Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
LennY
|
Postitatud: Teis Sept 21, 2010 20:25 Teema: |
|
|
Täna jubedalt üllatas see ,et nägin viimsi koolis Animatsuri plakatit
Kohe hea tunne oli....ei jõudnud täna kahjuks pikalt seda vaadelda. |
|
Tagasi üles |
|
|
cenorig
|
|
Tagasi üles |
|
|
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Teis Sept 21, 2010 21:35 Teema: |
|
|
LennY kirjutas: | Täna jubedalt üllatas see ,et nägin viimsi koolis Animatsuri plakatit
kus? mis? |
|
Tagasi üles |
|
|
LennY
|
Postitatud: Teis Sept 21, 2010 22:17 Teema: |
|
|
ShinNatsume kirjutas: | LennY kirjutas: | Täna jubedalt üllatas see ,et nägin viimsi koolis Animatsuri plakatit
kus? mis? |
Esimesel korrusel....umm seal peatrepi all on mingi suurem post ja seal oligi noh tööõpetuse klasside juures rohkem..... |
|
Tagasi üles |
|
|
Hypno
|
Postitatud: Kolm Sept 22, 2010 04:32 Teema: |
|
|
Ummi kirjutas: | Vaidlen vastu. Mul on Orkutis erinev kasutaja, kui gmail'is ja väga ebamugav on manööverdada nende kahe vahel, sest google arvab, et kui ma tahan olla gmailis sisselogitud, tahan ma sama kasutajaga ka Orkutit külastada. | Üsna lihtne peaks olema neid kahte liita. Mul oli orksis üks kasutaja, Gmaili tegin teise. Liitsin kokku ja nüüd pole vahet kummaga sisse login, saan kõikidele asjadele ilusti ligi _________________ My Anime List |
|
Tagasi üles |
|
|
Ummi lovely berry
|
Postitatud: Kolm Sept 22, 2010 06:51 Teema: |
|
|
Hypno kirjutas: | Ummi kirjutas: | Vaidlen vastu. Mul on Orkutis erinev kasutaja, kui gmail'is ja väga ebamugav on manööverdada nende kahe vahel, sest google arvab, et kui ma tahan olla gmailis sisselogitud, tahan ma sama kasutajaga ka Orkutit külastada. | Üsna lihtne peaks olema neid kahte liita. Mul oli orksis üks kasutaja, Gmaili tegin teise. Liitsin kokku ja nüüd pole vahet kummaga sisse login, saan kõikidele asjadele ilusti ligi | Kui see üsna lihtne oleks, siis ma oleks seda teinud juba. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
|
Yoshy U.C.0079
|
Postitatud: Kolm Sept 22, 2010 11:51 Teema: |
|
|
Pean nõustuma Hypnoga, minul oli sama asi ja nüüd login kõikjalt google kasutajaga sisse. Minul palus orkut ise seda lausa teha kui mul õigesti meeles on. |
|
Tagasi üles |
|
|
Panda
|
Postitatud: Kolm Sept 22, 2010 14:47 Teema: |
|
|
LennY kirjutas: | ShinNatsume kirjutas: | LennY kirjutas: | Täna jubedalt üllatas see ,et nägin viimsi koolis Animatsuri plakatit
kus? mis? |
Esimesel korrusel....umm seal peatrepi all on mingi suurem post ja seal oligi noh tööõpetuse klasside juures rohkem..... |
Yay, siis saigi plakat õigesse kohta kleebitud. Ma nägin enda kooli peal ka inimesi, kes AniMatsuri plakatit lugesid. Oleks tahtnud minna põukima ja küsima, kas nad tulevad |
|
Tagasi üles |
|
|
genky hommikune tõus
|
Postitatud: Kolm Sept 22, 2010 15:44 Teema: |
|
|
Aga minge ja küsige. Tutvustage üritust jne. Näidake üles, et teate midagi!
Inimeselt inimesele liikuv reklaam on alati parim _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
|
Ummi lovely berry
|
Postitatud: Kolm Sept 22, 2010 15:56 Teema: |
|
|
genky kirjutas: | Ma tegin avastuse, et olen jätkuvalt Baka esispämmar... |
Päris piinlik. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
|
Riion
|
|
Tagasi üles |
|
|
LennY
|
Postitatud: Kolm Sept 22, 2010 17:53 Teema: |
|
|
Kas keegi oskab õelda, kas kuskil tallinnas või viimsi kandis on võimalik õppida mingit jaapani võitluskunsti või iaidot või siis kendot??
Tean ,et mustamäel üks dojo http://www.sobukai-estonia.com/sobukan-tallinn.html ......aga see natukene kaugel ,et seal hakata ühtupoole käima... |
|
Tagasi üles |
|
|
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Kolm Sept 22, 2010 18:03 Teema: |
|
|
LennY kirjutas: | ShinNatsume kirjutas: | LennY kirjutas: | Täna jubedalt üllatas see ,et nägin viimsi koolis Animatsuri plakatit
kus? mis? |
Jup märkasin täna ja eile nüüd, aga kes selle pani :V |
|
Tagasi üles |
|
|
kawry
|
Postitatud: Kolm Sept 22, 2010 18:42 Teema: |
|
|
ShinNatsume kirjutas: | LennY kirjutas: | ShinNatsume kirjutas: | LennY kirjutas: | Täna jubedalt üllatas see ,et nägin viimsi koolis Animatsuri plakatit
kus? mis? |
Jup märkasin täna ja eile nüüd, aga kes selle pani :V |
kes siin istus, kes siin astus, ainult päkapikud teavad vastust! _________________ Watch anime in a bright room with a dark heart. |
|
Tagasi üles |
|
|
IceWolf
|
Postitatud: Kolm Sept 22, 2010 19:36 Teema: |
|
|
LennY kirjutas: | Kas keegi oskab õelda, kas kuskil tallinnas või viimsi kandis on võimalik õppida mingit jaapani võitluskunsti või iaidot või siis kendot??
Tean ,et mustamäel üks dojo http://www.sobukai-estonia.com/sobukan-tallinn.html ......aga see natukene kaugel ,et seal hakata ühtupoole käima... |
Uuri näiteks seda:
http://www.budokan.ee/ _________________
Reality, be rent! Synapse, break! Banishment, this world! |
|
Tagasi üles |
|
|
LennY
|
Postitatud: Kolm Sept 22, 2010 20:30 Teema: |
|
|
Aitüma! |
|
Tagasi üles |
|
|
raidomees Kasemees Enn elab kase sees
|
Postitatud: Kolm Sept 22, 2010 21:56 Teema: |
|
|
Oeh, vaatasin üle kolme tunni One Piece'i... Strong World oli natuke pettumust valmistav. Kuigi ma ootasingi seda, nii et tegelikult vastas ootustele. Pilt oli jube ilus, aga lugu ei haaranud üldse kaasa.
See-eest episoodid 466-467 olid ropult head! |
|
Tagasi üles |
|
|
LennY
|
Postitatud: Kolm Sept 22, 2010 22:33 Teema: |
|
|
Ma lugesin just 3 tundi Katsu mangat....täitsa kaasahaarav on |
|
Tagasi üles |
|
|
princess
|
Postitatud: Kolm Sept 22, 2010 23:33 Teema: |
|
|
kes on jbox-ist tellinud midagi? huvitav oleks teada kui kallis on umbes postikulu eestisse, ei leidnud seda sealt lehelt üles, või ei pannud tähele. |
|
Tagasi üles |
|
|
douji
|
Postitatud: Kolm Sept 22, 2010 23:49 Teema: |
|
|
princess kirjutas: | kes on jbox-ist tellinud midagi? huvitav oleks teada kui kallis on umbes postikulu eestisse, ei leidnud seda sealt lehelt üles, või ei pannud tähele. |
Sõltub, palju asju, kui rasked, ja millise postitamisvariandi valid - erinevad variandid on võimalik enne tellimuse lõplikku esitamist läbi arvutada. Mälu järgi on mul olnud 15-30 $. Aga pean ütlema, et kogemused selle poega on viimased paar aastat nagu allamäge läinud, küll selgub alles paki saabudes, et midagi oli tegelikult ikka "out of stock" ja tuleb jumal teab millal tagantjärele, küll unustatakse suvaliselt mingid asjad tellimusest niisama ära. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
|
|