Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
genky hommikune tõus
|
|
Tagasi üles |
|
|
dipsy katto katto KATTO!!
|
Postitatud: Reede Jan 16, 2009 02:33 Teema: |
|
|
keegi pole sellest rääkinud siin vist
http://www.sushicat.ee/
keegi käinud ka juba on? _________________
|
|
Tagasi üles |
|
|
acousmatique
|
Postitatud: Reede Jan 16, 2009 07:50 Teema: |
|
|
japanesu in ur faceu
Sellegipoolest, mingi ülevaade hindadest oleks huvitav. Veebilehel on menüüosa hindadest lage. |
|
Tagasi üles |
|
|
Piu tavaline eesti naine
|
Postitatud: Reede Jan 16, 2009 09:22 Teema: |
|
|
Ja registreerime kogu baka rahva salaja sinna (ärge unustage, et genky teab teie nimesid ja muid andmeid! mwahahahaaa) _________________
|
|
Tagasi üles |
|
|
cenorig
|
Postitatud: Reede Jan 16, 2009 11:10 Teema: |
|
|
dipsy kirjutas: | http://www.sushicat.ee/ |
1. Avan lehe
2. Sulgen lehe
3. Tagantjärgi FFFFFFFFFFFFFF-id ja facepalm-id _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
|
ruri hammustab rrrRRRRRrr
|
Postitatud: Reede Jan 16, 2009 12:53 Teema: |
|
|
penoplastist sein ei paku ju mingit pinget ja võimaldab külmast suplusest lihtsalt pääseda nagu ka TV3-e videost näha oli. |
|
Tagasi üles |
|
|
Stopa kibestunud sotsiopaat
Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Reede Jan 16, 2009 13:16 Teema: |
|
|
Ohsa, varsti võib isegi vist hakata jälle telekat vaatama. Ma pole seda nii paar aastat teinud _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
|
babuun
|
Postitatud: Reede Jan 16, 2009 14:07 Teema: |
|
|
ruri kirjutas: |
penoplastist sein ei paku ju mingit pinget ja võimaldab külmast suplusest lihtsalt pääseda nagu ka TV3-e videost näha oli. |
Minu arust võiks sein olla täisterasest ja liikuda 50 km/h |
|
Tagasi üles |
|
|
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Reede Jan 16, 2009 15:28 Teema: |
|
|
Seems cool. |
|
Tagasi üles |
|
|
zero
|
Postitatud: Reede Jan 16, 2009 16:22 Teema: |
|
|
Mulle üldse ei tundu. _________________ Jäi kui rott lõksi vahele. |
|
Tagasi üles |
|
|
|
Postitatud: Reede Jan 16, 2009 17:01 Teema: |
|
|
babuun kirjutas: | Minu arust võiks sein olla täisterasest ja liikuda 50 km/h |
ja omada ogasid. |
|
Tagasi üles |
|
|
erick küps PSP-d plõgistav noormees
|
Postitatud: Reede Jan 16, 2009 17:01 Teema: |
|
|
zero kirjutas: | Mulle üldse ei tundu. |
Äkki muudad veel meelt, kui galeriisid kiikad? Näiteks:
Kui need nüüd päris ettekandjad on, siis... _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
|
zero
|
Postitatud: Reede Jan 16, 2009 17:23 Teema: |
|
|
Mmm... mulle meeldivad pigem need pruunide bambusseinte ja samuraimõõkadega sisustatud traditsionaalsemad sushikohad, millele kassisushi end vastandada püüab.
Ettekandjatena eelistaks pigem kellegi lahket vanaema. Igasugune trendisushi on mulle vastumeelne. _________________ Jäi kui rott lõksi vahele. |
|
Tagasi üles |
|
|
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Reede Jan 16, 2009 17:41 Teema: |
|
|
zero kirjutas: | Mmm... mulle meeldivad pigem need pruunide bambusseinte ja samuraimõõkadega sisustatud traditsionaalsemad sushikohad, millele kassisushi end vastandada püüab.
Ettekandjatena eelistaks pigem kellegi lahket vanaema. Igasugune trendisushi on mulle vastumeelne. |
Traditsioonaalsed sushikohad on ka ilusad, kuid imo idee, et teha Jaapani popkultuuri stiilis kohvik halb pole?.. |
|
Tagasi üles |
|
|
Stopa kibestunud sotsiopaat
Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Reede Jan 16, 2009 18:20 Teema: |
|
|
ShinNatsume kirjutas: | zero kirjutas: | Mmm... mulle meeldivad pigem need pruunide bambusseinte ja samuraimõõkadega sisustatud traditsionaalsemad sushikohad, millele kassisushi end vastandada püüab.
Ettekandjatena eelistaks pigem kellegi lahket vanaema. Igasugune trendisushi on mulle vastumeelne. |
Traditsioonaalsed sushikohad on ka ilusad, kuid imo idee, et teha Jaapani popkultuuri stiilis kohvik halb pole?.. |
Mulle ka meeldib rohkem kui on selline traditsionaalsem, kimonod and whatnot, aga see sushineko idee on jumala lahe iseenesest imo _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
|
alarkivi ametlikult mitte dissitud
|
Postitatud: Reede Jan 16, 2009 18:27 Teema: |
|
|
ma eelistan iga kell seda klassikalisele kohale. klassikalist kohta tahan külastada jaapanis kunagi. oma linna pulsil vappuvat elu rikastaks aga pigem läikiva ja keanasi beibesi pakkuva kiirtoidukaga |
|
Tagasi üles |
|
|
zero
|
Postitatud: Reede Jan 16, 2009 18:50 Teema: |
|
|
ShinNatsume kirjutas: | zero kirjutas: | Mmm... mulle meeldivad pigem need pruunide bambusseinte ja samuraimõõkadega sisustatud traditsionaalsemad sushikohad, millele kassisushi end vastandada püüab.
On jah halb. Eriti veel sellise nimega.
Tartus Tokyo, Tallinnas Manga ja SushiCat...
Ami-ya oli päris korralik ja näiteks selle kalamaja korea söögikoha nimi Ariran meeldib mulle ka väga. _________________ Jäi kui rott lõksi vahele. |
|
Tagasi üles |
|
|
Bushidon sucker mc
|
Postitatud: Reede Jan 16, 2009 22:13 Teema: |
|
|
See ameeriklaste versioon tundus küll kuidagi mage. Jaapanlased oskavad vähemalt elavaks muuta seda asja. Aga muidu äge värk, et Eestiski sellist asja näeb. |
|
Tagasi üles |
|
|
toomas
|
Postitatud: Laup Jan 17, 2009 00:54 Teema: |
|
|
Hohoo, selline asi ka olemas Tallinnas. Tuleb minna.
Lugesin sellisest huvitav-kummalisest inglisekeelsest Soome lehest nagu Six Degrees, et Soomes olevat mõned Maid Cafed (link). Teab keegi sellest midagi?
Üleüldse tundub, et Soome inimestele läheb anime ja manga rohkem korda, sest mangasid leiab igast suuremast supermarketist ja igas Prismas, kus ma käinud olen, on oma animelett ja hinnad mõistlikud. Kahjuks küll kõik suomin, sweden, dansk, norsk keeltes, aga eks see muidugi meeldib kohalikele. |
|
Tagasi üles |
|
|
|
Postitatud: Laup Jan 17, 2009 01:22 Teema: |
|
|
zero kirjutas: | Mmm... mulle meeldivad pigem need pruunide bambusseinte ja samuraimõõkadega sisustatud traditsionaalsemad sushikohad, millele kassisushi end vastandada püüab. |
pole kunagi otsinud, aga palju selliseid traditsionaalsema sisustusega sushikohtasid tallinnas on?
Tsiteerin:: | Ettekandjatena eelistaks pigem kellegi lahket vanaema. Igasugune trendisushi on mulle vastumeelne. |
nojah, kellele tütar, kellele ema, kellele vanaema. mina igaljuhul eelistaks vanaema asemel kenasid noori inimesi, eelistatavalt naissoost, näha teeninduse poolel. |
|
Tagasi üles |
|
|
|