OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse 

Filmisoovitused
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4 ... 19, 20, 21  Järgmine
 
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> üldine
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Robin, komadori
idioot


Liitunud: 16 Okt 2006
Postitusi: 401

PostitusPostitatud: Püh Apr 22, 2007 11:05    Teema: Vasta viitega

Ei tea kas kuulub filmi alla või kas kuulub anime alla aga..
FINAL FANTASY VII:ADVENT CHILDREN!
Soovitan kõigil vaadata seda suurepärast Jaapanlaste 3D filmide suurteost.
No muusika,graafika,liikumine,stoory ja tegelikult ka kõik muu olid megad.
Ah lihtsalt vaadake see film ära..
_________________

Kui sa siia vajutad siis sa oled lahe
See pole vampiiri mäng..See on DS-play..Vajuta
740011
924
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Keitarò Urashima



Liitunud: 12 Dets 2006
Postitusi: 517
Asukoht: St. Paul, Minnesota

PostitusPostitatud: Püh Apr 22, 2007 11:26    Teema: Vasta viitega

Ei saaks öelda. Ainukene hea asi oli animatsioon ja efektid. Pmst silmailu ja kõik.
_________________
Tuntud ka kui: raidoukuzunoha, Raziel, Hauatagune

Welcome to..... Velvet Room.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
Robin, komadori
idioot


Liitunud: 16 Okt 2006
Postitusi: 401

PostitusPostitatud: Püh Apr 22, 2007 13:07    Teema: Vasta viitega

Siis lõpu poole kui seal suur koll oli ning Yuffie,Cid,Barret ja teised tulid appi oli minuarust vähemalt hullult hea laul mis läks videoga kokku..Ja see Vincenti "Where Can I buy a cell phone" lause oli lahe ning kuidas Reno oma partneri prillidele peale astus pani ka mind naeratama(naermise mõttes).
_________________

Kui sa siia vajutad siis sa oled lahe
See pole vampiiri mäng..See on DS-play..Vajuta
740011
924
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Trash



Liitunud: 14 Sept 2006
Postitusi: 733

PostitusPostitatud: Püh Apr 22, 2007 15:37    Teema: Vasta viitega

Vaatasin eile õhtul taas oma lemmikre¾issööri Johnnie To filmi ja mõtlesin teile tutvustada ta töid mida aasta jooksul oma blogis kajastanud olen.



PTU - Johnny To 2003

Ausõna, see tüüp saab küll üle kaela kes mu pähe istutas mõtte PTU-st kui Johnny To ühest viletsamast filmist. Tänu sellele suutsin PTU-d aasta jagu ignoreerida ja isegi Nuksi kiidusõnad ei murdnud mu "tean väga hästi, et sitt film" kaitsemüürist läbi. Lõpuks siiski pidin ennast tagant sundides ära vaatama, ega siis herr To loomingust saa ühtegi filmi nägemata jätta. Ootused olid üpris madalad, isegi To lemmiknäitlejate Simon Yam´i ja Suet Lam ei olnud veel piisav argument mu eelarvamust murdma. Loomulikult ei kulunud kümmet minutitki, et mõista millist kunstiteost ja filmiajaloo verstaposti ma oma teadmatuses ignoreerinud olin, kohe paksu seersant Lo astudes tänavarestorani oli selge, et nüüd tehakse ajalugu. Johnny To on aga muidugi lavastaja kes samas teeb ajalugu keskmiselt kaks korda aastas.
PTU oli selline missing gun film. Ausõna, sellest missing gun teemast peaks juba eraldi ¾anrinimetusena toimima. Algas klassikalise Kurosawa filmiga Nora inu ( Stray Dog ) ja hilisematest tuleb meelde Chuan Lu The Missing Gun, kuid olen sarnaste peale veel sattunud nii lääne kui ida filmide hulgas. Missing gun filmid on alati kvaliteetsed olnud, põnevad ja hästi lavastatud.
PTU-s, nagu mainisin, läheb kaduma kriminaaljälituses töötava politseiniku ametirelv seoses mitte just kõige selgemate asjaolude ja korralikumate tüüpidega. Hea sõber tänavapatrullist lubab oma abi ja koos asuvad kaks vanemapoolset kivikõva menti läbi kammima kohalikke pätiurkaid, et leida relv enne kui sellega kuritöö korda saadetakse. Aega on antud hommikuni, siis lubas ülemus teatada kaotaja ebakompetentsusest kõrgemalseisvaid organeid. Eelseisva ametikõrgenduse ootel oleks see aga väga halb märk. Kuna aga triaadi maailm elab oma elu teises rütmis, keerab politseinike relvaotsing üles uued liinid ja peagi sumiseb kogu öine kriminaalne alllilm justkui ärritatud mesilaspesa. Hommikuks peab selgus saabuma. PTU tõestas suurepäraselt, et ühtegi Johnnie To filmi ei saa tähelepanuta jätta, see mees on geenius.



Exiled - Fong juk - Johnny To 2006

Kui John Woo kommunistliku võimu eest Ühendriikidesse emigreerus, pakkis ta koos aluspesuga ka heroic bloodshed´i kohvripõhja ja viis Hong Kongist minema. Kindlasti on shanrit ka edasi tehtud, kuid mina pole küll ühegi märkimisväärset hiljem näinud. Nüüd tuli siis härra To ( yes, I love you ! ) ja tõi terve kangelasliku verise suremise jõulise hoobika Hong Kongi kinno tagasi hetkel kui sa talt midagi sellist kõige vähem ootad. No see mees oskab ikka iga filmiga üllatada, kord keerab vinti jõuliselt juurde ja samas laseb järgmises filmis millegi hoopis uuega vaataja ootused põhja. Ei kopeeri ennast ega kedagi teist, tõeline kuningas. Johnny uus meistriteos ei ole mitte ainult heroic bloodshed´i ülistuslaul vaid ka suurepärane kuuliballett. Ja loomulikult ka triaadi draama kõige paremas ja minimalistlikumas vormis. Lugu sõprusest, lojaalsusest ja õigetest valikutest elus.
Mõtteline järg Johnny To varasemale põnevikule Mission. Kohati samade tegelastega ( kui sind ei ole Jonny To filmides pole sind HK actioni maailmas olemas ) ja samalaadset lojaalset ühtekuuluvustunnet propageeriv, kuid siiski täiesti erineva sisuga eraldiseisev film. Super suur pluss lisandub tänu uuenduslikule ( vähemalt minu silma jaoks ) verepurskamiseks kasutatud eriefektile. Purskamine on vale sõna, tegemist on vastupidise asjaga. Kui siiamaani oli kasutatud näitleja keha külge asetatud vedela värvaine kotikesi, siis To uues filmis on tegu tahke pulbriga. Rindu tunginud kuul lööb sisened enda ümbere punase tolmu pilve mis meenutab õhkõrna vereudu. Suuremat sorti tulevahetuse lõpuks on terve ruum punakas vines justkui Austraalia uusasuniku majas tuuletormi ajal. Väga originaalne ja ilus silmale vaadata. Nick Cheung, Francis Ng, Suet Lam ja Ka Tung Lam, Hong Kongi koorekiht tuli kokku, et anda vaatajale taaskord suurejooneline kuulisajune etendus.



Election 2 - Harmony Is a Virtue - Hak se wui yi wo wai kwai - Johnny To 2006

Hongkongi uue märulikuninga Johnny To põnevik Election oli kindlasti parim selles zhanris aastal 2005. Aastavahetuse aegu oli üldse Johnny To talendi avastamine nii mulle kui Nuksile. Iga ta uus film oli värske tuulepuhang, eripärane ja uuenduslik hetkel kui tundus, et põnevik enam põnevam olla ei või. Külmaverelise triaadiliikme Lok´i tõusmine organisatsiooni tippu underbosside omavaliste kokkulepete tulemusena oli ebahonkongilikult kuulidevaene. Põnevust kruviti hoopis capode vaheliste erinevate sobingute mõjude kujutamisega suurlinna allilmas, vähemtähtsate "mutrikeste" sebimine ja rahmeldamine viiski Loki lõpuks ihaldatud triaadinõukogu esimehekohale. Teises osas asub Lok oma positsiooni kaitsma "onu" Tengi uue prote¾ee, autoriteeti koguva Jimmy vastu, kellele ta tegelikult oma bossitiitli võlgneb.Ära hoidmaks verist arveteklaarimist kriminaalmaailmas, tuleks meel hoida külm ja kasutada kavalust oma endiste sõprade ületrumpamiseks.
Kahjuks aga ei Jimmy ega Lok suuda kavalamat plaani kui lausa gorelikkusesse küündiva vägivallaga ähvardamist välja haududa. Filmi suurim pluss ongi kriminaalide kujutamine sõgedate vägivallatsejatena, ükskõik kui coolid nad ka oma armani ülikondades ei oleks. Süpaatsedki tegelased tapavad silmagipilgutamata, kui küsimus seisneb võimu juurde trügimises ja oma auväärse staatuse säilitamises. Kui Lok näitas oma tõelist palet esimese osa lõpuminutitel, siis seekord on aeg rahulikul Jimmy´l "kapist välja tulla". Kes saab valitud uueks ristiisaks kaotab tähtsuse, vahet ei ole, uhtmoodi julmad ja halastamatud on nad kõik. Härra To vabastab vaataja kaasaelamisest oma lemmiktegelasele, jättes järele tülgastuse kõigi pättide suhtes. Suurepärane järg. Vägivalda küll mitmeid kordi enam kui algusloos, kuid suure meisterlikkuse ja konkreetsusega lavastatuna sobivad võikaimadki kohad järjeloosse eriti hästi. Vägivald ei pea seekord nõrka stsenaariumi lunastama. Maffiasõjas kangelasi ei ole, on vaid vaid inimesed kes teevad päevatööna omi julmi tegusi on Johnny To sõnum vaatajale.

Tegelikult on kõik JT filmid enam-vähem head. Parimate hulka kuuluvad veel:

The Mission - Cheung fo (1999)
Breaking News - Daai si gin (2004)
Throw Down - Yau doh lung fu bong (2004)
Election - Hak se wui (2005) (otse loomulikult !!!)
_________________


http://trash-can-dance.blogspot.com/
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
acousmatique



Liitunud: 1 Veeb 2003
Postitusi: 2499
Asukoht: ---

PostitusPostitatud: Püh Apr 22, 2007 15:44    Teema: Vasta viitega

Trash kirjutas:
Kui Lok näitas oma tõelist palet esimese osa lõpuminutitel, siis seekord on aeg rahulikul Jimmy´l "kapist välja tulla".

See oli mu elu üks vängemaid filmimomente.

Mul ei ole Trashi jutule muud lisada kui mitmekordsed soovitused. To maffiafilmid on meeletult karmid ja samaväärselt kaasakiskuvad ja meeldejäävad.
_________________
☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
Keitarò Urashima



Liitunud: 12 Dets 2006
Postitusi: 517
Asukoht: St. Paul, Minnesota

PostitusPostitatud: Püh Apr 22, 2007 15:46    Teema: Vasta viitega

Jätan meelde siis, kui nii vapustavad on!
_________________
Tuntud ka kui: raidoukuzunoha, Raziel, Hauatagune

Welcome to..... Velvet Room.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
Keitarò Urashima



Liitunud: 12 Dets 2006
Postitusi: 517
Asukoht: St. Paul, Minnesota

PostitusPostitatud: Püh Apr 22, 2007 20:29    Teema: Vasta viitega

Kusjuures ise soovitaks väga sellist Jaapani õudusfilmi nagu Kairo, mis on minu arvates lihtsalt väga väga hea. Sellist õudusfilmi mis paneks nii kõvasti mõtlema, ei olegi minu jaoks olemas. Film on ka mu kõige-kõige lemmikute listis, mis on üsna väike ning nii kergelt sinna iga film ei satu!
_________________
Tuntud ka kui: raidoukuzunoha, Raziel, Hauatagune

Welcome to..... Velvet Room.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
incognito



Liitunud: 10 Juun 2003
Postitusi: 260
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Püh Apr 22, 2007 20:58    Teema: Vasta viitega

Taegukgi hwinalrimyeo



ja vahepeal sattusin Ichi filme vaatama konkreetselt tekitas huvi film Ichi noorusest (koolivägivald jne) kahjuks ei mäleta enam mis tolle pealkiri oli.
edit: meelde tuli, selle nimi oli 1-Ichi

kes fännab jaapani kino ja ultramani sellele soovitan vaadata filmi Ultraman (2004)
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
-XXX-



Liitunud: 12 Dets 2006
Postitusi: 73

PostitusPostitatud: Esm Apr 23, 2007 14:19    Teema: Vasta viitega

Tsiteerin::
Ei tea kas kuulub filmi alla või kas kuulub anime alla aga..
FINAL FANTASY VII:ADVENT CHILDREN!
Soovitan kõigil vaadata seda suurepärast Jaapanlaste 3D filmide suurteost.
No muusika,graafika,liikumine,stoory ja tegelikult ka kõik muu olid megad.
Ah lihtsalt vaadake see film ära..

see kes ei ole mänge mängind ei pruugi kõigest aru saada
aga see film on supper LaLaLaa
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Trash



Liitunud: 14 Sept 2006
Postitusi: 733

PostitusPostitatud: Esm Apr 23, 2007 14:28    Teema: Vasta viitega

-XXX- kirjutas:
see kes ei ole mänge mängind ei pruugi kõigest aru saada
aga see film on supper LaLaLaa


Kas see pigem nii pole, et see kes on mänginud pettub meeletult? LaLaLaa
_________________


http://trash-can-dance.blogspot.com/
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
Robin, komadori
idioot


Liitunud: 16 Okt 2006
Postitusi: 401

PostitusPostitatud: Esm Apr 23, 2007 14:34    Teema: Vasta viitega

Eii..Ma pole küll FF 7 mänginud aga DirgeOfCerberust olen ja olen ka wikipediat uurind..Ja seal filmi alguses ta seletab tegelt ka päris paljut ära..Ning DVD'l mis ma ostsin oli lahtiseletus mängust võetud videotega.
_________________

Kui sa siia vajutad siis sa oled lahe
See pole vampiiri mäng..See on DS-play..Vajuta
740011
924
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Ummi
lovely berry


Liitunud: 8 Apr 2006
Postitusi: 3500
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Esm Apr 23, 2007 14:34    Teema: Vasta viitega

Trash kirjutas:
-XXX- kirjutas:
see kes ei ole mänge mängind ei pruugi kõigest aru saada
aga see film on supper LaLaLaa


Kas see pigem nii pole, et see kes on mänginud pettub meeletult? LaLaLaa

Võib olla küll. Aga vähemalt saab ta aru.
_________________
baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Robin, komadori
idioot


Liitunud: 16 Okt 2006
Postitusi: 401

PostitusPostitatud: Esm Apr 23, 2007 14:37    Teema: Vasta viitega

Ja muidu..Kuidas pettub?See film oli ju super..Graafika,Efektid ja kõik oli hea..
_________________

Kui sa siia vajutad siis sa oled lahe
See pole vampiiri mäng..See on DS-play..Vajuta
740011
924
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Keitarò Urashima



Liitunud: 12 Dets 2006
Postitusi: 517
Asukoht: St. Paul, Minnesota

PostitusPostitatud: Esm Apr 23, 2007 14:48    Teema: Vasta viitega

Sain kõigest aru. Jah, efektid olid tõesti lahedad ja khuulid ja mida veel, aga peale filmi ei tundnud ma üldsegi emotsioone! "Oli kah" oleks kõige õigem sõna selle filmi jaoks.

