OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse 

Initial D
Mine lehele 1, 2  Järgmine
 
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> anime
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
HotPapa
banned


Liitunud: 25 Veeb 2003
Postitusi: 229
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Kolm Aug 13, 2003 15:48    Teema: Initial D Vasta viitega

Olen vaatand Initial D- First Stage-i ja filmi Third Stage.Minu arust on see anime just kui autofännidele loodud(Me).Ausalt öeldes pole ma seda taolist animed street racingutest veel leidnud, ega ei leia ka vist.Nagu ma tähelepannud olen on animesid SR-utest vähe tehutd ja sellepärast meeldibki ta mulle väga.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
Uranus



Liitunud: 2 Märts 2003
Postitusi: 250
Asukoht: Viljandi

PostitusPostitatud: Püh Okt 26, 2003 02:04    Teema: Vasta viitega

Hmm... Polegi siin saidil kaua aega ringi kolenud... Nüüd siis saigi see retk ette võetud. :) Kohe jäigi silma teema Initial D, sai seda alles hiljuti vaadatud (ma mõtlen The Third Stage'i). Selles suhtes olen ma suga Hotpapa täitsa ühel nõul, et Initial D midagi ainult autofännidele pakkuda võib (eriti just Toyotahuvilistele, kuna petegelane sellega ringi kimab). Võidusõidustseenid on suht igavad :P, sest möödasõidukatseid on kuidagi vähe võitu, tavaliselt tehakse otsustav rünnak lõpus. Jääks nagu midagi puudu: kokkupõrked, üle katuse käimised, peadpööritavad hüpped (tõsi küll paar hüpet seal siiski oli, need olid ka vist ainukesed hetked, mis mulle veidi muljet avaldasid). Võib olla võrdlen ma seda animet ka liiga palju filmiga 2fast 2furius, aga mis seal ikka :P . Storyl polnud väga vigagi aga ka mitte midagi erilist. Kiidusõnu annaksin aga muusikale, kuna see stiil, mis seal viljeldakse on just see mida ma ise hea meelega kuulan (stiili ma siinkohal ei maini, kes on vaadanud, see teab :) ). Lõpetuseks niipalju, et kui otsitakse põnevat auto-racing-actionit, siis Initial D The Third Stage'i küll vaadata ei maksa. :nono:
_________________
Elevator Summoner.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail MSN Messenger
HotPapa
banned


Liitunud: 25 Veeb 2003
Postitusi: 229
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Teis Veeb 17, 2004 07:29    Teema: Vasta viitega

Aga kas kellegil on Initail D plaatide peal v arvutis?Tahaks nagu väga enda kogusse lisada...
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
animenic



Liitunud: 2 Apr 2003
Postitusi: 108
Asukoht: eesti-valga

PostitusPostitatud: Teis Veeb 17, 2004 11:27    Teema: Vasta viitega

nägin seda soomes aga mulle see eriti ei meeldinud joonistus stiil ja anime on iseenesest liiga vana
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail MSN Messenger
Vabarnamees
mario with money


Liitunud: 9 Jan 2003
Postitusi: 1802
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Teis Veeb 17, 2004 12:47    Teema: Vasta viitega

animenic kirjutas:
...ja anime on iseenesest liiga vana

Sain kinnituse su eilse sünni kohta. Ainult maimiku jaoks oleks 2001. aastal valminud anime (Initial D: Third Stage) liiga vana.
emm

Kaheksa korda liiga vana

<Vabarnamees>
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte
Echolibrium



Liitunud: 30 Jan 2004
Postitusi: 43

PostitusPostitatud: Kolm Veeb 18, 2004 21:25    Teema: Vasta viitega

Ex-driver´st on keegi kuulnud? On ka vist midagi street racingu sõpradele. Kousuke Fujishima poolt loodud kihutamise 6- osaline anime pidi vist siiski Initial D`le mingil määral alla jääma.http://www.animetric.com/def2/exdriver.html
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
erick
küps PSP-d plõgistav noormees


Liitunud: 29 Märts 2004
Postitusi: 934
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Püh Apr 04, 2004 14:58    Teema: Vasta viitega

Olen näinud Initial D esimest hooaega kuhugile poole peale...
Hindan nähtut kõigest keskpäraseks.

Ja see ei ole ka seetõttu, et ma autodest või sõidutehnikatest midagi ei teaks (mängin automänge juba aastaid, viimased lemmikud on Need for Speed Underground ja Gran Turismo 2 PSX emulaatori peal arvutis).

Lihtsalt kuidagi pingutatud ja puine tundus see looarendus neil seal. Ka peaks mainima, et liiga vähe tähelepanu oli pühendatud just sellele, mis automeeste tähelepanu köidab e. hobujõud ja igasugused custom vidinad mida oma masinale külge pookida saaks. Sõidulõigud ei olnud ka selles esimeses osas suuremad asjad, kuigi kiituse korras tuleks mainida, et juba 98ndal (?) aastal kasutasid tegijad täitsa korraliku arvutianimatsiooni. Millestki jäi ikkagi vajaka... noh, näiteks kui peategelane hakkas seal mingite supermasinates tegelastega võidu sõitma, tegid kõik pealtvaatajad väga ehmunud näod pähe, ent keegi ei kommenteerinud poole sõnagagi, mis täpselt peale disaini need supermasinad peategelase vana neljarattalise kõrval nii superiks muudab.

Kokkuvõttes tundus asi küllaltki pealiskaudne, ning ni¹i-animele on see lubamatu viga. 5 punkti 10st seega.
_________________
--taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi--
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
HotPapa
banned


Liitunud: 25 Veeb 2003
Postitusi: 229
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Püh Apr 25, 2004 17:50    Teema: Vasta viitega

erick kirjutas:

Hindan nähtut kõigest keskpäraseks.

Ja see ei ole ka seetõttu, et ma autodest või sõidutehnikatest midagi ei teaks (mängin automänge juba aastaid, viimased lemmikud on Need for Speed Underground ja Gran Turismo 2 PSX emulaatori peal arvutis).


Kui sa ainult mänge mängid puldi peal v rooliga pole sa õiget rallitamist veel tundund ja seda ei anna võrrelda mingi Gran Turismoga...Sul ei teki minget pinget teleka ees istudes, aga kui sa viimase paari meetri pealt jõuda enne ristmikuni jõudes diisliga ühest tuttikast Avensiset mööda saada...vot see võtab pa*a jahedaks...ning peale õnnestunud manöövrit on sul heameel, et sa matsu ei pand.

Ja vot kui sul paarkümmend sellist tunnet on olnud siis sa saaksid sellest pingest aru, mis Initail D´s toimub wink

Natuke informatsiooni:

Before The Fast and the Furious glamorized the Southern California street racing culture, Initial D drove through the world of young street racers in Japan. The series so vividly tells stories of the racers and their cars that an animated version was a natural. When Ren Usami, Initial D's director, appeared at the Big Apple Anime Fest, he was met by a group of fans who were enthralled by the modified street machines depicted in the series. Every car in the series is real, Usami said, and the racing is real, too. "These people have those cars and, especially on weekend nights, they go racing," Usami said. "All of these things are real," including the hill descent, on a real winding road which is only thinly disguised with a made-up name. "When you go to these places there are a lot of car accidents - you can actually see towing company advertising signs."

Gearheads love Initial D for the cars. All of the engine modifications don't win Initial D's street races; lightweight, good-handling cars have the same sort of performance advantage on the animated hill descents as the have in the real world, so Usami is looking forward to some new cars that will be featured in the latest Initial D movie and a new animated series starting in 2004.
Why do Initial D's race action scenes look so real? Usami brought in a real street racer, nicknamed the "drift king," to serve as his technical adviser. In this case, "drifting" refers to the stylized, tire-smoking burnouts done in Asian street performance cars. Racing action can take a series only so far; the humans also have to be interesting, and Usami said Initial D's writers work hard to make sure the characters change with every show and season. Sometime in Initial D's future, the street-racing drivers might turn into real racers who compete on the Japanese GT sports car circuit, Usami hinted.

Natuke veel :p

Kids have been getting cars squirrely around corners forever, but it took a chain-smoking, Elvis-haired Japanese car racer by the name of Keiichi Tsuchiya to turn it into a sport. Legend has it that in 1984, Keiichi was running dead last in a stock car race. Instead of losing gracefully, he decided to screw around - pitching the back out on turns and getting sideways, as he had as a teenager. The kids of suburban Osaka had been drifting their local mountain roads for decades; while Keiichi was simply revisiting his delinquent past, the stunned crowd saw racing's future. Afterward, a reporter asked him what he was doing on the track. "Drifting," he said. It stuck.

Keiichi - now known as the Drift King - had created a sensation; within a year the concept exploded into a bona fide phenomenon. In 1998, Keiichi's teenage drift scene was mythologized in an anime called Initial D. The story revolves around Takumi, a teenage tofu courier who drives as fast and furiously as possible while making deliveries, accidentally becoming a drift genius in the process.

Initial D is a classic teenage soap opera involving snotty girls and rich bullies and triumph behind the wheel, and its angst is universal. Not only did the animated TV series win over the Japanese public - nabbing a 47 percent share and giving Takumi name recognition like Bart Simpson has in the US - but it also lent drifting an international appeal. Worldwide the books have sold more than 30 million copies.

Minu arvates väärib Initial D rohkemat kui 5/10 p.-ist
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
erick
küps PSP-d plõgistav noormees


Liitunud: 29 Märts 2004
Postitusi: 934
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Teis Apr 27, 2004 17:22    Teema: Vasta viitega

No ega see mu üldist arvamust küll eriti ei kõiguta, ausalt, kuigi respect HotPapale oma lemmikute ARGUMENTEERITUD (suurelt seepärast, et seda võiks selles foorumis alati rohkem olla) kaitsmise eest.

Esiteks, kes ütles, et kuvari ees pinget ei teki?? Tekib ja veel kuidas!!! Hasart on hasart, ükskõik kuidas ja kus seda ka kogetakse. Mul näiteks tekib hasart siis, kui ma panen Gran Turismos 330 HP masinaga kinni ralli, kus oponentide masinatel on keskmiselt 650 HP Viper GTs-id, Toyota GT Roadcar'id, supertuunitud Nissan Skyline'ed ja Toyota Suprad istumise all. Sinu hasart uuele Avantile ärakeeramise eest ja minu hasart kuvari taga pole küll ehk üks-ühele võrreldavad, ent samas mina vähemalt tean, et minu mängimise tõttu meie liiklus ohtlikumaks ja üha ettearvamatumaks ei muutu :wink:

Teiseks, see background on küll väga hea, ja näitab, et tõesti on tegu esimese seeriaga oma zhanris, ent tegelikult kui drifting avastati juba 1984, ja Initial D tuli välja 1998, rohkem kui kümme aastat hiljem, siis tegu on väiksema revolutsiooniga kui esmapilgul arvata võiks.

Kolmandaks, kui tegu on siukse asjaga, quote 'a classic teenage soap opera involving snotty girls and rich bullies and triumph behind the wheel', siis on selge, et tiinekaeast välja jõudnud vähe rafineerituma maitsega inimestele (nagu mina 8) ) jääb see, mida Initial D stoori pakub, ikkagi väga kesiseks.

See taust oli tõepoolest väga huvitav, ja see oli HotPapast ülimalt edumeelne, et ta meid tasuta harib LaLaLaa aga kahjuks ei loo see minu jaoks antud seeriale mingeid lisaväärtusi. Nii et minu skoor jääb püsima 5-l pallil 10-st. Mis ei tähenda muidugi, et teised seda isiklikel subjektiivsetel põhjustel (nagu tuulehoog, mis diiselmootoriga mersu küljeaknast nägu silitab 8) ) seda seeriat kõrgemalt hinnata ei võiks.
_________________
--taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi--
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
hjarg
Post count matters!


Liitunud: 9 Jan 2003
Postitusi: 1207
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Teis Apr 27, 2004 22:34    Teema: Vasta viitega

HotPapa kirjutas:
Kui sa ainult mänge mängid puldi peal v rooliga pole sa õiget rallitamist veel tundund ja seda ei anna võrrelda mingi Gran Turismoga...Sul ei teki minget pinget teleka ees istudes, aga kui sa viimase paari meetri pealt jõuda enne ristmikuni jõudes diisliga ühest tuttikast Avensiset mööda saada...vot see võtab pa*a jahedaks...ning peale õnnestunud manöövrit on sul heameel, et sa matsu ei pand.

Ja vot kui sul paarkümmend sellist tunnet on olnud siis sa saaksid sellest pingest aru, mis Initail D´s toimub wink


Ja veel paarkümmend sellist tunnet? Sa oled üks neist idiootidest, kes igale poole vahele lõikab, "tumeroosa" tule alt ristmikule sõidab, minust pimedas kurvis rõõmsalt mööda kihutab ja siis üritab mulle külge sõita, kui avastab, et vastast isegi tuleb auto. Rääkimata sellest, et sebra taga sa kunagi ei peatu...

Tead mis, leia endale ilus post või puu, sõida sellele sajaga sisse ja kaifi. Nii võin ma vähemalt kindel olla, et järgmine kord sa mulle sisse ei sõida. Kuradile, kus tulid rallimehed välja. Tegemist on siiski tavalise tänava, mitte võidusõidurajaga.
_________________
Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
ruri
hammustab rrrRRRRRrr


Liitunud: 1 Veeb 2003
Postitusi: 1645
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Kolm Apr 28, 2004 00:11    Teema: Vasta viitega

HotPapa kirjutas:
Sul ei teki minget pinget teleka ees istudes,

kui sul ei teki, ei tähenda veel seda, et teistega samad lood on. ka teleka/kuvari ees mänge mängides võid pinge nii üles kruvida, et aitab. samas tõsi ta on, et reaalelu situatsioonid panevad südame rohkem põksuma eriti kui pole ohtlike asjadega harjunud, kuna tagajärjed manöövri ebaõnnestumise korral võivad olla fataalsed.
Tsiteerin::
aga kui sa viimase paari meetri pealt jõuda enne ristmikuni jõudes diisliga ühest tuttikast Avensiset mööda saada...vot see võtab pa*a jahedaks...ning peale õnnestunud manöövrit on sul heameel, et sa matsu ei pand.

esiteks, ei saa kirjelduse järgi aru mis situatsiooni kirjeldad. teiseks, kui sa tänaval ja liikluses ning teistega arvestamata tõesti selliseid asju teed, siis võta parem hjargi nõuannet kuulda või leia endale mingi muu koht ja aeg harjutamiseks, et sa teiste vara ja elu ohtu ei seaks. teiste elude arvelt endale pinge tekitamine pole enamasti mingitpidigi austusväärt.

a teemast: mina annaks ehk 6 kümnest. oli vaatamist väärt, aga vahepeal võttis siiski mõtlema, et kui reaalne ikkagi on otse teise sabas sõites (vähem kui pool meetrit vahet) sellise kiiruse juures vältida teisele otsa sõitmist ja teha sükroonis eessõitva autoga pidurdamisi...
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
HotPapa
banned


Liitunud: 25 Veeb 2003
Postitusi: 229
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Kolm Apr 28, 2004 07:01    Teema: Vasta viitega

hjarg kirjutas:
HotPapa kirjutas:
Kui sa ainult mänge mängid puldi peal v rooliga pole sa õiget rallitamist veel tundund ja seda ei anna võrrelda mingi Gran Turismoga...Sul ei teki minget pinget teleka ees istudes, aga kui sa viimase paari meetri pealt jõuda enne ristmikuni jõudes diisliga ühest tuttikast Avensiset mööda saada...vot see võtab pa*a jahedaks...ning peale õnnestunud manöövrit on sul heameel, et sa matsu ei pand.

Ja vot kui sul paarkümmend sellist tunnet on olnud siis sa saaksid sellest pingest aru, mis Initail D´s toimub wink


Ja veel paarkümmend sellist tunnet? Sa oled üks neist idiootidest, kes igale poole vahele lõikab, "tumeroosa" tule alt ristmikule sõidab, minust pimedas kurvis rõõmsalt mööda kihutab ja siis üritab mulle külge sõita, kui avastab, et vastast isegi tuleb auto. Rääkimata sellest, et sebra taga sa kunagi ei peatu...

Tead mis, leia endale ilus post või puu, sõida sellele sajaga sisse ja kaifi. Nii võin ma vähemalt kindel olla, et järgmine kord sa mulle sisse ei sõida. Kuradile, kus tulid rallimehed välja. Tegemist on siiski tavalise tänava, mitte võidusõidurajaga.


Ei kahjuks ma ei ole üks nendest idiootidest, kes sind kogemata alla ajab.Aga mul on selline tunne, et sina oled üks nendest 30 km/h ala sõitjatest, kes koguaeg minu ees koperdavad ja liiklust takistavad...mind ajavd sellised vennad ikka rohkem närvi, kes oma 1.1´se võrriga mööda linna ringi kärutavad.

[quote="ruri"]
HotPapa kirjutas:
Sul ei teki minget pinget teleka ees istudes,

kui sul ei teki, ei tähenda veel seda, et teistega samad lood on. ka teleka/kuvari ees mänge mängides võid pinge nii üles kruvida, et aitab. samas tõsi ta on, et reaalelu situatsioonid panevad südame rohkem põksuma eriti kui pole ohtlike asjadega harjunud, kuna tagajärjed manöövri ebaõnnestumise korral võivad olla fataalsed.
[quote]

Esiteks ma ei otsi neid stiuatsioone pingsalt.Teiseks mida rohkem oled sellistest situatsioonides olnud seda paremini sa oskad arvestada oma võimeid ka tulevikus...ja minu arust vot see hoiab mind betoon postist eemal.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
hjarg
Post count matters!


Liitunud: 9 Jan 2003
Postitusi: 1207
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Kolm Apr 28, 2004 10:00    Teema: Vasta viitega

HotPapa kirjutas:
Ei kahjuks ma ei ole üks nendest idiootidest, kes sind kogemata alla ajab.Aga mul on selline tunne, et sina oled üks nendest 30 km/h ala sõitjatest, kes koguaeg minu ees koperdavad ja liiklust takistavad...mind ajavd sellised vennad ikka rohkem närvi, kes oma 1.1´se võrriga mööda linna ringi kärutavad.


Luba endale meelde tuletada, et kui kusagil on näiteks liiklusmärk, mis näitab 30 km/h, siis tuleks sellest kinni pidada. Kui aus olla, siis ka mina ületan seal kiirust- kuid ei kihuta. Muideks, mõistliku kiirusega sõitev autojuht takistab liiklus märgatavalt vähem kui üks sinna-tänna vahele lõikuv rullnokk. Seda viimast vaid tollel põhjusel, et järgmise foori ees paar kohta ettepoole sattuda...

Sa lammas unustad, et lisaks endale kaifi andmisele sead sa ohtu ka teised inimesed. Kui see Avensis oleks sulle sisse sõit, siis poleks kannatanud ainult sina, vaid ka see Avensise juht... ja selle auto reisijad. Sina pole tõesti suurem kaotus, kuid kui su elu lõppeb või sa saad raskeid vigastusi mingi idioodist rullnoka pärast, on see tõesti nõme.

PS! Oma 1.1-e võrriga võid ise pläristada.
_________________
Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
erick
küps PSP-d plõgistav noormees


Liitunud: 29 Märts 2004
Postitusi: 934
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Kolm Apr 28, 2004 10:17    Teema: Vasta viitega

Kõvasti offtopicut siin....

Hjarg, äkki teed kohe eraldi liiklusohutuse teema?? :wink:
Probleem on ju olemas, tõepoolest.

Aga samas ma saan aru, mida HotPapa silmas pidas algselt... pärisautoga teistest mööda sõites, tuuleke näkku puhumas, võib tõesti see fiiling omamoodi elamus olla. Muidugi jah, tänava peal siiski ei maksaks. Meil on ju ka lennuväli siinsamas lähedal, seal oleks küll hea rallitada.
_________________
--taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi--
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Vabarnamees
mario with money


Liitunud: 9 Jan 2003
Postitusi: 1802
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Kolm Apr 28, 2004 14:37    Teema: Vasta viitega

erick kirjutas:
Hjarg, äkki teed kohe eraldi liiklusohutuse teema?? :wink:
Probleem on ju olemas, tõepoolest.


Hea mõte, erick. Liiklusohutuse teema leiate siit. Käesolevas teemas võiks niisiis rääkida animest nimega Initial D.
_________________
Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte
HotPapa
banned


Liitunud: 25 Veeb 2003
Postitusi: 229
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Kolm Aug 04, 2004 09:42    Teema: Vasta viitega

Nii lõpuks ometi leidisin koha kust saab tõmmata kogu Second Stage´i Hop-Hop ....ja tahan tänada kõiki vägaeva suppordi eest(Y)jätkake samas vaimus URRRRRR
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
ruri
hammustab rrrRRRRRrr


Liitunud: 1 Veeb 2003
Postitusi: 1645
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Kolm Aug 04, 2004 12:20    Teema: Vasta viitega

HotPapa kirjutas:
ja tahan tänada kõiki vägaeva suppordi eest(Y)jätkake samas vaimus URRRRRR

võta heaks, aga aru ma ei saa, et kui keegi teine peale sinu asja vastu huvi ei tunne ning kohta ei tea, kust tõmmata, siis miks peaks keegi sinu jaoks seda kohta välja otsima hakkama.

a igaljuhul tänud meie tänamise eest.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
HotPapa
banned


Liitunud: 25 Veeb 2003
Postitusi: 229
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Kolm Aug 04, 2004 19:45    Teema: Vasta viitega

võta aga heaks....
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
ares



Liitunud: 3 Jan 2004
Postitusi: 8
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Esm Aug 23, 2004 20:48    Teema: Vasta viitega

Äkki leidub mõni hea inimene ,kes oma Initial D First Stage, cd-dsid jagaks. Juba kaua aega otsind aga tundub ,et netist on praegu seda võimatu saada.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
HotPapa
banned


Liitunud: 25 Veeb 2003
Postitusi: 229
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Teis Aug 24, 2004 13:31    Teema: Vasta viitega

neid saad vast ainult minult....kui ultimatiivse Initail D fanaatiku käest:D
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> anime Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Mine lehele 1, 2  Järgmine
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Tõlkinud: