Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
ponytail
|
Postitatud: Teis Dets 18, 2007 16:27 Teema: |
|
|
An Cafe has announced their plan for a European tour, Live Cafe Tour '08 - Nyappy go around the world, early next year. The tour will take them to ten different locations in six countries and is slated to start on March 15th. European fans can look forward to seeing the band perform at the following places:
March 15th - Tavastia - Helsinki, Finland
March 16th - Klubben - Stockholm, Sweden
March 18th - Markthalle - Hamburg, Germany
March 19th - Columbia Club - Berlin, Germany
March 20th - Zeche Bochum - Bochum, Germany
March 22nd - Georg Elser Club - Munich, Germany
March 23rd - Roxy - Saarbrucken, Germany
March 24th - La Locomotive - Paris, France
March 25th - CC Club - London, the United Kingdom
March 27th - Bikini - Barcelona, Spain _________________ The world is coming to an end, please LOG OFF! |
|
Tagasi üles |
|
|
Amaya
|
Postitatud: Teis Dets 18, 2007 16:29 Teema: |
|
|
Ohoh. Kolm päeva enne minu sünnipäeva
Peaks vist pileti oma sünnipäeva kingituseks küsima.. _________________ Just because you're necessary doesn't mean you're important. |
|
Tagasi üles |
|
|
Sporkness
|
Postitatud: Teis Dets 18, 2007 18:38 Teema: |
|
|
Deeeeeem, ma tahan sinna minnaaaa ;-; _________________
|
|
Tagasi üles |
|
|
mimmu hilja juba
|
Postitatud: Teis Dets 18, 2007 20:34 Teema: |
|
|
minu arvates nendel inimestel, keda ma jälestan peaks olema keelatud huvituda ühestki samast asjast kui mina. Oi pekki kui kuri ma praegu olen. (ei, ma ei mõtle teid bakalasi) _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
|
mimmu hilja juba
|
Postitatud: Teis Dets 18, 2007 22:33 Teema: |
|
|
tegelikult ma olen melanhoolik ja pooleldi salakoleerik. Ja nüüd ma tahan attentionit :/
Muidu saate karjakaupa selliseid _________________ Onu Vanja kurvad püksid
Viimati muutis seda mimmu (Teis Dets 18, 2007 22:34). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
|
genky hommikune tõus
|
Postitatud: Teis Dets 18, 2007 22:33 Teema: |
|
|
Tahaks mimmut tänada, et ta mainis La Corda d'Oro teemas Nodame Cantabilet. Lemmik :* Manga kaks volüümi ka ära ostetud. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
|
mimmu hilja juba
|
Postitatud: Teis Dets 18, 2007 22:36 Teema: |
|
|
ma olen kergestimõjutatav inimene, sest nüüd mul on jälle tuju hea ja õnnehormoon laes Mulle meeldib kui inimestele meeldivad asjad mis mulle ka meeldivad
(välja arvatud kui ma neid inimesi vihkan) _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
|
Sporkness
|
Postitatud: Kolm Dets 19, 2007 14:08 Teema: |
|
|
Käsitööõpetaja laulis täna tunnis peegli ees: "I'm too sexy for my shirt, too sexy for my shirt etc."
o___O _________________
|
|
Tagasi üles |
|
|
Hull
|
|
Tagasi üles |
|
|
acousmatique
|
Postitatud: Kolm Dets 19, 2007 15:33 Teema: |
|
|
Tänan, ei. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
|
dipsy katto katto KATTO!!
|
Postitatud: Nelj Dets 20, 2007 10:48 Teema: |
|
|
http://youtube.com/watch?v=eJsCPcK9NWw
minu esinemine ... tegelikult see kava läks edasi aga sellest edasisest osast polnud normaalset videot ... kvaliteet on ka jama ja esinemine võika ka paremolla ..aga me õppisime nädalaga selle asja niiet äkki on vabandatav .. / tegelt ikka ei ole küll / sünkrooni üldse ei ole
XD gaah .. _________________
|
|
Tagasi üles |
|
|
chi
|
Postitatud: Nelj Dets 20, 2007 22:29 Teema: |
|
|
jah kujutage ette, täna müüdi praakkohukesi (sellised veidi kõverad...) ja seda 1EEK- tükk.. _________________ AutoIt Script | Anime-Source | Watchanimeon |
|
Tagasi üles |
|
|
douji
|
Postitatud: Nelj Dets 20, 2007 23:36 Teema: |
|
|
nagu crack. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
|
Random Hero muumikontroll
|
|
Tagasi üles |
|
|
Ummi lovely berry
|
Postitatud: Reede Dets 21, 2007 12:03 Teema: |
|
|
Ega sünteetiline ei tähenda halba. :F
Kaoru sõnakasutus ajab segadusse. Või naerma. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
|
PlastiLiin
|
Postitatud: Laup Dets 22, 2007 02:38 Teema: |
|
|
Tõmmasin ka endale Vocaloidi ükskord, aga kuna ma muuskiast tegelikult mitte midagi ei tea, siis ma lasin selle järgmisel päeval kohe maha.
Eesti keelt suutis ilusasti järgi teha, kuigi nimekirjast õige hääliku leidmisega läks aega. Oli antud märk ja siis inglisekeelne sõna, kus see häälik on ja natuke aega pidi seda sõna omaette hääldama, et teada saada, kas see ikka kõlab nagu õ või e.
Edit: Hakkasin sellest rääkima ja unustasin ära, mille pärast ma bakasse üldse tulin.
Kas Princess Tutu on päriselt ka sama lahe nagu kitarri mängivad ninjad, või on see lihtsalt mingi nali? |
|
Tagasi üles |
|
|
|
Postitatud: Laup Dets 22, 2007 02:44 Teema: |
|
|
ma tõmbasin kah, aga siiani pole sealt piiksugi kätte saanud. _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur. |
|
Tagasi üles |
|
|
PlastiLiin
|
Postitatud: Laup Dets 22, 2007 02:46 Teema: |
|
|
Hauakaevaja kirjutas: | ma tõmbasin kah, aga siiani pole sealt piiksugi kätte saanud. |
Kas sa tõmmasid täisversiooni või triali? Alguses ma tõmmasin triali ja selles ei olnudki võimalust häält järgi teha. Seda saab ainult täisversioonis. |
|
Tagasi üles |
|
|
|
Postitatud: Laup Dets 22, 2007 02:51 Teema: |
|
|
PlastiLiin kirjutas: | Hauakaevaja kirjutas: | ma tõmbasin kah, aga siiani pole sealt piiksugi kätte saanud. |
Kas sa tõmmasid täisversiooni või triali? Alguses ma tõmmasin triali ja selles ei olnudki võimalust häält järgi teha. Seda saab ainult täisversioonis. |
mängisin piraati ja tõmbasin vist täisversiooni, sain isegi "registreeritud"
Asi pigem selles, et ma hommikul näppisin seda natuke ja kuna mul ema pani arvuti Vista all tööle, ei hakanud ma animu vaataimseks restarti tegema. _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur. |
|
Tagasi üles |
|
|
ruri hammustab rrrRRRRRrr
|
Postitatud: Laup Dets 22, 2007 10:06 Teema: |
|
|
PlastiLiin kirjutas: | Kas Princess Tutu on päriselt ka sama lahe nagu kitarri mängivad ninjad, või on see lihtsalt mingi nali? |
no kui kiskuda Princess Tutu'lt story maha ning jätta alles balletistseenid ning madaldada need tasemeni kus kaks isikut oma balettioskustega üritavad ennast üle trumbata/hävitada, siis jah - sinu võrdlus (ei tea küll kuskohast sa seda kuulsid) on üsna adekvaatne.
samas Princess Tutu't kui tervikuna võtta, siis pigem kaldun anidb arvustajate arvamuse poole: http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=animeatt&aid=516 |
|
Tagasi üles |
|
|
|