Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
zork
|
Postitatud: Kolm Veeb 15, 2006 11:29 Teema: |
|
|
treasure kirjutas: | erick kirjutas: | ja ka lip-sync oli kohati TÄIESTI mööda |
Mulle jäi mulje, et see on täiesti tahtlik nagu ka kogu ülejäänud camp ja sarmikas tobedus. |
Kindlasti tahtlik, sest Kawase Tomoko on Tommy February6 karakteri spetsiaalselt selliseks teinud. Natuke võib lugeda Asian pop culture wikipediast - http://wiki.theppn.org/Tommy_Heavenly6 |
|
Tagasi üles |
|
|
aliska
|
Postitatud: Teis Märts 21, 2006 22:10 Teema: |
|
|
heh. vaatasin parakiss`i päris mitu kuud tagasi. Mulle täista meeldis. Ütleks, isegi, et meeldis väga.Nalja jätkub, lugu ON olemas, tegelased kõik värvikad ja erinevad. Aga kui andsin oma sõbrannale vaadata, siis ta hakkas lõppu kallal jorisema. Kas teile meeldis, kuidas see anime lõppes? |
|
Tagasi üles |
|
|
kammerer mitjok
|
Postitatud: Kolm Märts 22, 2006 17:10 Teema: |
|
|
edit :
nii kõik see järgnev on hea näide sellest, kuidas ma ei viitsi asjadesse tihti piisavalt süübida. suures elevuses kukkusin siia kohe heietama. kuid nüüd avastasin oma suureks meelehärmiks, et fansubijate grupp nimega Power, tõlgib asju hiina keelde. nii et, khm ,ee lugege järgnevat, kui te valdate hiina keelt.
/////natuke offtopticut :
avastasin, et on taas tõlkima hakatud Yazawa Ai originaalmangal põhinevat Gokinjo Monogatari-t, mis vormilt meenutab väga pilti paberkandjalt. ise olen sellest 50 episoodilisest Paradise Kissi mõnes mõttes eelloost ainult jube kehva kvaliteediga ning igivanu vhs-rippe näinud. et ootan põnevusega.
Gokinjo Monogatari ehk Neighborhood Story jälgib Paradise Kissist tuntud Miwako Kouda vanema moedisainerist õe Mikako Kouda tegemisi ja sarnaseid püüdlusi nagu olid Georgil ParaKissis.//// |
|
Tagasi üles |
|
|
bio-tmnt
Liitunud: 24 Märts 2006 Postitusi: 263 Asukoht: Savist Saar/Maajamaa
|
Postitatud: Kolm Sept 26, 2007 22:51 Teema: |
|
|
Suutsin ka selle anime ühe hoobiga alates promust kuni lõpuni ära vaadata. Kuigi ma selliste suhte animede fän eriti pole. OOt nüüd vist isegi olen! Ma olen enda juures aru saanud, et kui anime on hea ja saab kõik osad ära vaadatud, tekib selline kihelus hinge, tühjus või isegi kurbus: ''et ongi siis kõik jah''! Ja eile öösel päras viimast osa üritasin nagu mõtted mujale viia teiste animedega kuid kuidagi ei õnnestunud see. Lihtsalt kahju on, et head animed on lühikesed! _________________
Mu isamaa, Maajamaa, täisväärtuslik erootika!
Ja ka juulikuus on lumi maas!! Peoga näkku hõõrun sooja lund! |
|
Tagasi üles |
|
|
must131
|
Postitatud: Püh Sept 30, 2007 13:42 Teema: |
|
|
SUPER Väga hea, ainult kahju, et ta niiviisi lõppes. Nad oleksid võinud ikka kokku jääda Aga muidu mulle meeldis väga Soovitan vaadata |
|
Tagasi üles |
|
|
mimmu hilja juba
|
Postitatud: Püh Sept 30, 2007 13:55 Teema: |
|
|
parakiss'i on alati mõtet vaadata. Kuigi anime lõpp erines mõnevõrra manga omast on sarjale ikka mõlemad pöidlad püsti _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
|
Will
|
Postitatud: Püh Sept 30, 2007 17:21 Teema: |
|
|
On möödunud juba pea 2 aastat, mil ma seda seeriat esmakordselt nägin. Olen teda juba 5-7 korda otsast-lõpuni uuesti läbi vaadanud ja vaatanud. Paradise Kiss on üks geniaalsematest ja mulle kõige rohkem meeldivamatest animedest üldse kõige parim vist. Kõik on väga superhästi tehtud, välja kukkunud. Tegemist on põhimõtteliselt ainsa seeriaga, kus ma ei suuda millegi üle nuriseda.
--- --- ---
Ma ei hakka välja tooma argumente, mis teevad ParaKiss~ust selle, mis ta on, spoiliksin liiga asja ära. Soovitan lihtsalt teil see kompott suurepärasust ära vaadata.
--- --- ---
-Väga lahedad Op/End on ka. Laulan neid alati kaasa.
-Mangat olen ma ka lugenud, aga see jäi liiga must-valgeks, anime paneb oma imeilususega mitme laksuga lihtsalt üle.
--- --- ---
... Paradise Kiss on kindlasti üks nendest nn kohustuslikest animedest ... |
|
Tagasi üles |
|
|
kiishim
|
Postitatud: Kolm Sept 24, 2008 15:48 Teema: |
|
|
Chiisan kirjutas: | kui välja arvata, et lootsin tegelastest midagi enamat..kui antud animes oli..sest lõppkokkuvõttes olid nad minu jaoks liiga inimlikud ( see tähendab, et kõikides oli midagi, mis häiris ja midagi mis meeldis...)
|
Mulle see just väga meeldis.
Lõpetasin vaatamise eile öösel. Lõpp läks nagu tiba kiirelt jah, võrreldes esimeste osade tempoga. Aga lõpplahendus oli minu cup of tea, ning meeldis, et Yukari näol polnud tegemist niisama huupi kummardusi pilduva tütarlapsega, vaid et ta oli parajalt tujukas ja piprane aeg-ajalt. Normaalne inimene, noh.
Animatsioon tundus algul natuke "lohakas", ent harjusin kiiresti. Väga meeldis see "päris elu" tunne, mis Paradise Kissi vaadates tekkis. Ja liikumatud pildid ka ei häirinud. |
|
Tagasi üles |
|
|
Karstike blabla -chan
Liitunud: 9 Sept 2007 Postitusi: 347 Asukoht: virtuaaluniversum.
|
Postitatud: Püh Okt 19, 2008 20:38 Teema: |
|
|
kiishim kirjutas: | Chiisan kirjutas: | kui välja arvata, et lootsin tegelastest midagi enamat..kui antud animes oli..sest lõppkokkuvõttes olid nad minu jaoks liiga inimlikud ( see tähendab, et kõikides oli midagi, mis häiris ja midagi mis meeldis...)
|
Mulle see just väga meeldis.
Lõpetasin vaatamise eile öösel. Lõpp läks nagu tiba kiirelt jah, võrreldes esimeste osade tempoga. Aga lõpplahendus oli minu cup of tea, ning meeldis, et Yukari näol polnud tegemist niisama huupi kummardusi pilduva tütarlapsega, vaid et ta oli parajalt tujukas ja piprane aeg-ajalt. Normaalne inimene, noh.
Animatsioon tundus algul natuke "lohakas", ent harjusin kiiresti. Väga meeldis see "päris elu" tunne, mis Paradise Kissi vaadates tekkis. Ja liikumatud pildid ka ei häirinud. |
nõustun. ise olen alles 7. episoodi juures, agatean juba lõppu. keegi spoilerdas ette. lihtsalt olin hull nana fänn 2 aastat järjest, kogu aeg sellest mõtlesingi ja eile hakkasin mõtlema, et vaataks siis veel midagi yazawa ai'lt ja siis hakkasingi parakissi vaatama ja praegu küll kogu aeg mõtlen sellest ülimalt hea. .aga ma ikka tahaks, et caroline ja george kokku jääks. george oli minu jaoks ikka vapustav tegelane. heheh. aga meeldib ka see, et kõik tegelased on lahedad ja see ateljee nöeb lihtsalt niiiii vapustav koht välja. _________________ i'm back! [miss me?]
/lookbook.nu\ |
|
Tagasi üles |
|
|
Karstike blabla -chan
|
Postitatud: Esm Okt 20, 2008 17:50 Teema: |
|
|
vaatasin ära. nii kurb lõpp. ma solvusin nüüd yazawa ai peale. george oli ju nii lahe. _________________ i'm back! [miss me?]
/lookbook.nu\ |
|
Tagasi üles |
|
|
Miiia
|
Postitatud: Teis Okt 21, 2008 20:48 Teema: |
|
|
sai samuti paradise kiss kunagi sada aastat tagasi ära vaadatud ja nüüd teema peale uuesti sattudes, kavatsen korrata selle anime vaatamist. ma lihtsalt pole viimasel ajal leidnud ühtegi animet, mis mind paeluks. tahaks midagi tõsielulist... oehh...
aaa ja ise sattusin samuti parakissi vaatama läbi nana. |
|
Tagasi üles |
|
|
Karstike blabla -chan
|
Postitatud: Kolm Okt 22, 2008 10:09 Teema: |
|
|
Miiia kirjutas: | sai samuti paradise kiss kunagi sada aastat tagasi ära vaadatud ja nüüd teema peale uuesti sattudes, kavatsen korrata selle anime vaatamist. ma lihtsalt pole viimasel ajal leidnud ühtegi animet, mis mind paeluks. tahaks midagi tõsielulist... oehh...
mhm. pärast parakissi vaatamist ei tundu nana enam üldse nii huvitav... aga siiski. kas keegi teab soovitada mõnda muud head yazawa ai animet? mõnda parakissi ja nanaga sarnast. (ehk siis draamat. ) _________________ i'm back! [miss me?]
/lookbook.nu\ |
|
Tagasi üles |
|
|
mimmu hilja juba
|
Postitatud: Kolm Okt 22, 2008 13:37 Teema: |
|
|
Karstike kirjutas: | Miiia kirjutas: | sai samuti paradise kiss kunagi sada aastat tagasi ära vaadatud ja nüüd teema peale uuesti sattudes, kavatsen korrata selle anime vaatamist. ma lihtsalt pole viimasel ajal leidnud ühtegi animet, mis mind paeluks. tahaks midagi tõsielulist... oehh...
mhm. pärast parakissi vaatamist ei tundu nana enam üldse nii huvitav... aga siiski. kas keegi teab soovitada mõnda muud head yazawa ai animet? mõnda parakissi ja nanaga sarnast. (ehk siis draamat. ) |
yazawa ai'lt on animeteks tehtud veel vaid tenshi nanka ja nai ja gokinjo monogatari .Mõlemad ka suht ammu. Tnjn on tehtud vaid 1 ova mis võtab kokku vaid murdosa manga sündmustikust, ja on ka ainult natuke draamalik. Gokinjo monogatari on stiililt suhteliselt teistsugune ja rõhub suhteliselt palju komöödialikule poolele. ma pole ka kindel, palju seda subitud on. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
|
Karstike blabla -chan
|
Postitatud: Kolm Okt 22, 2008 14:18 Teema: |
|
|
mimmu kirjutas: | Karstike kirjutas: | Miiia kirjutas: | sai samuti paradise kiss kunagi sada aastat tagasi ära vaadatud ja nüüd teema peale uuesti sattudes, kavatsen korrata selle anime vaatamist. ma lihtsalt pole viimasel ajal leidnud ühtegi animet, mis mind paeluks. tahaks midagi tõsielulist... oehh...
mhm. pärast parakissi vaatamist ei tundu nana enam üldse nii huvitav... aga siiski. kas keegi teab soovitada mõnda muud head yazawa ai animet? mõnda parakissi ja nanaga sarnast. (ehk siis draamat. ) |
yazawa ai'lt on animeteks tehtud veel vaid tenshi nanka ja nai ja gokinjo monogatari .Mõlemad ka suht ammu. Tnjn on tehtud vaid 1 ova mis võtab kokku vaid murdosa manga sündmustikust, ja on ka ainult natuke draamalik. Gokinjo monogatari on stiililt suhteliselt teistsugune ja rõhub suhteliselt palju komöödialikule poolele. ma pole ka kindel, palju seda subitud on. |
suur aitäh, tšekin järgi. _________________ i'm back! [miss me?]
/lookbook.nu\ |
|
Tagasi üles |
|
|
Karstike blabla -chan
|
Postitatud: Nelj Okt 23, 2008 16:45 Teema: |
|
|
ma lugesin nüüd manga ka läbi ja peaks ütlema, et manga lõpp oli kõvasti parem,kui anime oma. aga ikka kurb... _________________ i'm back! [miss me?]
/lookbook.nu\ |
|
Tagasi üles |
|
|
|