OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse 

2009 Anime Kevadhooaeg
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Järgmine
 
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> anime
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
acousmatique



Liitunud: 1 Veeb 2003
Postitusi: 2499
Asukoht: ---

PostitusPostitatud: Kolm Apr 22, 2009 23:26    Teema: Vasta viitega

Souten Kouro on tõesti üsna ebaõnnestunud ajalooline veresaunaanime, mille teostuses ma mitte midagi märkimisväärset ei täheldanud, kui OP välja arvata. Ei kuulu edasivaatamisele.

Higashi no Eden'i teine osa muutis minu arvamust seeria suhtes palju positiivsemaks. Peategelased on südamelähedaseks muutunud, eriti meespeategelane, kelle ambivalentne käitumine alati üllatab. Mulle tundub, et tänu oma amneesiale ta avastab inimloomust, temas endas ja tema ümber, ning mängib sellega veidi, tehes kord nii, kord naapidiseid valikuid. Seda on huvitav jälgida.

Praami juures aset leidnud stseen oli eriti hea.
_________________
☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
chi



Liitunud: 18 Dets 2005
Postitusi: 574

PostitusPostitatud: Nelj Apr 23, 2009 15:11    Teema: Vasta viitega

Cross game - Esimene osa oli nii igav, et jätsin pooleli. Täna juhtusin kolmandat osa vaatama ja jäin animega rahule. Jätkan vaatamist. Esimest ja teist osa siiski plaanis vaadata ei ole. v.a kui seal ei selgu millistes suhetes on peategelane noormees ja see tüdruk. Kas see seletatakse seal lahti?
_________________
AutoIt Script | Anime-Source | Watchanimeon
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
dakillabeib



Liitunud: 4 Juun 2006
Postitusi: 104
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Teis Apr 28, 2009 19:10    Teema: Vasta viitega

Üldiselt on uus hooaeg valmistanud minu jaoks suure pettumuse. Midagi uut ja huvitavat pole leidnud vaatamiseks. Sobran hetkel pigem ANNis, et varem ilmunute, kuid seni vaatamata jäänute seast midagi leida.

Siiski vaatab kahte:

Dragon Ball Kai on enam-vähem okei. DBZi vaadanuna pean tõdema, et esimese nelja osa puhul on edasiminek tõesti märgatav. :)

Fullmetal Alchemist olen ka rahul. Kuigi oleks ka oodanud saaga jätkumist, aga no arvestades ülejäänud uus tulnukaid, siis parem ikka kui mitte midagi.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
tyger



Liitunud: 28 Märts 2007
Postitusi: 794

PostitusPostitatud: Teis Apr 28, 2009 23:04    Teema: Vasta viitega

Peale nädalast hardcore nolifemist olen lõpuks eelmise hooaja animed ära vaadata suutnud ning sain uute juurde asuda.

K - ON! (4 episoodi vaadatud)
Ehk siis arvatavasti parim selle hooaja anime, mida võiks tundide viisi vaadata.
Mio - moe moe kyun.

Hatsukoi limited (2 episoodi vaadatud)
Selline keskmine tükike-elust ¾anri anime, mille vaatamine midagi ei anna, aga tükki küljest ära ka ei võta.

Basquash (3 episoodi vaadatud)
Muidugi on sellel animel super animatsioon. Ja paar huvitavat karakterit ka. Ja siis idioodist(tõsiselt) peategelane, kes võiks küll olemata olla. Ning loogikavead(kaasaarvatud supersuured tissid ja loli-printsess, kes hüppab nagu konn) ajavad närvi. Kui peategelast parasjagu ekraanil ei ole, siis on anime päris hea. Vahepeal kaalusin vaatamise pooleli jätmist, mis ei ole veel välistatud.

Higepiyo (4 episoodi vaadatud)
Ei midagi rohkemat ega vähemat kui lahe tibumultikas.

Phantom ~Requiem for the Phantom~ (2 episoodi vaadatud)
Päris põnev isegi, kuigi tavaliselt sellist tüüpi animesid ei vaata.

Hayate the combat butler!! (3 episoodi vaadatud)
Paroodiat võiks olla rohkem, nagu esimeses seerias. Uus stuudio on muidu teinud animatsiooni suhtes head tööd, ainult tegelased tunduvad kuidagi lapsikumad. Jätkuvalt hea.

Higashi no eden (3 episoodi vaadatud)
Siiamaani paremuselt 2. anime sellel hooajal. Üle tüki aja selline meespeategelane, kes mulle meeldib. Story on ka päris huvitav.

Marie & Gali - ei vaata edasi.
Ainuke hea asi selle anime juures oli gooti peategelane.

Kui Cross game, millest ma 1 episoodi näinud olen, ka kaasa arvata, siis kokku vaatan(ning arvatasti jään vaatama) 9 selle hooaja animed.
_________________
Animelist ver5.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
zindrel



Liitunud: 27 Aug 2006
Postitusi: 356

PostitusPostitatud: Teis Apr 28, 2009 23:08    Teema: Vasta viitega

Nonii, nüüd olen ka lõpuks esimeste osade vaatamisega ühele poole saanud. Vahepeal olen vaadanud veel:

Shin Mazinger Shougeki! Z-Hen on üks väga kõva anime. Tegelased käituvad realistlikult, olgugi, et meie mõttes võimatutes olukordades. Ja mis põhiline, sellest animest lausa nõrgub energiat. Kindlasti vaatan edasi.

Higashi no Eden on väga hästi animeeritud huvitav lugu. Vaatan edasi.

Valkyria Chronicles jättis nõrga mulje. Ma saan aru, et linnakaitseväe naisliikmed tulistada ei oska, aga armee metsa saadetud kolmeliikmeline luuresalk võiks lagedal platsil jooksvatele inimestele küll pihta saada. Samuti oli veider, et luurajad läksid maja lähedale samal ajal, kui tagant nende oma tangid maja pihta tuld andsid. Ei vaata edasi.

Tears to Tiara on inspiratsioonivaba. Polnud just kõige hullem, aga lihtsalt igav. Ei vaata edasi.

Phantom ~Requiem for the Phantom~ on segane ja mitte just kuigi põnev. Kuna on parematki animet, siis edasi ei vaata.

Natsu no Arashi!, seda soovitan enne otsustamist vähemalt 2 osa vaadata. Esimene oli keskpärane, kuid teine ja edasi kolmas osa läksid järjest paremaks. Mulle meeldib SHAFTile omane kunstiline pool. Lisaks on päris lõbus, vaatan edasi.

Cross Game algab rahulikult ja loodan, et suudab sellega tegelastele korraliku arenduse teha, mille pealt hiljem korralikku draamat tulema hakkab. Vaatan edasi.

Guin Sagas on liiga palju esimesse ossa topitud. Lisaks on lugu väga kli¹ee, ei vaata edasi.

Hanasakeru Seishounenist ei leidnud midagi meelepärast. Ei vaata edasi.

Hatsukoi Limitedi vaatasin lausa 2 osa, sest esimene tundus isegi kuidagi põnev. Teine seevastu oli täidetud nõmedate naljadega ja sellepärast edasi näha ei taha.

Pandora Heartsi kehv animatsioon ja ebameeldivad tegelased panid mind seda seeriat mitte edasi vaatama.

Konnichiwa Anne, järgmine World Masterpiece Theateri lugu. Kahju, et keegi eriti subtiitreid teha ei viitsi, esimesele osale on ainult. Muidu on täitsa armas anime, keel on suhteliselt lihtne ja nii vaatan edasi.

Souten Kouro näeb ilus välja ja lugu tundub põnev, vaatan edasi.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
chi



Liitunud: 18 Dets 2005
Postitusi: 574

PostitusPostitatud: Kolm Apr 29, 2009 22:13    Teema: Vasta viitega

Jah viskasin Tears to Tiara oma vaatamisnimekirjast välja. Lootsin, et läheb paremaks/põnevaks. Peale 4 osa vaatamist võin siiski väita, et tegu on sellise tavapärase, mõttetu ja igava animega. Tekkis selline tunne, nagu vataks igavavõitu fillerit.

Peategelase/rüütli/noormehe tegelaskuju ja riided meeldisid mulle.

Kahju:(
_________________
AutoIt Script | Anime-Source | Watchanimeon
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
kiishim



Liitunud: 1 Aug 2008
Postitusi: 37

PostitusPostitatud: Nelj Apr 30, 2009 11:01    Teema: Vasta viitega

Droppisin Sengoku Basara (peale 3 osa vaatamist) ja samuti Pandora südamed (peale 4 osa vaatamist). Sengoku Basara läks liiga kirjuks ja see, et esimene osa oli naljakas, oli ilmselt juhus. Pandora Hearts'i vaadates tekkis selline emotsioon, et see ilmselt on äkki siiski pisut nooremale vaatajaskonnale. Esimesed osad olid nagu isegi okei tänu Alice'i karakterile, ent viimati oli ta juba liialt tundeline-sentimentaalne-moe, lisaks ei sümpatiseeri mulle sü¾eelised paralleelid Tsubasa kroonikatega (kuigi Yuki Kajiura on hea).
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
mimmu
hilja juba


Liitunud: 22 Apr 2005
Postitusi: 1270
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Laup Mai 02, 2009 17:13    Teema: Vasta viitega

Basquash! tundus esimese osa korral värviline, lõbus ja mitte minu jaoks loodud. Midagi häiris lihtsalt kogu selle asja juures. ei jätka vaatamist

K-ON! on lõbus. Tegelased on kaasahaaravad ja lugu samuti. Ei ole häirivalt ülenunnustatud ja neil on isikupära olemas ehk siis positiivne. Ootan põnevusega uusi osi. Ehk siis vaatan edasi.

Pandora Hearts tundus tutvustuse põhjal veidi kahtlane, kuid inimeste kommentaarid panid mind esimese osa ära vaatama. Ei olnud seda väärt. Kui esimene osa juba konkreetselt haigutama ja lõppu ootama ajab, siis vaevalt et edasi vaatamine mõttekas oleks. Ei jätka vaatamist.

Hanasakeru Seishounen on tavaline chick flick ja keskpärasevõitu ajaveeteanime. Samas ei olnud seal ka midagi ülemäära häirivat ja see oli üsna ootuspäraselt ootuspäraste joontega. Siiski pole hullu ja arvan, et ajaveeteanime on piisav aja veetmiseks ja jätkan vaatamist.

Ristorante Paradiso kohta arvasin ma paremat, kui paar esimest osa näitasid. Esimene osa tundus veel enamvähem normaal, aga mida edasi anime läks, seda enam ma veendusin, et ma seda edasi ei vaata. Pealegi ei meeldinud mulle eriti peategelane. Ei jätka vaatamist.

Higashi no Eden (Eden of the East) on nunnu. Op, ed on toredad ja lugu on kaasakiskuv. Tegelased mulle meeldisid ja Chika Umino oli samuti oma töö hästi teinud. Mind häiris ainult see, et Takizawa Akira näeb välja täpselt samasugune nagu Shinobu Morita. Eriti kuna nende käitumismaneer on ka sarnane. Aga sellele vaatamata jätkan vaatamist.

Hatsukoi Limited tundus olevat järjekordne mõnus slice of life ja ka esimesed osad kinnitasid mu arvamust. Mõnusad tegelased ja üsnagi omapärased lood. Häiris mind aga see, et need tüübid olid natuke liiga koledad. Ja nõmedad. Ja mittekaasakiskuvad. Samas on mul endal lihtsalt eelarvamused ja katsun neist üle olla. Jätkan vaatamist.
_________________
Onu Vanja kurvad püksid
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
zindrel



Liitunud: 27 Aug 2006
Postitusi: 356

PostitusPostitatud: Laup Mai 02, 2009 18:37    Teema: Vasta viitega

Mainichi Kaa-sani naljad ei läinud peale, aga südamlikumad stseenid küll. Võib-olla olen ma selle huumori jaoks veel liiga noor ja kogenematu. Kahjuks ei suutnud ülejäänu mind piisavalt paeluda, sest teemades hüppamist oli liigselt. Minu arvates oleks see anime võinud koosneda hoopis paljudest lühikestest osadest, oleks lihtsam jälgida. Ei vaata edasi.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Stopa
kibestunud sotsiopaat