Ning muide ma ei mänginud FF VII'd võitluste pärast, vaid mind huvitas tegelastevaheline suhtlemine ja story, mis siin on ainult ettekäändeks tuua esile rohkem võitlusstseene.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
Trash



Liitunud: 14 Sept 2006
Postitusi: 733

PostitusPostitatud: Esm Apr 23, 2007 14:51    Teema: Vasta viitega

Robin, komadori kirjutas:
Eii..Ma pole küll FF 7 mänginud aga DirgeOfCerberust olen ja olen ka wikipediat uurind..Ja seal filmi alguses ta seletab tegelt ka päris paljut ära..Ning DVD'l mis ma ostsin oli lahtiseletus mängust võetud videotega.


Ma ei mõelnud just seda. Mäng on nimelt üks parimaid RPG-sid ja kindlasti paljude lemmikmäng üldse. Mul on küll isiklikult Suikoden 2 aga see selleks. Spirits Within oli normaalne FF´i film kuid mitte hea. Kuna esimene vasikas läheb vahest aia taha, siis ootasin mina koos teiste FFVII fännidega kannatamatullt Advent Childereni valmimist. Ei maganud ja ei söönud on liialdus aga igat pisikestki infokildu sai tsekatud. Lõpus põlesid püksid jalas nii, et sai vaadatud isegi esimest screener versiooni, jõudmata proper dvd-d ära oodata. Ja siis....

...suvaline tuim film. Ei algust, ei otsa, ei sisu. Kõikest sellest mida mina, ning mu sõbrad mängust mäletasid ja fännisid polnud tilkagi täispikka filmi sattunud aga midagi polnud ka asemele antud.

Külm hakkas.
_________________


http://trash-can-dance.blogspot.com/
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
Robin, komadori
idioot


Liitunud: 16 Okt 2006
Postitusi: 401

PostitusPostitatud: Esm Apr 23, 2007 14:58    Teema: Vasta viitega

Mul tulid kananahk(Mitte kartmise vaid mul tuleb see siis kui midagi tõsiselt head näen) isegi peale sellepärast et stoory oli hea ning muusika läks tseeniga kokku..
_________________

Kui sa siia vajutad siis sa oled lahe
See pole vampiiri mäng..See on DS-play..Vajuta
740011
924
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Nana
ettevaatust, poeb


Liitunud: 25 Jan 2007
Postitusi: 172

PostitusPostitatud: Esm Apr 23, 2007 16:45    Teema: Vasta viitega

Mulle meeldivad sellised eriti õudsad õudukad (originaal loojatelt, mitte ameeriklaste poolt ära solgitud) ja ma arvan, et paljudele veel. Kas keegi on näinud või kuulnud sellisest korea õudukast nagu "Cello" (2005)? See tundus nii super kui ma sellest pealkirjast teada sain...


EDIT:Ihhihhiii, ma venitasin jälle lehte...
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
Trash



Liitunud: 14 Sept 2006
Postitusi: 733

PostitusPostitatud: Esm Apr 23, 2007 17:00    Teema: Vasta viitega

Mingi hetk said koreas populaarseks asja minedega õudusfilmid. Mind pole aasia horror kunagi süviti huvitanud aga nii palju kui pealskaudsetel lugemistel aru sain on tegu mingi teatud eseme nimega seotud horror alati keskpärane või alla selle. Cello, Scissors, Red shoes, The Wig, Acasia, Phone , Apartment... Paar nähtud korea õudukat on aga suisa lastemeelseina tundunud. Korea müstilised trillerid on aga tihti täitsa vaadatavad, näiteks Spider Forest.

Mina soovitaks aasia horrorist :



Silk - Guisi - Chao-Bin Su 2006

Ma pole küll horrori teemas pädev kaasarääkija aga minu arust oli Silk väga originaalne ja põnev film. Pole varem pingelisemat teost aasiamaalt ( Taiwan siis seekord ) näinudki, uudishimu pressis nii tugevalt takka, et kohati oli kiusatus puldil forward nuppu suruda. Nagu narkomaan süstalt, tahtsin ma kogu aeg uusi paljastusi ja tegevuse keerdakäike kiiremini näha. Õnneks Silk´is neid jagus ja kogu aeg tuli midagi uut juurde, kohati oli lausa tunne, et palju veel seninägematuid ideid võib ühte 100 minutilisesse filmi panna. Suurimaks kasuks tuli filmile lahkumine tüüpilise horrori raamidest, tuues sisse sci-fi, politsei thrilleri ja bullet actioni elemente. Ka draama liin oli tugev ja arusaadav, muutes tegelaste emotsioonid ning käitumise reaalselt tajutavaks, usutavaks. Kuna filmi sisuks on nanotehnoloogia ja proteiini sümbioosaine abil kindlasse ruumi isoleeritud noore poisi vaimu uurimine välilabori tingimustes, on kogu tegevuse kohal asja tõepärasust toonitav teaduslik hõng. Isegi teadlaste grupi juhi, depressiivse professor Hashimoto käsutuses olev energiat ja mateeriat haarav Menger sponge on reaalselt eksisteeriv valemitega seletatav mudel. Ghost´i uurimine kulgeb nii teaduslikku rada kui ka tiimi värvatud politseiniku juurdluse käigus, ajud ja musklid täiendavad teineteist perfektselt. Mida rohkem selgub poisikese kohta, seda rohkem hakkavad ilmnema uurijate tegelikud põhjused surnutemaailma saladustesse tungimisel. Muidugi ei puudu ka aasia horrori lemmiktegelane, mustade juustega naine, kuid selle vana ja sadu korda läbimängitud teema lisamine seekord midagi ei labasta. Samuti ei häirinud karvavõrdki kohati algelised ning puised eriefektid, stoori oli nii tugev, et oleks kasvõi Maie riietes Hendrik Normanni välja kannatanud. Kaua pole nii uudseid ideid horrori kuube panduna näinud. Ka mehe eelmist filmi, indie kino sugemetega noortekomöödiat Better Than Sex julgen kõigile soovitada. Super !


_________________


http://trash-can-dance.blogspot.com/
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
-=Px=-



Liitunud: 23 Apr 2007
Postitusi: 48

PostitusPostitatud: Esm Apr 23, 2007 17:29    Teema: Vasta viitega

Mis siin peab just taolisi filme soovitama?
ma soovitaks sellist head psühholoogilist filmi nagu: "Taxi Driver"
imdb: http://www.imdb.com/title/tt0075314/
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
incognito



Liitunud: 10 Juun 2003
Postitusi: 260
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Esm Apr 23, 2007 23:05    Teema: Vasta viitega

B-filmide fännidele.
Mikadroid: Robokill Beneath Disco Club Layla

http://uk.imdb.com/title/tt0227055/

Ma pole varem viitsinud ühestki filmist rääkida, kuid sellest vist ikka peab.

Aasta 1945: Jaapan on kaotamas II maailmasõda, ainus lootus on pooleliolev projekt - supersõdur Mikadroid. Projekt nurjub ning ainus valmis mikadroid jääb pommirünnaku tagajärjel kuni tänapäevani (1991) maetuks. Saatuse tahtel satub endise ülisalajase sõjaväelabori peale diskoklubi Layla.

Ja horror-märul algab :)


Viimati muutis seda incognito (Teis Apr 24, 2007 01:53). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> üldine Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4 ... 19, 20, 21  Järgmine
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 21

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Tõlkinud: