Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Ummi lovely berry
|
Postitatud: Esm Dets 29, 2008 12:24 Teema: |
|
|
Muusik kirjutas: | Kas suitsetajatel on ka mingid piirangud ? Kus, millal vms ? |
Tahaks ka teada. Siseruumides ilmselt ei tohi. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
|
Keitarò Urashima
Liitunud: 12 Dets 2006 Postitusi: 517 Asukoht: St. Paul, Minnesota
|
Postitatud: Esm Dets 29, 2008 13:58 Teema: |
|
|
Kas kokkutulekule on lubatud vaid die-hard bakalased? |
|
Tagasi üles |
|
|
genky hommikune tõus
|
Postitatud: Esm Dets 29, 2008 14:15 Teema: |
|
|
Keitarò Urashima kirjutas: | Kas kokkutulekule on lubatud vaid die-hard bakalased? |
Kokkutulekule on kõik bakalased oodatud. Ka pole midagi vastu, kui kaasa võetakse naine/mees ja lapsed. Eelmine kord oli HotPapa oma perega kohal Samas iseasi kui tore lastel seal on, kui neid vähe on. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
|
glaurung
|
Postitatud: Esm Dets 29, 2008 18:18 Teema: |
|
|
Keitarò Urashima kirjutas: | Kas kokkutulekule on lubatud vaid die-hard bakalased? |
Jah, vaata kui raskelt surev mina olen. |
|
Tagasi üles |
|
|
BornIn1142
|
Postitatud: Esm Dets 29, 2008 19:45 Teema: |
|
|
Hmmm. Mis täpselt on die-hard bakalane? _________________ Tumbling down, tumbling down, tumbling down...
|
|
Tagasi üles |
|
|
kawry
|
Postitatud: Esm Dets 29, 2008 20:19 Teema: |
|
|
läbinisti, läbi lõhki, kogenenud bakalane |
|
Tagasi üles |
|
|
shadowman
|
Postitatud: Esm Dets 29, 2008 21:03 Teema: |
|
|
BornIn1142 kirjutas: | Hmmm. Mis täpselt on die-hard bakalane? |
Die-hard bakalane on isik, kes:
- teab kõigi teiste bakalaste ees- ja perekonnanime ning postcounti;
- oskab tsiteerida suvalist postitust baka.ee-st;
- teab, millal suleti omaloomingu foorum ja kes sellest teatas;
- on käinud kõigil baka kokkutulekutel, Animeöödel ja Animatsuridel ning oskab kokku viia kõigi teiste nimetatud üritustel osalenute näod, nimed ja foorumikontod;
- märgates ohtu baka.ee julgeolekule on vajadusel kõhtklematult valmis üksinda terve hotelli- või lennujaamatäie terroriste teise ilma saatma.
Allikas: Wikipedia
Loodetavasti ilmub kohale ka piisav hulk minusuguseid mitte-die-hard bakalasi - muidu on nii, nagu satuks kedagi tundmata peole, kus kõik on omavahel sõbrad ja tuttavad. |
|
Tagasi üles |
|
|
Random Hero muumikontroll
|
Postitatud: Esm Dets 29, 2008 21:15 Teema: |
|
|
Kas Random Hero on die-hard bakalane?
-esimese hooga vähemalt 20 bakalase ees- ja perekonnanimi, aja jooksul tuleks veel. Postcounte suudaks ~10 postituse täpsusega pakkuda umbes 10 bakalase kohta.
-päris suvalist ehk mitte, ent võin tundide kaupa nägu teha, et tean, millest räägin
-sulges ja teatas sellest Vabarnamees, kuupäeva julgen ainult pakkuda
-alates liitumisest olen osalenud kõikidel eelmainitud üritustel kui välja arvata üks suvine kokkutulek. Lisaks olen mõnda ka korraldada aidanud.
-We are Anonymous. We do not forget. We do not forgive
no kuidagi veab välja vast.
Et see postitus veel rohkem iseendast oleks, siis ütleks, et tegelikult olengi mina see kõige die-hard'im. Julgen arvata, et minust rohkem pole siit keegi bänne ja hoiatusi saanud. Isegi uue konto pidin tegema.
tegelikult oli mul lihtsalt igav _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur. |
|
Tagasi üles |
|
|
Trash
|
Postitatud: Kolm Dets 31, 2008 20:18 Teema: |
|
|
shadowman kirjutas: | Loodetavasti ilmub kohale ka piisav hulk minusuguseid mitte-die-hard bakalasi - muidu on nii, nagu satuks kedagi tundmata peole, kus kõik on omavahel sõbrad ja tuttavad. |
Kui ikka sul kavatsus on kohale ilmuda ja autoga,. siis reserveeriksin võimaluse korral koha sinu masinasse.
Proovin naist utsitada peatselt ülekannet ka tegema, enese jaoks on kogu netipangandus ikka veel võõras. _________________
http://trash-can-dance.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
|
shadowman
|
Postitatud: Nelj Jan 01, 2009 12:48 Teema: |
|
|
Kavatsus täitsa olemas, nii et arvestan broneeringuga. Teen ise ka lähiajal ülekande ära. |
|
Tagasi üles |
|
|
|