Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
electric watermelon
|
Postitatud: Teis Mai 04, 2004 23:48 Teema: First Estonian Jrock Forum |
|
|
Ehk on teie seas inimesi, kes anime/manga kõrvalt ka jrocki kuulavad . Igatahes ühe ma juba leidsin . Kui on huvi, sis vaadake -
http://pinkuspideru.proboards23.com/index.cgi
Kui pole huvi, siis ikka vaadake, äkki tekib . |
|
Tagasi üles |
|
|
acousmatique
|
Postitatud: Kolm Mai 05, 2004 22:29 Teema: |
|
|
miks seal nii eesti kui ka inglise keel segamini on? : ( _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
|
electric watermelon
|
Postitatud: Nelj Mai 06, 2004 04:21 Teema: |
|
|
Ano...
Sest et mõnikord tahaks lihtsalt inglise(või mõnes teises keeles) end väljendada... Kuidagi harjunud. Põhikeel on siiski eesti. |
|
Tagasi üles |
|
|
Sato-chan
|
Postitatud: Nelj Mai 06, 2004 21:06 Teema: |
|
|
pinkuspideru rulezzzzzz _________________
|
|
Tagasi üles |
|
|
Sonny
|
Postitatud: Nelj Mai 06, 2004 23:48 Teema: |
|
|
Siinkohal olen rõõmus, et olen valinud resolutsiooniks 1280x1024. Tunnen kaasa pisema resolutsiooniga inimestele. Kuna nemad peavad pool lehekülge alla kerima, ennem kui jõuavad foorumiteni. Kas header peabki nii suur olema?
Lilla ja roosa on väga toredad värvid, kui neid õigesti kasutada, kuid käesoleva foorumi puhul ei ole värvide kontrast ja kokkusobivus just eriti kiita.
Tsiteerin:: | Põmst me liccalt olime sunnitud elama välja oma süvenevat hullumeelsust... sest kuna seda on nii palju, siis kipub see suht üle ääre ajama ning seda tuleks aeg-ajalt veidi taltsutada... (yeh... keep telling yourself that). |
Selline keel on jube.
Kuid siiski, kõik pole nii kriitilise meelga kui mina, seega soovin teile edu! |
|
Tagasi üles |
|
|
Highland
|
Postitatud: Reede Mai 07, 2004 10:56 Teema: |
|
|
lk jätab väga normaalse mulje... esialgu vb saab sellest kohast ka asja;) _________________ Open up your eyes..
and find,that this life`s better then you know |
|
Tagasi üles |
|
|
genky hommikune tõus
|
Postitatud: Laup Mai 08, 2004 23:18 Teema: |
|
|
minu reso on 800x600
ja see inglise-eesti segakeel käib kuidagi närvidele :/
aga nuh..tundub muidu huvitav _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
|
electric watermelon
|
Postitatud: Laup Mai 29, 2004 12:40 Teema: |
|
|
Sonny kirjutas: | Siinkohal olen rõõmus, et olen valinud resolutsiooniks 1280x1024. Tunnen kaasa pisema resolutsiooniga inimestele. Kuna nemad peavad pool lehekülge alla kerima, ennem kui jõuavad foorumiteni. Kas header peabki nii suur olema?
Lilla ja roosa on väga toredad värvid, kui neid õigesti kasutada, kuid käesoleva foorumi puhul ei ole värvide kontrast ja kokkusobivus just eriti kiita.
Tsiteerin:: | Põmst me liccalt olime sunnitud elama välja oma süvenevat hullumeelsust... sest kuna seda on nii palju, siis kipub see suht üle ääre ajama ning seda tuleks aeg-ajalt veidi taltsutada... (yeh... keep telling yourself that). |
Selline keel on jube.
Kuid siiski, kõik pole nii kriitilise meelga kui mina, seega soovin teile edu! |
Mmm... siinkohal jääb mulje, et sul pole kuhugi oma energiat panna? Milline keel on jube? Inglise-eesti sega? Äkki jaapani-eesti sobiks paremini?
Jah, header peab nii suur olema. Selle ega ka värvide kohta pole imelikul kombel keegi meie foorumist nurisenud, kuigi mõned on üsna asjatundjad arvutigraafika alal.
Ilmselt norida on tore ja vajalik, aga noh, see, et me olime esimesed, kes üldse mingi jrock foorumiga välja tulid, on muidugi pisiasi. |
|
Tagasi üles |
|
|
electric watermelon
|
Postitatud: Laup Mai 29, 2004 12:44 Teema: |
|
|
Tähendab, veel üks asi.
Kui teile midagi ei meeldi, või meeldib jne, siis on selle väljenduseks üks lihtne võimalus - kui teilegi pakub huvi korraliku jrock foorumi olemasolu Eestis, siis OLGE AKTIIVSED!!! Ühinege, kirjutage, soovitage(viisakalt ).
Ma ei saa aru küll, miks inglise keele mõningane kasutus nii hirmsasti segab. |
|
Tagasi üles |
|
|
Vabarnamees mario with money
|
Postitatud: Laup Mai 29, 2004 13:17 Teema: |
|
|
Peace out... _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
|
acousmatique
|
Postitatud: Laup Mai 29, 2004 14:12 Teema: |
|
|
Minu arust on värvid väga hästi valitud, kuna:
1) kõik tekstid on vabalt loetavad (kui te vaid teaksite kui paljudel just ezbordsis jms foorumitel see asi korras pole : S)
2) ta sobib kokku visual rocki ja kõige muu pseudo-punkiliku esteetikaga.
Tsiteerin:: | Jah, header peab nii suur olema. Selle ega ka värvide kohta pole imelikul kombel keegi meie foorumist nurisenud, kuigi mõned on üsna asjatundjad arvutigraafika alal. |
Vaidleksin ühe pisiasja suhtes vastu. Kogemused arvutigraafikaga ei tee inimesest veebilehtede usability eksperti. Aga mingi väikene scroll-down ei tapa kedagi ära ning minu arust on üks korralik pilt parem kui mingi rõve horisontaalne kollaa¾header, mida kõikjal näeb. : ) _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
|
electric watermelon
|
Postitatud: Laup Mai 29, 2004 15:20 Teema: |
|
|
Arigato |
|
Tagasi üles |
|
|
Draconda
|
Postitatud: Esm Märts 20, 2006 17:28 Teema: |
|
|
huvitav kas see jrock forum on täitsa surnud we...2kki keegi teab ??? |
|
Tagasi üles |
|
|
mimmu hilja juba
|
Postitatud: Esm Märts 20, 2006 17:36 Teema: |
|
|
Draconda kirjutas: | huvitav kas see jrock forum on täitsa surnud we...2kki keegi teab ??? |
Ei tea ise kasutaja pole olnud, kuid viimaste postide kuup2evi vaadates tundub kyll, et see on t2itsa vaikne... Loodame ainult, et bakaga sellist asja ei juhtu.. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
|
poizzz123 sumimasen
|
Postitatud: Esm Märts 20, 2006 21:43 Teema: |
|
|
Regatud..... Esmavaatel on päris huvitav ja mind see inglise-eesti k. ei sega vb oleks isegi lahedam kui oleks jaapani-eesti k. segamini _________________ I will achieve greatness! |
|
Tagasi üles |
|
|
|