Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
uupps
|
Postitatud: Esm Juun 20, 2011 09:38 Teema: |
|
|
Aga mina käisin hoopis lodjaga Piirissaarel! Tartust startisime pool 11 hommikul ning Piirissaarde jõudsime natuke pärast poolt 6 õhtul. |
|
Tagasi üles |
|
|
Will
|
Postitatud: Esm Juun 20, 2011 17:58 Teema: |
|
|
L suurjoomingu järel oli 2 päeva pohmakat, mille vältel sai kõik 51 1. hooaja Beyblade'i osa ära vaadatud.
I'm so proud of myself. :/ (NOT) |
|
Tagasi üles |
|
|
Riion
|
Postitatud: Esm Juun 20, 2011 18:32 Teema: |
|
|
Lõpetasin! _________________ http://fyeahtartu.tumblr.com/
"Me oleme, mis me mõtleme.
Kõik, mis me oleme, tõuseb koos meie mõtetega.
Enda mõtetega me loome maailma"
- Buddha |
|
Tagasi üles |
|
|
snowflake
Liitunud: 7 Nov 2009 Postitusi: 42 Asukoht: H.E.L.L wanna join?
|
Postitatud: Esm Juun 20, 2011 19:38 Teema: |
|
|
murdsin oma selgroogu 4 tundi maasikapõllul 5 euri eest _________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) |
|
Tagasi üles |
|
|
DesuD
|
Postitatud: Esm Juun 20, 2011 21:56 Teema: |
|
|
snowflake kirjutas: | murdsin oma selgroogu 4 tundi maasikapõllul 5 euri eest |
Tean mis tunned. Järgmine päev selg ja käe- ning jala lihased jumalast valutavad. Ma olen täna terve päev kõndind sellepärast nagu rase naine .___. |
|
Tagasi üles |
|
|
Blawk
|
Postitatud: Teis Juun 21, 2011 00:22 Teema: |
|
|
Vau, ma arvan, et nende maasikate eest, mis sa 4 tunni jooksul korjad saab kordades rohkem. Päris kadedad tööandjad ikka. Ei aga tubli oled, mina sellise raha eest liigutada ei suudaks. _________________
|
|
Tagasi üles |
|
|
lostinthemist
|
|
Tagasi üles |
|
|
Kaoru
|
Postitatud: Teis Juun 21, 2011 08:07 Teema: |
|
|
Tegelikult maasikakorjamine ongi ränk töö ja makstakse vähe. Õde käis ka üks aasta korjamas ja loobus natuke hiljem, sest maksti vähem. Turu peal küsitakse küll eesti maasikate eest suurt hinge. |
|
Tagasi üles |
|
|
erik_schults
|
Postitatud: Teis Juun 21, 2011 16:08 Teema: |
|
|
Mõttekam on ise minna istandusse või mõnele põllule korjama. Mul on/oli (Sõbra onu.. Ainuke probleem on selles, et ta ei ole enam eriline sõber.) tuttav, kellel on suht suur istandus/põld maasikaid. Iga kasti eest tuli maksta mingi 25 krooni omal ajal (Ei ole kindel kuidas seda mõõdeti muidugi, kas see oli kilodes, kastides, või millegis muus.)?.. Aga kindel on see, et sealt võis päris suure summa teenida, kui minna mitmeks tunniks korjama ja pärast müüa turul maha.
Parem ise asi kätte võtta, kui mõne ihne tööpakkuja juurde minna. _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
|
snowflake
Liitunud: 7 Nov 2009 Postitusi: 42 Asukoht: H.E.L.L wanna join?
|
Postitatud: Teis Juun 21, 2011 16:33 Teema: |
|
|
lostinthemist kirjutas: | snowflake kirjutas: | murdsin oma selgroogu 4 tundi maasikapõllul 5 euri eest |
Mitu kilogrammi sa korjasid? |
midagi üle 20 kg ja täna ei valuta mitte selg vaid miskil põhjusel kõik lihased mu jalgades _________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) |
|
Tagasi üles |
|
|
Sandà
|
Postitatud: Teis Juun 21, 2011 16:36 Teema: |
|
|
Põhikool sai ära lõpetatud.
Algab minu jaoks nüüd suvi ja .....
ANIMEAEG! |
|
Tagasi üles |
|
|
animegun1
Liitunud: 10 Sept 2008 Postitusi: 397 Asukoht: Tallinn - LA/Mustakivi
|
Postitatud: Püh Juun 26, 2011 21:11 Teema: |
|
|
Käisin külili keeranud veokit uudistamas. Juht ronis muidu uksest välja ja paistis terve olevat. |
|
Tagasi üles |
|
|
Random Hero muumikontroll
|
Postitatud: Püh Juun 26, 2011 22:17 Teema: |
|
|
Olen sama raha teeninud tööl Game of Thrones vaadates. Siit ka moraal: lapsed, käige ülikoolis, lõpetage see ka ära ja leidke endale pädev töö. Põhikooli õpilasel maasikapeenral paari euro eest korjamine võib tunduda orjatööna, 20+ vanuses on sellesarnane amet aga juba lihtsalt piinlik.
Viisin korterikaaslase ja kaasbakalase genky EMOsse, midagi tõsist ei tohiks siiski olla.
600 postitust uue kontoga. _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur.
Viimati muutis seda Random Hero (Esm Juun 27, 2011 00:40). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
|
skullkiller
|
Postitatud: Esm Juun 27, 2011 00:24 Teema: |
|
|
Sõistin öösel rattaga koju ning mu taga sõitis politseimasin aeglaselt...
Jäin korraks ristmiku ääres seisma, et äkki tahavad midagi teha aga hoopis keerasid ära teise tänavasse
Küll oli vedamine |
|
Tagasi üles |
|
|
Kaoru
|
Postitatud: Esm Juun 27, 2011 06:30 Teema: |
|
|
Viimasel ajal politsei sõidabki aeglaselt ringi öösiti. Nad teevad niimoodi reidi, eriti suvel kui väljas on soe ja koolivaheaeg . Täna öösel pidas politsei roolijoodiku juhuslikult kinni. Kõige huvitav on vaadata, kui politsei on ligidal siis kõigil on aega küllalt aga kui pole surutakse lapp põhja. |
|
Tagasi üles |
|
|
genky hommikune tõus
|
Postitatud: Esm Juun 27, 2011 14:31 Teema: |
|
|
Random Hero kirjutas: | Viisin korterikaaslase ja kaasbakalase genky EMOsse, midagi tõsist ei tohiks siiski olla. |
Indeed... käisin EMOs. Sain õe käest mingi kõhuviiruse :/ Polnud üldse tore... samas sain haiglavoodiga ringi sõita, sest minusugusel on hirm nõelade ja muude sarnaste vastu. Niiet kui ma pärast vereproovi ja ganüüli sissetoppimist tahtsin pilti taskusse panna, otsustati mind voodiga sõidutada
Täna paistab söök isegi kõhus püsivat _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
|
Kaoru
|
Postitatud: Reede Juul 01, 2011 10:26 Teema: |
|
|
Aitasin tuttaval täna parandada ja puhastada HP dv7 läpakat. Radikas ja ventikas olid nii mustad et oma silmaga ma polnud sellist asja veel näinud. Arvuti pidime täitsa juppideks võtma. Arvuti omanikule peaks ütlema et arvutit hoidku ikka hoolikamalt. Selle asja juures oli kõige jama asi see et keegi oli arvuti varem lahti võtnud ja osadel kruvisi kahjustanud. |
|
Tagasi üles |
|
|
IceWolf
|
Postitatud: Reede Juul 01, 2011 19:41 Teema: |
|
|
Mulle tuli terve perekond ameeriklasi külla. _________________
Reality, be rent! Synapse, break! Banishment, this world! |
|
Tagasi üles |
|
|
tõrvik
|
Postitatud: Reede Juul 01, 2011 20:32 Teema: |
|
|
Esimest korda märkan, et mul on nii palav et isegi animet ei viitsi vaadata |
|
Tagasi üles |
|
|
lostinthemist
|
Postitatud: Reede Juul 01, 2011 21:23 Teema: |
|
|
Käisin emaga metsmaasikaid korjamas. Me avastasime ühe koha, kus kasvas neid tohutult palju ja need olid nii suured. Koguni nii palju oli, et me ei jõudnud kõiki ära korjata, sest kaks väikest ämbrit, mis meil ainult kaasas olid, said väga kiiresti täis.
Nüüd aga mugin metsmaasika mannavahtu... piimaga.
Supervõileiba pole jõudnud teha, mu kallid superleivafännid. _________________ Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi |
|
Tagasi üles |
|
|
|