Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Ummi lovely berry
|
Postitatud: Laup Juun 02, 2012 11:41 Teema: Cosplay teema! [completed] |
|
|
Räägime cosplay'st hästi palju äkki siis saame alafoorumi!
Ma teen otsa lahti küsimusega, kuidas leidsid SINA oma cosplay tegelase?
UPDATE: Yo,
Me saime alafoorumi. Minge tehke teemasid või midagi.
Piece. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu
Viimati muutis seda Ummi (Reede Sept 28, 2012 10:41). Kokku muudetud 2 korda |
|
Tagasi üles |
|
|
teshrin
|
Postitatud: Laup Juun 02, 2012 14:36 Teema: |
|
|
Esimene cosplay (Amane Misa), 2009 - vaatasin Death Note'i, duh. Kui õigesti mäletan, oli see vist teine anime, mida vaatasin (Digimoni 1. klassi ajal ei arvesta ), ja closet-cosplay oli sel ajal minu jaoks ainus variant üldse midagi teha, Misa-Misa aga polnud kõige raskem ja mu kapp oli niigi musta värvi või gothic/punk asju täis.
Teine cosplay (Allen Walker), 2011 - olgu, ma tõesti ei tea, miks ma D.Gray-mani ära vaatasin, aga seda tegin ja leidsin - Allen on mina. Mina olen Allen ja ma saan tema rolliga hakkama. Kostüümi kokkuajamine polnud ka nii keeruline, pooleldi laenatud, pooleldi closet-cosplay, ning tulemust nautisin nii mina kui ka mitmed AniMatsuri külastajad.
Kolmas cosplay (Erza Scarlet), pole kuskil käinud - kui ma õigesti mäletan, siis mind paluti Erzaks. Hehee
Ja järgmised cosplayd on kõik saadud tüüpilisel viisil - vaatan animet, "hei! Mulle meeldib see tegelane!" ja nimi läheb cosplay nimekirja. Eelarve ja kõik selline tuleb alles hiljem. _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
|
tvk_
|
Postitatud: Laup Juun 02, 2012 17:20 Teema: |
|
|
Ma olen eriti möku õmbleja, niiet mida änksamad propsid seda tõenäolisemalt valin karakteri. Praeguseks olen eepiliselt feilinud TF2 Pyro ja mingi random WOW'i t¹ikiga. Mõlemal juhul ei võtnud ülesannet eriti tõsiselt, niiet lasin disaini järgmisel kõvasti üle jala. Tegin nõnda, et oleks fun ehitada ja kanda, aga mitte täpne. Sel aastal katsun õigesti teha.
Kas keegi juba oma selle aasta AniMatsuri cosplayst julgeb rääkida, või mängite üllatuse peale? Kas karakterid on juba valitud? |
|
Tagasi üles |
|
|
skullkiller
|
Postitatud: Teis Juun 05, 2012 01:52 Teema: |
|
|
Et teemat hoida, siis oli selle aasta Läti Animefestiks cosplay peaaegu valmis, kui poleks olnud althüppajaid(nimesid ei nimeta)
Mõte tekkis mingi hetk eelmise aasta suvel, kuid valmistamiseks läks alles märtsi alguses ning väga minimaalse eelarvega sai läbi aetud. Kõige rohkem läks parukas maksma. Ülejäänud vajaliku materjali leidsin kodust või siis kollasin second-hand kauplustes, kust isegi leidsin vajalikud esemed.
Kuna ma pole kunagi olnud hea käsitöös, siis lasin esemed valmis õmmelda.
Pilte cosplayst veel pole, aga Animatsuril olen vahepeal sellega küll.
Järgmisi plaane ei ole, keda cosplay'da... |
|
Tagasi üles |
|
|
teshrin
|
Postitatud: Teis Juun 05, 2012 06:14 Teema: |
|
|
skullkiller kirjutas: | kui poleks olnud althüppajaid (nimesid ei nimeta) |
Nii õel kohe
Ma teen su paruka valmis ja siis saad oma frustratsiooni tegelasse suunata. _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
|
Tagasi üles |
|
|
Stopa kibestunud sotsiopaat
Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Teis Juun 05, 2012 07:59 Teema: |
|
|
skullkiller kirjutas: | Et teemat hoida, siis oli selle aasta Läti Animefestiks cosplay peaaegu valmis, kui poleks olnud althüppajaid(nimesid ei nimeta)
Mõte tekkis mingi hetk eelmise aasta suvel, kuid valmistamiseks läks alles märtsi alguses ning väga minimaalse eelarvega sai läbi aetud. Kõige rohkem läks parukas maksma. Ülejäänud vajaliku materjali leidsin kodust või siis kollasin second-hand kauplustes, kust isegi leidsin vajalikud esemed.
Kuna ma pole kunagi olnud hea käsitöös, siis lasin esemed valmis õmmelda.
Pilte cosplayst veel pole, aga Animatsuril olen vahepeal sellega küll.
Järgmisi plaane ei ole, keda cosplay'da... |
okei aga KEDA sa cosplayda tahtsid _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
|
Ummi lovely berry
|
Postitatud: Nelj Juun 07, 2012 10:00 Teema: |
|
|
Ma pole ise kunagi asjasse süübinud, nii et siit küsimus: kui keeruline on endale õmmelda kostüüm? Kas keegi saaks teha väikese ülevaate, mida kõike on vaja teha keskmise riideeseme valmistamiseks? _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
|
SilverWolf112
|
Postitatud: Esm Juun 11, 2012 14:13 Teema: |
|
|
Ummi kirjutas: | Ma pole ise kunagi asjasse süübinud, nii et siit küsimus: kui keeruline on endale õmmelda kostüüm? |
Huvitab ka vastu sellele küsimusele .Natukene aega tagasi oli plaan lasta tuttavatel teha mulle kostüüm kuid kuhu soov oli minna muutus võimatuks antud kuupäeval ... Enda cosplay tegelase leidsin playstaion mängust .hack//G.U. plaan oli lasta teha Haseo (ハセヲ) kuid kui osutub liiga raskes on tagavaraks ka Tri-Edge . Kindlasti plaan uuesti läbi mängida antud mäng |
|
Tagasi üles |
|
|
MangaFan
|
Postitatud: Kolm Juun 20, 2012 20:18 Teema: |
|
|
Minu esimene cosplay oli sellel aastal, kuna avastasin anime enda jaoks alles umbes poolteist aastat tagasi. Käisin Riia AnimeFestil ja cosplay oli Belphegor Katekyo Hitman Rebornist.
Otsustasin tema kasuks sest ta oli mu cosplay nimekirjas ning tundus et suudan selle kostüümi vähese aja jooksul valmis saada. Kokkuvõttes oli eelarve päris väike. Osa asjad sain laenata ning osa oli juba olemas endal. Parukat ei muretsenud kuna minu juuksevärv ja pikkus olid sarnased, lõikasin vaid veidi parajaks. Ja propse oli ka äge välja nuputada.Väga meeldis Belina ringi joosta ja tunne oli awesome!
Kavatsen edaspidi kindlasti veel cosplayda aga pole veel kindel keda kus ja millal. |
|
Tagasi üles |
|
|
Stopa kibestunud sotsiopaat
Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Kolm Juun 20, 2012 21:49 Teema: |
|
|
aga pange pilte _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
|
Ummi lovely berry
|
Postitatud: Kolm Juun 20, 2012 22:12 Teema: |
|
|
Keda te tahate cosplayda? Miks? Kuidas plaanite kostüümi hankida/valmistada? Või miks te siiski seda cosplayd ei teosta? _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
|
Chiisan
Liitunud: 17 Sept 2004 Postitusi: 421 Asukoht: selline vahva karudega ja häste segamini tuba :P
|
Postitatud: Kolm Juun 20, 2012 22:23 Teema: |
|
|
Miks ma ei ole teinud:
Sest ma ei oska õmmelda ja ostes oleksid kostüümid ikka väga kallid
Pidevalt imetlen siin teisi Bakalasi, kes on vaeva näinud ja endale korralikud kostüümid muretsenud _________________ /\_/\ (\_/)
( o_o) ('_')
(")_(") (")(") |
|
Tagasi üles |
|
|
Blawk
|
Postitatud: Kolm Juun 20, 2012 23:20 Teema: |
|
|
http://www.youtube.com/user/acksonl/videos
Superhead videod igasugustel konventsionitel kospleivatest piffidest. Maailmaklassi kostüümid ja kaameratööl pole ka väga viga.
Kvaliteetvärk noh. _________________
|
|
Tagasi üles |
|
|
Ummi lovely berry
|
Postitatud: Kolm Juun 20, 2012 23:26 Teema: |
|
|
Ma tahan cosplay'da Enigmat DotA-st, aga ma ei viitsi endale taskulampe simade asemele keevitada _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
|
teshrin
|
Postitatud: Nelj Juun 21, 2012 01:51 Teema: |
|
|
Ummi kirjutas: | Ma tahan cosplay'da Enigmat DotA-st, aga ma ei viitsi endale taskulampe simade asemele keevitada |
Miks mitte? #yolo
Ontopic: MyLeafy õmbles mulle väga ägedad Erza püksid (punased kollaste leekidega), sest ma ise olen õmblusmasina taga paras käpard. _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
|
Tagasi üles |
|
|
Ummi lovely berry
|
Postitatud: Nelj Juun 21, 2012 02:11 Teema: |
|
|
Enigma on selline sinine olend kes tuleb mingist imelikust portaalist välja. Tema cosplaymiseks - lihtne variant - on vaja sinist sukka pähe, väikest set-up'i ümber pea mis paneks silmade kohal lambid põlema, ja sinist liibuvat kostüümi (ümber mu mukslis keha). Portaal-seelik oleks ka päris lahe.
Probleem on selles, et teda ei sa parajalt läikima ajada. Kuna ta pole päris inimloom ja ta on tehtud mingist iks materjalist, siis ta väänab ja peegeldab valgust õite veidralt ning selle järgi tegemine on see saatuslik koht, mis mulle üle jõu käib.
EDIT: ja ma olen laisk _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
|
tvk_
|
Postitatud: Nelj Juun 21, 2012 08:01 Teema: |
|
|
Ummi kirjutas: | Probleem on selles, et teda ei sa parajalt läikima ajada. Kuna ta pole päris inimloom ja ta on tehtud mingist iks materjalist, siis ta väänab ja peegeldab valgust õite veidralt ning selle järgi tegemine on see saatuslik koht, mis mulle üle jõu käib.
|
Proovi erineva läbipaistvuse ja läikega kangaid üksteise peal kangapoes. Olenevalt kas sa tahad teha concept arti või mängumudeli järgi võid ka mingit kerget raami kaaluda, mille külge ta etteulatuv pea käiks (enda pea jääks seljuhul ta küüru sisse ja raam toetuks õlgadele). Void walkerit/Enigmat on niiiii vähe cosplaytud üldse, soovin palju edu |
|
Tagasi üles |
|
|
Ummi lovely berry
|
Postitatud: Nelj Juun 21, 2012 10:54 Teema: |
|
|
tvk_ kirjutas: | mängumudeli järgi võid ka mingit kerget raami kaaluda, mille külge ta etteulatuv pea käiks (enda pea jääks seljuhul ta küüru sisse ja raam toetuks õlgadele) |
Ma olen niigi küürakas nii et see pole probleem _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
|
lostinthemist
|
|
Tagasi üles |
|
|
Ummi lovely berry
|
Postitatud: Nelj Juun 21, 2012 12:49 Teema: |
|
|
lostinthemist kirjutas: | Kas keegi on juhuslikult tähele pannud, et siin, cosplay teemas, pole mitte ühtegi pilti? |
Ma olen solvunud, siin teemas on täpselt üks pilt. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
|
|