OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse 

Halo Legends

 
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> anime
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Trash



Liitunud: 14 Sept 2006
Postitusi: 733

PostitusPostitatud: Reede Aug 20, 2010 22:03    Teema: Halo Legends Vasta viitega




Halo Legends 2010

Shinji Aramaki, Hideki Futamura, Toshiyuki Kanno, Tomoki Kyôd, Kôichi Mashimo, Yasushi Muraki, Daisuke Nishio, Mamoru Oshii, Koji Sawai, Keiichi Sugiyama, Takahiro Tanaka, Hiroshi Yamazaki

Warner Bros. Pictures



Halo´t ma mänginud ei ole ja isegi ei tea kas see kunagi konsoolile pandud ka on, arvutist ei ole ma elus nagunii ühtegi mängu mänginud ega suudakski, sest peale tööde ja hobitööde ei ole mul kuvari taha asja. Animatsioonikogumikku aga otsustasin vaadata, sest esiteks anime ning Studio 4°C ja teiseks ülmelised lühifilmid. Muidugi oleks mängu läbinuna kõik selgem ja meeldivam olnud, kuid sain minagi aimu mida ekraanil tehakse, näitas ju esimesed kaks animatsiooni kogu Halo histooria ära ning lõpuks oli iga stoori iseseisev lugu mida võis vabalt ka lihtsalt sci-fi kontekstis võtta.



Studio 4°C sissejuhatavad "Origins I" ja "Origins II" olid küll animatsiooni mõttes kenad (mitte küll omapärased ega head ), kuid elutud ning tuimad. Sama võis öelda ka kohe järgnevate "The Duel´i" ja "Homecoming´u" kohta, mitte midagi ütlevad ja ilmetud. Studio 4°C kogumiku teine (kolmas kui arvestada, et esimene oli kahes osas ) anime oli aga juba veits teist masti, korralik lühilugu kust ei puudunud traagika ega põnevus. "Odd One Out" oli mõnusa huumori ning hästi animeeritud hoogsa mölluga maitsev kerge snäkk ning kogumikku lõpetav, 3D arvutigraafikas loodud "The Package", oli minu jaoks parim ja seda tänu minuti kestvale rünnakule kus kolm spartanit puhastavad jooksu pealt käsitulirelvadest koridori, tappes kõik kes teele ette juhtuvad. Nõrk lõpp viimasel lool, kuid milline intensiivne halastmatu surmakütmine keskpaigas!



Värvitult algav, kuid iga uue animatsiooniga järjest paremaks muutuv. Suurim pluss aga kogu asja juures oli, et endal tekkis taas vastupandamatu kihk pelada ning kavatsen peatselt pleikkari või Dreamcast´i keldrist tuppa tassida. Pea kolm aastat ei ole pulti peos hoidnud kui nüüd Resident Evil 5 proovimängimist ja Wii pulka mitte arvesse võtta ning aitab monogaamiast filmidega. Tahan DVD-mängija asemel mõnda aega hoopis teist masinat troobata!


_________________


http://trash-can-dance.blogspot.com/
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
Boom Jinx!



Liitunud: 18 Dets 2008
Postitusi: 83
Asukoht: A State of Trance!

PostitusPostitatud: Laup Aug 21, 2010 13:10    Teema: Vasta viitega

Sai mingi aeg tagasi vaadatud seda. Kuigi pole ise samuti mänge mänginud ei häirinud see mind eriti et ma tausta ei tundnud. Niikuinii polnud tegu just eriti sügavamõtteliste või ettearvamatute osadega. Ajaviiteks oli tegelikult mõnus vaadata. 7/10 LaLaLaa
_________________
Mina OtakuCenteris


Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Bushidon
sucker mc


Liitunud: 9 Juul 2006
Postitusi: 970
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Teis Aug 24, 2010 10:02    Teema: Vasta viitega

Mulle Halo mängud meeldivad, seda animekollektsiooni ei ole aga veel lõpuni näinud, kuna korra jäi pooleli ja seniajani on pooleli. Niivõrd igav tundus lihtsalt.

Halo on konsoolile pandud küll, Microsofti Xboxidele nimelt.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> anime Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Tõlkinud: