|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Laup Juul 07, 2007 12:52 Teema: |
|
|
SSJ_Silver kirjutas: | Mul on üks küsimus: Kas Bleach on sama firma oma, mis Naruto w? Tunne on küll selline, sest mõlemas on fillerid... |
mõlemate mangad on küll shonen jumpis.. |
|
Tagasi üles |
|
|
genky hommikune tõus
|
Postitatud: Laup Juul 07, 2007 13:09 Teema: |
|
|
SSJ_Silver kirjutas: | Mul on üks küsimus: Kas Bleach on sama firma oma, mis Naruto w? Tunne on küll selline, sest mõlemas on fillerid... |
See, et mingis animes on filler, ei tähenda, et samad tootjad on. Sailor Moonis oli ka näiteks pool hooaega filler. Antud animed on aga küll samade tootjate poolt.
Bleach: Dentsu, Studio Pierrot, TV Tokyo, Aniplex, TV Tokyo Music
Naruto: Studio Pierrot, TV Tokyo, Aniplex, TV Tokyo Music
AniDB _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
|
SSJ_Silver ei piinle enam
Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Laup Juul 07, 2007 17:22 Teema: |
|
|
genky kirjutas: | See, et mingis animes on filler, ei tähenda, et samad tootjad on. Sailor Moonis oli ka näiteks pool hooaega filler. Antud animed on aga küll samade tootjate poolt.
Bleach: Dentsu, Studio Pierrot, TV Tokyo, Aniplex, TV Tokyo Music
Naruto: Studio Pierrot, TV Tokyo, Aniplex, TV Tokyo Music
AniDB | Ma mõtlesin, et sarnased fillerid Näit. DBZ's minuarust küll fillereid ei olnud, aga keegi rääkis, et Garlic jr. saga oli
Kas lihtsalt kollide tapmine pool hooaega on filler? _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
|
genky hommikune tõus
|
Postitatud: Laup Juul 07, 2007 17:46 Teema: |
|
|
SSJ_Silver kirjutas: | Ma mõtlesin, et sarnased fillerid Näit. DBZ's minuarust küll fillereid ei olnud, aga keegi rääkis, et Garlic jr. saga oli
Kas lihtsalt kollide tapmine pool hooaega on filler? |
Ma küll pole DBZi päris lõpuni näinud, aga nagu ma aru olen saanud, on eelkõige sel puhul tegu tohutu venitamisega. Aga siin on täpsemat infot. Sellele viimasele küsimusele vastab ka antud link. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
|
Morghat
|
Postitatud: Esm Juul 23, 2007 09:28 Teema: |
|
|
Kas keegi kommenteeriks kuidas on Bleachi 4 ja 5 hooaeg? Esimesed kolm ära vaadatud ja täitsa meeldis |
|
Tagasi üles |
|
|
dipsy katto katto KATTO!!
|
Postitatud: Esm Juul 23, 2007 09:45 Teema: |
|
|
Morghat kirjutas: | Kas keegi kommenteeriks kuidas on Bleachi 4 ja 5 hooaeg? Esimesed kolm ära vaadatud ja täitsa meeldis |
4jas meeldis väga 5ndat pole jõudnud vaadata veel _________________
|
|
Tagasi üles |
|
|
R.E.M.I.
Liitunud: 11 Jan 2007 Postitusi: 399 Asukoht: Saksamaa, Berliin/Eesti, Tallinn
|
Postitatud: Kolm Sept 12, 2007 01:56 Teema: |
|
|
Mis siis filmist arvate?
Ütleks ise, et olid omad plussid ja miinused, mida kell 3 öösel ei viitsi ette hakkata lugema aga kuna minu arust on story üle kõige, siis jäin vägagi rahule. =) _________________ Animeklubi Miyako |
|
Tagasi üles |
|
|
Hull
|
Postitatud: Kolm Sept 12, 2007 11:48 Teema: |
|
|
R.E.M.I. kirjutas: | Mis siis filmist arvate?
Ütleks ise, et olid omad plussid ja miinused, mida kell 3 öösel ei viitsi ette hakkata lugema aga kuna minu arust on story üle kõige, siis jäin vägagi rahule. =) |
Kas sa said kuskilt mingi korraliku variandi vä?? Sest ma ise tõmbasin kunagi mingi videocamiga filmitud variandi ja to ei olnud kahjuks vaatamist väärt kvaliteediga! Kui sa said hea kvaliteediga siis võiksid panna äkki üles koha või torrenti adre kust saaks tõmmata!! _________________ Don´t call me Mister! I work for living. |
|
Tagasi üles |
|
|
R.E.M.I.
|
Postitatud: Kolm Sept 12, 2007 13:07 Teema: |
|
|
See webiga oli jah halb, see oli kunagi Nebsis ka üleval. :/
Kas sulle Dattebayo ütleb midagi? =) _________________ Animeklubi Miyako |
|
Tagasi üles |
|
|
zindrel
|
Postitatud: Kolm Sept 12, 2007 22:09 Teema: |
|
|
Vaatasin ka paar päeva tagasi filmi. Mulle väga ei meeldinud, sest lugu oli natuke nõrk ja võitlused igavad. Samas oli tore näha Bleachi tegelasi paremini animeeritult. Eriti lahe oli see, et näidati Soul Society rahvast, keda pole juba ammu näinud(Kenpachi FTW ) |
|
Tagasi üles |
|
|
Morghat
|
Postitatud: Nelj Sept 13, 2007 22:49 Teema: |
|
|
Sai ka just ära vaadatud see film ja pean tunnistama et mulle täitsa meeldi, story oli täitsa mõnus, minu jaoks ei veninud ka film väga, kui väga toriseda tahaks siis oleks võinud tõesti võitlused vast nati pikemad ja ägedamad olla, kuidagi ruttu said otsa. Aga eks see ole maitse asi, ühesõnaga soovitan vaadata, kellele Bleach meeldib |
|
Tagasi üles |
|
|
cenorig
|
Postitatud: Laup Sept 15, 2007 23:20 Teema: |
|
|
Bleach: Memories of Nobody
Just vaatasin ära ja jäin rohkem rahule kui ootasin. Parem igatahes kui viimane Naruto film. Story oli üle keskmise ja ka võitlused ägedad, kuigi nõustun eelkõnelejaga, et need jäid ikka liiga lühikeseks. Tavaliselt pakutakse võitlustega just üle, aga nüüd oli lausa vastupidi. Animatsioonist niipalju, et võiks sarjal alati selline olla, siis oleks väga kihvt. Praegune on üpriski kehv.
Vanu tegelasi oli tore näha ja nende bankaid meenutasid aega, mil Bleach veel vaadatav oli. Aega, mil bleach oli võitluste ja põnevuse poolest üle prahi. Tekkis isegi mõte, et võtaks vaatamise üles, aga lasen episoodidel veel koguneda. Mangat tahaks ka lugeda, aga kuulduste järgi on Hueco Mundo arc Soul Society arci koopia ning ka võitlused pidid igavamaks minema. Kahju et... ah, ma eelmisel lehel juba kirjutasin oma arvamuse, aitab sellest. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
|
Gerda
|
Postitatud: Reede Okt 05, 2007 15:10 Teema: |
|
|
Ma vaatasin ka juba mõnda aega tagasi Bleachi filmi ära. Päris hea oli.
Aga nüüd küsimus. On keegi teist juhtunud vaatama Bleachi muusikali? Neid peaks vist kokku neli olema. Aga kaks neist on subitud ja need on youtubes üleval. Kui on huvi, siis võite otsida. Esimese pealkiri on Saien ja teine on Dark of the Bleeding Moon. Nad on seal üleval vist neljateistkümnes osas, iga üsa kusagil 10 minutit. |
|
Tagasi üles |
|
|
tyger
|
Postitatud: Püh Okt 07, 2007 12:32 Teema: |
|
|
142. episood oli päris huvitav. Fillerid tunduvad läbi olevat. Ishida returns! Tuleb jälle vist Bleach'i uusi episoode ootama hakata.
Muide, kas keegi on näinud seda väidetavat 13. ed?
Film sai kah siis vaadatud. Üllatavalt hea, võrreldes näiteks Naruto esimeste filmidega. Meeldis peategelane, Senna. Soundtrack'i märkasin kah esimest korda minu animeajaloos. Soi Fong oli kah päris tore näha. Miinuseid ei olnud ka nii palju. Võitlusid olid liiga lühikesed ja kas ainult minule tundus, et Soul society tegelased olid esimese võitluse ajal päris mökud? Story jäi ka kehvaks. Lõppskoor 8/10.
Ahjaa, see koht jäi mulle ka silma:http://img166.imageshack.us/img166/3134/snapshot20071007143841mf2.jpg _________________ Animelist ver5.
Viimati muutis seda tyger (Püh Okt 07, 2007 14:24). Kokku muudetud 2 korda |
|
Tagasi üles |
|
|
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Püh Okt 07, 2007 12:44 Teema: |
|
|
tyger kirjutas: | 142. episood oli päris huvitav. Fillerid tunduvad läbi olevat. Ishida returns! Tuleb jälle vist Bleach'i uusi episoode ootama hakata. Nüüd filmi vaatama.
Muide, kas keegi on näinud seda väidetavat 13. ed? |
Kas see pole mitte fan-made? |
|
Tagasi üles |
|
|
R.E.M.I.
|
Postitatud: Nelj Okt 18, 2007 21:55 Teema: |
|
|
Mina igatahes uue algusega täiesti rahul. =)
Ja nüüdseks siis ka õige 13. ed. olemas. _________________ Animeklubi Miyako |
|
Tagasi üles |
|
|
Noonik
|
Postitatud: Teis Nov 13, 2007 16:00 Teema: |
|
|
Kuidas Nel Tu meeldib? |
|
Tagasi üles |
|
|
zindrel
|
Postitatud: Teis Nov 13, 2007 22:51 Teema: |
|
|
Nel on väga lahe tegelane. Ja aina paremaks läheb
Manga spoiler: Nel on tegelikult üks väga tugev Espada |
|
Tagasi üles |
|
|
Noonik
|
Postitatud: Kolm Nov 14, 2007 23:09 Teema: |
|
|
148. osa vaadatud. Kuidagi tobe olukord tekkis seoses selle uue tegelase Ashidaga. Samas väga mõnusalt jälgitav osa. Loodan, et fillerid ei kesta kaua.
spoiler: mis mõttega tekitada uut tegelast, kui see niikuinii saab paari osa pärast surma. Saan aru küll, et fillerid ja et anime jõuab liiga kiiresti mangale järgi, kuid oleks saanud ka muud moodi asja venitada |
|
Tagasi üles |
|
|
Noonik
|
Postitatud: Reede Nov 16, 2007 17:16 Teema: |
|
|
Mis arvate, kas Hueco Mundo arc jääb viimaseks või tuleb veel mingi järg. Ega enam areneda edasi ei saa ja ainuke võimalus jätkamiseks on siis kui Aizen suudab põgeneda ja leiab näiteks veel tugevamad kollid kui Espada seda on. |
|
Tagasi üles |
|
|
|
|
baka.ee foorum /
-> anime |
Kõik ajad on GMT + 2 Tundi Mine lehele Eelmine 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Järgmine
|
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 10 |
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|