Liitunud: 18 Nov 2008
Postitusi: 1719
Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo

PostitusPostitatud: Püh Mai 03, 2009 21:43    Teema: Vasta viitega

no mai tia, ei oska Hatsukoi Limitedi kohta eriti midagi öelda.... vaatan vist praegu edasi, vaatame mis saab...
_________________

Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
cenorig



Liitunud: 14 Sept 2006
Postitusi: 1695

PostitusPostitatud: Esm Mai 04, 2009 02:42    Teema: Vasta viitega

Väike kokkuvõte siiamaani vaadatust. Ilmselt on nüüd sarjad, mida vaatama hakkan, ka otsustatud. Vastukaja on kogunenud juba piisavalt, et minu arvamust mitte kõigutada. Vaatamata asjad, millele tahaksin siiski pilgu peale visata on Basquash, Sengoku Basara ja vb Shangri-La.

Enne siin teemas mainisin vaid, et vaatan FMA-d ning K-Oni ja ei vaata Arad Senkit. Nii on see siiani.

Dragonball Kai - Dragonball jäi mul kunagi mõnekümnenda osa juures pooleli, selle järge Z-d aga vaatasin Freeza saaga keskpaigani. Kui soov Z lõpuni vaadata veel hiljuti oli, siis nüüd pole sel ilmselt mõtet, palju parem versioon ju väljas. Animatsiooni 80ndate fiil ei ole sugugi võõrastav, vaid pigem on meeldiv midagi erinevat näha. Mul on tunne, et sarja musklis mehed, energiablästid, powerlevelid ja nii kiired löögid, et silm ei seleta, meeldiksid mulle ka ilma varasema kogemuseta. Ehk kui ma poleks kunagi Dragonballi vaadanud, kui ma ei teakski, millega tegu, kui sarja ümbritsevat mütoloogiat ei eksisteerikski... jah, ma arvan, et ka sel juhul vaatan edasi.

Saki - Kui siiani kuulsaimas mahjongi-animes Akagi vähemalt vahel prooviti reegleid ja mänguseisu seletada ka võhikule, siis Saki ei üritagi seda. Piisab ju kenadest plikadest ja moe üledoosist. Ma ei saa öelda, et esimese osa jooksul igavust tundsin, ega ausalt tunnistada, et naljad mind muigama ei ajanud, kuid usus, et midagi rohkemat see sari mulle kunagi pakkuma ei hakkagi, ei jätka vaatamist.

Higashi no Eden - Esimene osa tegi ikka siiralt tänulikuks, et kümnete Jaapani animestuudiote seas ka Production I.G on. Nende rahulik, alati müstiline ja vähese muusikaga õhkkond, mida viimati Ghost Houndis nägin, lausa naelutab silmad ekraanile. Siiamaani on ka sü¾ee täitsa minu meele järgi. Liigne inglise keel esimeses episoodis mind häirida ei suutnud, ma olin liiga ametis tähelepanemisega, kuidas ehk esimest korda anime ajaloos kasutatakse seda keelt nii, et olekski nagu inglise keel ja mitte "Alart! Emagency!" Vaatan edasi.

Valkyria Chronicles - Alustame selles, et joonistuste poolest on anime suurepärane. Väga kena character desgin, ilusad maastikud ja kõige krooniks tankid. Kahjuks aga sü¾ee mind ei tõmba. Või pigem takistavad edasivaatamist teatud häirivad momendid. Nimelt peaks Valkyria kroonikad rääkima sõjast alternatiivajaloolises Euroopas (kuigi alternatiivne on seal vist kõik peale mandri- ja mõne kohanime) ning ajal, mil teine maailmasõda toimus. Ja vaat see seos ongi takistuseks mu teel, täpsemalt see, mida olen õppinud ja mida tean maailmasõdadest, mille puhul jääb ülistuseks vähe ruumi, kui mitte just laibakoormate kõrgusega uhkeldada. Sõda on serious business. Ma ei usu sõtta, kui seda esindab kirevais rõivis ja moelava soenguga tsundere, hüüetega a la "Yosh! Säh teile granaadiheitjat." Võtke kas või esimese osa lõpp, kus täitsa rahulikus ja rõõmsas tujus möödus vestlus tankitule alla jäänud majas. Seepärast ei vaata edasi, kui keegi just hiljem ei ütle, et ka sisu on seal olemas.

