Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Folly
|
|
Tagasi üles |
|
|
uupps
|
Postitatud: Esm Aug 15, 2011 15:44 Teema: |
|
|
Suutsin näppu lõigata kraanikausi kõrval kuivava noaga. Vennal oli vist õigus, kui ütles, et olen iseendale ohtlik... |
|
Tagasi üles |
|
|
skullkiller
|
Postitatud: Esm Aug 15, 2011 16:13 Teema: |
|
|
Sandà kirjutas: | Lähen sulgpallilaagrisse 10 päevaks. 10 päeva rasket trenni ning vähem animet |
Vähemalt ma pole ainuke kes mängib sulgpalli siit foorumist... YAY |
|
Tagasi üles |
|
|
Keitarò Urashima
Liitunud: 12 Dets 2006 Postitusi: 517 Asukoht: St. Paul, Minnesota
|
Postitatud: Esm Aug 15, 2011 16:25 Teema: |
|
|
Yoshy kirjutas: | Keitarò Urashima kirjutas: | Aww, jäängi baka kokkutulekust see aasta jälle ilma. Duh. |
Ära põe, suvine kokkutulek pole nagunii päris see. Ürita pigem siiski talvisele jõuda, seal on kordades rohkem inimesi ja ega seal ka millestki peale lausjoomisest ilma ei jää. |
No aga talvise ajal ma ka ei saa jälle. :/ _________________ Tuntud ka kui: raidoukuzunoha, Raziel, Hauatagune
Welcome to..... Velvet Room. |
|
Tagasi üles |
|
|
Kaoru
|
Postitatud: Püh Aug 21, 2011 08:05 Teema: |
|
|
Nagu näha, siis mõnedel esinejatel olid vinged kostüümid vabaduse laul |
|
Tagasi üles |
|
|
electrastar
Liitunud: 13 Juul 2011 Postitusi: 117 Asukoht: Sometimes under, sometimes on Ayame´s bed.
|
Postitatud: Esm Aug 22, 2011 03:48 Teema: |
|
|
Täiesti lõpp, ma kardan kuidagi eriti paaniliselt viimasel ajal satikaid. Samas ei ole ka imestada kui tooli peale, kus mu netbook on, laskus päris rasvane valge ussike oma niidi otsas. RÄME! : s _________________ I´m becoming ✖ |
|
Tagasi üles |
|
|
Folly
|
|
Tagasi üles |
|
|
Sandà
|
Postitatud: Nelj Aug 25, 2011 22:00 Teema: |
|
|
Sulgpallilaager sai läbi, nüüd tuleb oodata kooli ning vaadata animet ning hakata käima ka trennides . Tore on ka näha, et siin leidub veel sulgpalliharrastajaid, võiksin nii skullkilleriga ühe mängu nii mängida |
|
Tagasi üles |
|
|
skullkiller
|
Postitatud: Nelj Aug 25, 2011 22:09 Teema: |
|
|
Sandà kirjutas: | Sulgpallilaager sai läbi, nüüd tuleb oodata kooli ning vaadata animet ning hakata käima ka trennides . Tore on ka näha, et siin leidub veel sulgpalliharrastajaid, võiksin nii skullkilleriga ühe mängu nii mängida |
Trennides käid TÜs või A. le Qocis?
Aga tõesti võiks kunagi mängida.
Varsti hakkab võistlushooaeg peale ning siis saab laupäeva hommikuid ja õhtuid veeta Tln-Trt mntl animet nautides. |
|
Tagasi üles |
|
|
Sandà
|
Postitatud: Nelj Aug 25, 2011 22:46 Teema: |
|
|
Tartu Ülikooli Akadeemilises Spordikoolis, sa ka muidu seal? Mõtekam oleks sellest teemast rääkida vististi privaatsõnumite teel.
Off Topicu teemal püsides, hea on lugeda nädal aega vanat Postimeest ja mõelda, mis sa samal ajal tegid kusagil mujal. |
|
Tagasi üles |
|
|
Folly
|
Postitatud: Reede Aug 26, 2011 04:41 Teema: |
|
|
see ongi ju nagu pmst offtopicu teema nagu ma olen aru saanud ?
ise jõudsin koju just ja ema ärkas üles ja teeb süüa ( kell on 5:41) _________________ http://myanimelist.net/animelist/Follycore |
|
Tagasi üles |
|
|
mimmu hilja juba
|
Postitatud: Reede Aug 26, 2011 11:29 Teema: |
|
|
Folly kirjutas: | see ongi ju nagu pmst offtopicu teema nagu ma olen aru saanud ? |
Õige oleks hoopis vastupidi. See on äärmiselt ontopicu teema, ainult teema on väga lai. Kui üldse mitte midagi öelda ei ole, siis pole seda ka siia teemasse vaja öelda, kuid see on ju universaalne reegel.
also, kes tahaks kassipoega? On paar tk äraandmisel. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
|
erik_schults
|
Postitatud: Reede Aug 26, 2011 13:51 Teema: |
|
|
Pole koolis käimise ajast saanud sulgpalli toksida. Ühtlasi selle pärast, et trenn toimub ainult kooli ajal ja selles, et mul on lihtsalt nii palju teha olnud *Serious face*.. I'm not lying!
Aga muidu sain ma suht peksa mängijate käest, kes olid minust kauem mänginud.. Hea on kui suudan palli puutuda reketiga kui nad pommitavad..
Aga I will do my best!.. Especially when I will get an automatic 5 for my years physical ed grade, if i manage to beat my teacher!.. I will do my best this year! _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
|
Shirotoki
Liitunud: 11 Veeb 2010 Postitusi: 334 Asukoht: Põltsamaa/Tallinn
|
|
Tagasi üles |
|
|
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Laup Aug 27, 2011 12:32 Teema: |
|
|
Hiljuti (see nädal) näidati Jaapani televisioonis Evangelion 2.2/2.0 ning ma pakun, et see on selle "next on..", filmil oli tegelikult pikem versioon |
|
Tagasi üles |
|
|
Kaoru
|
Postitatud: Esm Aug 29, 2011 17:39 Teema: |
|
|
Eesti keeles ilmus raamat sarjast Silmaringi reisijuht Jaapan. |
|
Tagasi üles |
|
|
OnePiece
|
Postitatud: Esm Aug 29, 2011 18:50 Teema: |
|
|
Kaoru kirjutas: | Eesti keeles ilmus raamat sarjast Silmaringi reisijuht Jaapan. |
Üleeile nägin seda raamatupoes, aga ei teadnud, et see just ilmus. _________________
|
|
Tagasi üles |
|
|
Kaoru
|
Postitatud: Teis Aug 30, 2011 07:17 Teema: |
|
|
Juulis veel polnude seda raamatut müügil, ma käisin ja küsisin kas eesti keeles on midagi aga khjuks polnud. Ta siis augusti kuus müügile tulnud, hea meel et lõpuks ka jaapani teemaline reisijuht jõudis eestikeeles müügile. |
|
Tagasi üles |
|
|
tõrvik
|
Postitatud: Teis Aug 30, 2011 15:49 Teema: |
|
|
Täna nägin mingit uut "Mesi käpp" reklaami ja kohe tekkis selline pedobear tunne. Üldse mis imelikke reklaame viimasel ajal tootma on hakkatud. |
|
Tagasi üles |
|
|
Ewu.
|
Postitatud: Teis Aug 30, 2011 22:14 Teema: |
|
|
tõrvik kirjutas: | Täna nägin mingit uut "Mesi käpp" reklaami ja kohe tekkis selline pedobear tunne. Üldse mis imelikke reklaame viimasel ajal tootma on hakkatud. |
PedobearXDDD, sama siin .
Ma olen hetkel Prantsusmaal, leidsin ajakirjade vahelt ühest kioskist ajakirja Japan Lifestyle, kuna Eestis selliseid asju pole siis ma pidin selle ära ostma, aru muidugi midagi ei saa, aga jah _________________ はじめまして, わたし は エヴェリン で す。 とうぞよろしく! |
|
Tagasi üles |
|
|
|