Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Karst blabla -chan
Liitunud: 3 Veeb 2007 Postitusi: 442 Asukoht: Ajuotsimisreisi laeva pardal.
|
Postitatud: Esm Apr 09, 2007 11:55 Teema: Jaapani reisid |
|
|
Need teist, kes on käinud Jaapanis ja teil on pilte tehtud, võiksitre üles panna!
Minu pilt(hiljem lisan veel):
Sushihouse _________________
|
|
Tagasi üles |
|
|
tsuyo
|
Postitatud: Laup Aug 04, 2007 18:54 Teema: |
|
|
ma varsti l2hen jaapanise....ostan k8ike mida n2en |
|
Tagasi üles |
|
|
Tenshi-san
|
Postitatud: Laup Aug 04, 2007 19:39 Teema: |
|
|
kavatsen järgmine aasta minna
aga eitea kas see õnnestub _________________ Olen jah imelik, kes seda siis ei tea? |
|
Tagasi üles |
|
|
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega
|
Postitatud: Laup Aug 04, 2007 20:35 Teema: |
|
|
Vast õige pea peale Viking loto jackpoti võitu asun Jaapani poole teele (NB - loto piletit mul ei ole).
Suht ilus kaugenemine teema algataja mõttest. Nagu me kõik teame on Karst Jaapanis käinud, tsuyo läheb varsti Jaapnisse, Tenshi-san läheb võibolla järgmisel aastal ja nüüd mina ei raatsi vast mitte kunagi sinna minna. _________________ http://www.giantbomb.com/ |
|
Tagasi üles |
|
|
Random
|
Postitatud: Laup Aug 04, 2007 20:41 Teema: |
|
|
jackwood, kui sa Vikingiga võidad, võta mind ka kaasa. Ma luban, et kui ma võidan, võtan sinu küll kaasa. (mul pole ka piletit)
Igatahes tänud karstile, et ta taaskord kõigile teatas, et ta Jaapanis käinud on. _________________
|
|
Tagasi üles |
|
|
Ummi lovely berry
|
Postitatud: Laup Aug 04, 2007 20:48 Teema: |
|
|
Random Hero kirjutas: | Igatahes tänud karstile, et ta taaskord kõigile teatas, et ta Jaapanis käinud on. |
ee... Karst teatas sellest reisist muuseas aprillis, kui sa tähele ei pannud.
ja endalgi on viimasel ajal peas plaanid, mida lotovõiduga peale hakata (muidu piletit pole, aga mina ostan!! ) _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
|
|
Postitatud: Laup Aug 04, 2007 20:58 Teema: |
|
|
Käisin Eesti Loto leheküljel ja tundub internetist piletite ostmise variant on ikka äärmiselt vilets. Niipalju kui aru sain peab iga kord kui soovin piletit saada nende eest internetipangas maksma. Kes seda iga nädal teha viitsib!?
Hoopis selline variant peaks olema, et teed otsekorralduse. Näiteks iga nädal 2 Bingot ja 1 Viking ning raha võetakse automaatselt arvelt. Võidud kantaks kah automaatselt arvele. Vot seda kassid ostaksid! _________________ http://www.giantbomb.com/ |
|
Tagasi üles |
|
|
Random
|
Postitatud: Laup Aug 04, 2007 22:49 Teema: |
|
|
Ummi kirjutas: | Random Hero kirjutas: | Igatahes tänud karstile, et ta taas kord kõigile teatas, et ta Jaapanis käinud on. |
ee... Karst teatas sellest reisist muuseas aprillis, kui sa tähele ei pannud.
|
Taas kord. Õpi lugema, enne kui targutama tuled. _________________
|
|
Tagasi üles |
|
|
dipsy katto katto KATTO!!
|
Postitatud: Püh Aug 05, 2007 02:18 Teema: |
|
|
mina lähen ka septembri lõpus _________________
|
|
Tagasi üles |
|
|
zindrel
|
Postitatud: Püh Aug 05, 2007 12:34 Teema: |
|
|
Ma lähen kolmapäeval. |
|
Tagasi üles |
|
|
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Püh Aug 05, 2007 14:25 Teema: |
|
|
See teema teeb kadedaks...<.<
Tahan ka minna aga praegu pole vist võimalik. |
|
Tagasi üles |
|
|
Ummi lovely berry
|
Postitatud: Püh Aug 05, 2007 15:09 Teema: |
|
|
ShinNatsume kirjutas: | See teema teeb kadedaks...<.<
Tahan ka minna aga praegu pole vist võimalik. |
_________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
|
ruri hammustab rrrRRRRRrr
|
Postitatud: Püh Aug 05, 2007 15:21 Teema: |
|
|
Random Hero kirjutas: | Taas kord. Õpi lugema, enne kui targutama tuled. |
imelik kasutusviis sõnadele taas kord - kaevata minevikust asi välja ja hõõruda kasutajale (keda enam isegi pole foorumis) 5 kuud hiljem nina alla, et sa tegid seda taas kord. |
|
Tagasi üles |
|
|
Kuroneko
|
Postitatud: Teis Aug 07, 2007 22:03 Teema: |
|
|
Homme lendan
NB! zindrel on mu vend, me perega läheme.
Viimati muutis seda Kuroneko (Püh Sept 02, 2007 11:31). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
|
|
Postitatud: Laup Aug 25, 2007 09:06 Teema: |
|
|
Hoolimata ebamugavustest hakkasin Jaapani reisiraha saamiseks Eesti Loto netiteenuseid kasutama ja võit ei lasknudki end kaua oodata. Eile kella 21.15 Keno Loto loosimisega sain 7 krooni ja 50 senti.
Praeguseks hetkeks ei olnud võit minu pangakontole kantud. _________________ http://www.giantbomb.com/ |
|
Tagasi üles |
|
|
Chibi
|
Postitatud: Esm Sept 03, 2007 07:42 Teema: |
|
|
Kui teid k6iki veel natuke kadedaks teha siis ma istun hetkel Jaapanis Toyama prefis Takaoka linna Fushiki piirkonna Fushiki High School'is.
Kooli p2ev saab kohe kohe l2bi.
Oh jah..ma olen siin bakas ysna kadunud isik..kunagi ma olin ysna aktiivne..siis mul l2ks vana kasutaja parool meelest ja kui ma uue kasutaja tegin muutusn ma ysna laiskas. xD; |
|
Tagasi üles |
|
|
xin Zeran Täitsa lõpp .. exx äää?!?!?
|
Postitatud: Esm Sept 03, 2007 09:15 Teema: |
|
|
Chibi kirjutas: | Kui teid k6iki veel natuke kadedaks teha siis ma istun hetkel Jaapanis Toyama prefis Takaoka linna Fushiki piirkonna Fushiki High School'is.
Oh jah..ma olen siin bakas ysna kadunud isik..kunagi ma olin ysna aktiivne..siis mul l2ks vana kasutaja parool meelest ja kui ma uue kasutaja tegin muutusn ma ysna laiskas. xD; |
Kas sa saaksid meid palun-palun veel rohkem kadedamaks ajada ja enda elust sealses riigis jutustada.
Elamistingimused (näiteks korteri üürid), transport, internet, söögid, joogid, kõik nende hinnad? Kuidas sealne rahvas sind vastu võtab? Keele barjäärid? Mida huvitavat teed? JNE.
Loomulikult ootaks ka pilte.
Ehk viitsid mingit blogi pidada. _________________ $> cd /pub
$> more beer
$> man woman
No manual entry for woman
$> exit
Church of Scientology |
|
Tagasi üles |
|
|
Chibi
|
Postitatud: Esm Sept 03, 2007 12:43 Teema: |
|
|
xin Zeran kirjutas: | Chibi kirjutas: | Kui teid k6iki veel natuke kadedaks teha siis ma istun hetkel Jaapanis Toyama prefis Takaoka linna Fushiki piirkonna Fushiki High School'is.
Kas sa saaksid meid palun-palun veel rohkem kadedamaks ajada ja enda elust sealses riigis jutustada.
Elamistingimused (näiteks korteri üürid), transport, internet, söögid, joogid, kõik nende hinnad? Kuidas sealne rahvas sind vastu võtab? Keele barjäärid? Mida huvitavat teed? JNE.
Loomulikult ootaks ka pilte.
Ehk viitsid mingit blogi pidada. |
No midagi annab ehk kindlasti v2lja m6elda, kuna mul on nyyd v6imalus interneti kasutada iga p2ev. Natuke kannatust vaid palun. Kui t2na 6htul ei j6ua algust teha siis homme kindlasti.
Alustuseks..kui plaanid Jaapani kolida Xin..siis korja k6vasti raha. Eluaseme muretsemine on ypris kallis siin. Kuid see oleneb ka muidugi asukohast. Kuid ma t2psustan k6ike seda oma peatselt loodavas blogis. ^-^ |
|
Tagasi üles |
|
|
Chibi
|
Postitatud: Teis Sept 04, 2007 07:37 Teema: |
|
|
Esiteks vabandan topelt postituse p2rast, aga p2rast juhtub et xin ei m2rka kui ma oma postitust muudan ja..oh jah. Gomen nasai.
Aga valmis ma ta sain.. minu blog: http://yaplog.jp/a-ankoromochi/
Yritan seda updateida nii tihti kui v6imalik, aga palun arvestage sellega et mul on k6vasti 6ppimist kuni detsembrini, mil mul on Jaapani keele test. |
|
Tagasi üles |
|
|
HotPapa1
|
Postitatud: Teis Sept 04, 2007 14:03 Teema: |
|
|
god, tahaks ka kunagi seal ära käia...aga eks veel jõuab...kogum raha |
|
Tagasi üles |