Asura Cryin - väga mittemidagiütlev algus. Seal oli kõike, aga miski ei paelunud. Jääb vaatamata.

Guin Saga - Esimesed neli osa on tekitanud lootuse, et tegu võib olla just selle fantasy-animega, mida ma oi kui kaua olen oodanud. Tegelased ja tegevuspaik on huvitavad, kuskil taamal müsteeriumid ja kõrgemate jõudude seletamata käigud. Oleks nüüd vaja vaid pisut hargnenumaid sü¾eeliine ja maitsev kompott ongi valmis. Animatsiooni puhul on vahel näha tööst viilimist, aga kaklusstseenid see-eest hästi tehtud. Vaatan edasi.

Cross Game - tundus täitsa tavaline spordimaiguga varateismeliste romanss, mis mind osa käigus ei tõmmanud, aga OMG plot twist! lõpuminuteil kindlustas, et annan sarjale vähemalt paari episoodi jagu ¹anssi. Vaatan edasi.
_________________
xyz
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
acousmatique



Liitunud: 1 Veeb 2003
Postitusi: 2499
Asukoht: ---

PostitusPostitatud: Esm Mai 04, 2009 11:07    Teema: Vasta viitega

Üldlevinud apaatia Shin Mazinger'i suhtes on lihtsalt masendav. Nagu tõsiselt.

Esimese postituse täiendamine lükkub veidi edasi, mul on lähipäevil üsna palju tegemist.
_________________
☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
shadowman



Liitunud: 6 Veeb 2007
Postitusi: 829

PostitusPostitatud: Esm Mai 04, 2009 19:04    Teema: Vasta viitega

Kas just apaatia, aga mind näiteks peletas sarjast eemale see postitus:
Yoshi kirjutas:
Esimene osa üllatas mind, ootasin natuke teistsugust algust, kuid tundub, et see algab sealt kus Mazinger Z lõppes. ... Animatsioon on siiski üle 35 aasta edasi arenenud ja teeb vaatamise ka meeldivamaks. Ma küll tahaks seda soovitada inimestele, kuid ilmselt neile, kes pole üldse Mazinger Z vaadanud tundub see absurnde ja jabur.

Kuna pole Mazingeriga varem kokku puutunud, tundus, et see sari pole minu jaoks. Võibolla kunagi vaatan, kui palju vaba aega on.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
zindrel



Liitunud: 27 Aug 2006
Postitusi: 356

PostitusPostitatud: Esm Mai 04, 2009 20:43    Teema: Vasta viitega

Mina polnud ka enne ühtegi Mazingeri näinud. Sellegipoolest on see üks parematest minu jaoks sel hooajal. Esimene osa oli küll väga arusaamatu, kuid sellegipoolest väga lahe. Teise osaga hakkab tegelikult lugu peale ja minule küll ei tundunud, et oleks midagi, mis jääb arusaamatuks minu Mazingeri teadmiste puudumise tõttu.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
acousmatique



Liitunud: 1 Veeb 2003
Postitusi: 2499
Asukoht: ---

PostitusPostitatud: Esm Mai 04, 2009 20:49    Teema: Vasta viitega

Aga absurdsed ja jaburad asjad ongi ju kõige paremad!

Eelteadmised tulevad kasuks, kuid ma julgen arvata, et isegi ilma nendeta on nii esimene osa kui ka kõik järgnevad rohkem kui nauditavad.
_________________
☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
Bushidon
sucker mc


Liitunud: 9 Juul 2006
Postitusi: 970
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Esm Mai 04, 2009 21:14    Teema: Vasta viitega

Mina panin Mazingeri enda jaoks ootele, sest hetkel on nii palju asju vaatamisel, et ei jõua. Samuti tundub olevat ta selline sari, mis võib oma sära kaotada kui ette ja taha teisi sarju samuti vaadata. Parem ootan, kuni episoodid täis tiksuvad ning muud vaatamist ei ole.

Vahepeal oli pisuke paus vaatamises ning peale seda otsustasin, et Shangri-La'd enam edasi ei vaata, enamjaolt selle tõttu, et sari ei olnud päris see, mis ma lootsin ta olevat.

Selle, mis ma peale esimese osa vaatamist K-On!i kohta ütlesin, võtan ma tagasi. Maailmamuutmise faktor tuli järgnevate osade jooksul nähtavale ning sellest ei saaks kuidagi küllalt, lisaks on tegemist minu selle kevade top3-e ühe nimega.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
mimmu
hilja juba


Liitunud: 22 Apr 2005
Postitusi: 1270
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Esm Mai 11, 2009 18:48    Teema: Vasta viitega

hatsukoi limited muutub juba liialt nõmedaks. Lootused, et see paraneb, ei läinud õnneks. ei vaata edasi
_________________
Onu Vanja kurvad püksid
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Stopa
kibestunud sotsiopaat


Liitunud: 18 Nov 2008
Postitusi: 1719
Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo

PostitusPostitatud: Teis Mai 12, 2009 08:16    Teema: Vasta viitega

mimmu kirjutas:
hatsukoi limited muutub juba liialt nõmedaks. Lootused, et see paraneb, ei läinud õnneks. ei vaata edasi


Kusjuures jah, sama siin.. Selles ¹õus pole lihtsalt mitte midagi imelist, head, igavest.

also: minu õde Arad Senki kohta: "Miks sa midagi sellist vaatad? See meenutab juba neid multikaid mida Jetixi pealt vms lastakse. Nagu mingi Naruto." LaLaLaa
_________________

Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
tõrvik



Liitunud: 26 Apr 2006
Postitusi: 477
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Püh Mai 17, 2009 19:45    Teema: Vasta viitega

07-Ghost
Vaatan edasi

Asura Cryin’
Story on kuidagi imelik. Võitleme surmani, aga oleme nüüd sõbrad. Muidu pole viga. Vaatan edasi

Basquash!
Autorid tahavad animet 13 osa sisse ära mahutada, seetõttu loo areng jube kiire ja kohati täiesti ebaloogilie. Värvid ilusad ja säravad ning muusika ka hea. Vaatan edasi

Cross Game
Mõnus slice of life Vaatan edasi

Eden of the East Vaatan edasi

Full Metal Alchemist Brotherhood
Vaatan edasi, et näha kus see erinevus tekib

Guin Saga

Hanasakeru Seishounen
Liiga seebi ooper. Ei vaata edasi

K-On
Story on selline blah blah, aga naerda saab. Vaatan edasi

Natsu no Arashi
Vaadatav kuid mitte midagi erilist. Atm Vaatan edasi

Pandora Hearts
Conspiracy, demons, magic i like that. Vaatan edasi

Phantom Requiem for the Phantom
Kohati vääga raske anime maole. Ning kui actionit ei toimu tekkib tahtmine mitte edasi vaadata. Vaatan edasi, et näha kuidas edeneb.

Ristorante Paradiso
Muhe anime. Vaatan edasi

Saki
Vaatan edasi

Shangri-la
Peategelane tundub liiga noor välimuse poolest. Story areng on huvitav. Vaatan edasi

Sengoku Basara
Hästi palju effeke,aga ei midagi erilist. Ei vaata edasi

Slap Up Party
MMO tüüpi anime suht nõmedate naljade ja mõtetu storyga. Ei vaata edasi

Souten Kouro
Ei vaata edasi

Tears to Tiara
Vaatan edasi

Valkyria Chronicles
Vaatan edasi
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail MSN Messenger
Stopa
kibestunud sotsiopaat


Liitunud: 18 Nov 2008
Postitusi: 1719
Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo

PostitusPostitatud: Kolm Mai 20, 2009 09:42    Teema: Vasta viitega

Kallid Arad Senki vaatajad, kust kurat te sube saate? Ma leian, et ainult Ronery subib inglise keelde ja neilt ma leian ainult kaks esimest episoodi. T_T
_________________

Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> anime Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Järgmine
Lehekülg 8, lehekülgi kokku 9

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Tõlkinud: