OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse 

Genius Party

 
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> anime
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
kammerer
mitjok


Liitunud: 2 Dets 2004
Postitusi: 1454
Asukoht: tallinn

PostitusPostitatud: Laup Okt 11, 2008 19:33    Teema: Genius Party Vasta viitega


Treilero.

Studio 4°C (Genius Party official site) lühifilmid re¾issööridelt kes on vastutavad Cowboy Bebop'i, Akira, Tekkon Kinkreet'i, Mind Game'i, Cat Soup'i jne eest. Hiljuti oli ka juttu sama stuudio demo reel'idest Amazing Nuts. Igatahes umbes pooled nendest filmidest on saadaval ja varsti peaks ilmuma ka Genius Party Beyond teostega, mis esimesse lainesse ei jõudnud. Studio 4°C näitab ideid ja lahendusi ja on sama põnev nagu alati. Soovitan vaadata !

Aa ja gomenasaai mul pole aega praegult screenshot'e teha tehke ise pliis kui meeldib !

BSSubs.net'i lehelt leiad enamus osi, aga millegi präast seal ei ole kolmandat ja viiendat.

Anidb.net und ANN.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Bushidon
sucker mc


Liitunud: 9 Juul 2006
Postitusi: 970
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Püh Okt 12, 2008 18:54    Teema: Vasta viitega

Viskasin sellele treilerile pilgu peale ja tundus üpriski huvitav. Studio 4°C tööd on peaaegu alati meeldinud ( visuaalne eyecandy värk), seega võimalusel viskan asjale pikema pilgu peale ja täiendan posti.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
Trash



Liitunud: 14 Sept 2006
Postitusi: 733

PostitusPostitatud: Laup Nov 15, 2008 22:44    Teema: Vasta viitega



Genius Party

- Nicolas de Crécy, Atsuko Fukushima, Yoji Fukuyama, Hideki Futamura, Shôji Kawamori, Shinji Kimura, Mahiro Maeda, Kôji Morimoto, Kazuto Nakazawa, Shin'ya Ôhira, Tatsuyuki Tanaka, Shinichirô Watanabe, Hiro Yamagata, Masaaki Yuasa 2007

TC Entertainment



Seda Studio 4°C kogumikku vaadates tekkis mul esmakordselt küsimus, et kui animatsioonistuudio läheb oma loominguga samm-sammu võrra edasi, siis kui kaugele olen mina isiklikult nõus lõpuks kaasakõndima. Juba paar aastat olen ma ise kui ka mõned mu head tuttavad Studio 4°C töid promonud ja kiitnud kui novaatorlikke, alati algupäraseid ja oomanäoliseid. Nüüd aga jõudsin ma punkti kustmaalt originaalsus ja uuenduslikkus enam kaasahaarata ei suuda, asi kisub käest ära liigse absurdsuse ja pildimänguga, fantaasia kihutab liiga kiiresti, armu ei anta ja paratamatult jään ma vaatajana nõutuks, sest see pole enam see mida ma ootasin.



Kutsuge mind vanamoodsaks aga mulle meeldib siduda Studio 4°C töid animega. Ma tahan mechasid, ma tahan roboteid, ma tahan hard sci-fid ja soft sci-fi´d, ma tahan krimilugusid ja armuseiklusi, tahan nalja ja draamat, julgeid kangelannasid ja tobedaid punastavaid poisikesi. Ma tahan, et Studio 4°C pakuks mulle kõike seda mida ma näen ka teistes animetes aga kerge kiiksuga, väheke nihkes joonistusega ja omapäraste lahendustega. Seda ma tahan.



Käesolev kogumik viib aga vaatajat juba ulmadereisile, pakub visuaale ilma raudses haardes oleva sisuta, mängib LSD mängu ja eksperimentaalavangardset poeesiat ning mina ütlen stopp, laske mind siin palun välja, sest see buss viib mind vääras suunas. Suund on jaapanlikkuse asemel hoopis lääne animatsioonitraditsiooni jõudmas ning andke andeks, seda visuaalselt kaunist sitta võin ma vaadata ( või pigem siis mitte vaadata ) ka ilma Studio 4°C nime esilekerkimiseta. Lisan kohe, et kogumik ei olnud halb ega animeeritud lood igavad, lihtsalt mõned neist olid anime asemel liiga animatsioon.



Kui sissejuhatavat animatsiooni ( Genius Party Opening ) arvesse ei võtaks, siis võib öelda, et kogumiku parim oli esimene lugu ( Shanghai Dragon ) mille tegevuses oli ehedat sci-fi actionit ja ka kena peotäis huumorit. Suurepärane näide just sellisest animest nagu ma Studio 4°C sildi alt tulemas näha tahan. Järgmise loo ( Deathtic ) fantasy ja character design oli mõnus oma jump´n´run mängu välimuses ja ka loo enesega võis rahule jääda. Vahepeale jäi kolm täielikku arusaamatust ( Doorbell, Limit Cycle ja Happy Machine ) ning kiita võib siis taas viimast lugu ( Baby Blue ) mis oli meeletult ilus, just sellises tagasihoidlikus hoolivuses ilus.



Lisadiskil olid mõneminutilised lühianimatsioonid mis koondatud nime alla Future Genius. Ei tea öelda kas tõesti nii saab olema, nende paari kritselduse ja liikuvgraafika järgi mina küll selliseid veksleid välja ei kirjutaks, ootaks enne ikka vähemalt 15 minutilise loo ära. Kokkuvõttes pildiliselt kena kogumik ning sekka isegi paar väga head animelatakat, kahju vaid, et DVD reliis oli vaid jaapanikeelne, ei saanud jutust silpigi aru.



Baby Blue autor Makoto Shinkai oli suurepärase Voices of a Distant Star´i looja.
_________________


http://trash-can-dance.blogspot.com/
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> anime Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Tõlkinud: