Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Kas Sailor Moon on kuulus anime klassika? |
Jah |
|
63% |
[ 31 ] |
Ei |
|
36% |
[ 18 ] |
|
Kokku Hääli : 49 |
|
Autor |
Teade |
yuna
|
Postitatud: Laup Sept 23, 2006 17:02 Teema: |
|
|
crazyn00b kirjutas: | kuule kes see klassiõde oli? hei, muide kui vana sailor moon üldse on? |
suht vana arvestades et ma olin noor kui esimest korda nägin seda. _________________ Itsuka watashi imei gyokaku ato tenshi soshite hae sakini. ^__^'' |
|
Tagasi üles |
|
|
ruri hammustab rrrRRRRRrr
|
Postitatud: Laup Sept 23, 2006 21:17 Teema: |
|
|
kammerer kirjutas: | jep kuskil selle ea ringis olin arvatavasti - siis hakkasin juba proovima järgi joonistada ja nii see läks. |
hmm... bondage 6 aastaselt, ja veel järgi ka joonistama...
crazyn00b kirjutas: | muide kui vana sailor moon üldse on? |
http://en.wikipedia.org/wiki/Usagi_Tsukino
Tsukino Usagi aka Sailor Moon. anime järgi võttes aastal 1992 14 aastane, seega 27 aastane |
|
Tagasi üles |
|
|
kammerer mitjok
|
Postitatud: Püh Sept 24, 2006 00:52 Teema: |
|
|
Tsiteerin:: |
hmm... bondage 6 aastaselt, ja veel järgi ka joonistama... |
see on see hullumeelne eksperimenteerimise ja mässumeelsuse iga ju |
|
Tagasi üles |
|
|
Yoh
|
Postitatud: Püh Sept 24, 2006 13:24 Teema: |
|
|
crazyn00b kirjutas: | kuule kes see klassiõde oli? hei, muide kui vana sailor moon üldse on? |
Sailor Mooni vanust võib erinevalt võtta esimene osa sai valmis 1992 ja viimane osa 1996. Neid osi on kokku 200.
Lisaks veel selle, et vaatamata oma suurele eale on ikkagi ta vägal heal tasemel tehtud ja parema tasemega, kui mõned praegused animed.
Minule igatahes Sailor Moon meeldib
Kõige parem itro on viimasel osal.
Kõige parim!!!
Lisan aadresi kust saab vaadata:
http://www.youtube.com/watch?v=3MpQpn4GAUI |
|
Tagasi üles |
|
|
bio-tmnt
Liitunud: 24 Märts 2006 Postitusi: 263 Asukoht: Savist Saar/Maajamaa
|
Postitatud: Püh Sept 24, 2006 23:01 Teema: |
|
|
Minu arust on see tõeline klassika, tegusi tenud ja nägusi näinud anime, anime mida isegi mina vaatasin kui ma noorem olin, mu õde ja ema fännavad seda siiamaani ja kui ma neile külla lähen siis kohe tahavad, et ma neile seda hankiksin.
Kuid kui ma ei eksi on SM-ist tehtud ka filme, millest ma ühte olen poole pilguga jälginud. _________________
Mu isamaa, Maajamaa, täisväärtuslik erootika!
Ja ka juulikuus on lumi maas!! Peoga näkku hõõrun sooja lund! |
|
Tagasi üles |
|
|
gravitation bishounen labu
|
Postitatud: Nelj Sept 28, 2006 22:06 Teema: |
|
|
lihtsalt ehtne klassika minu arust!
ja igakord kui kuskilt seda näen, pean ikka vaatama _________________
|
|
Tagasi üles |
|
|
ritsuka
|
Postitatud: Püh Okt 01, 2006 16:21 Teema: Re: sailor moon? klassika? |
|
|
On küll minu arust klassika.
Sest sellest saigi väga paljudele anime vaatamise algus ja sellelt animelt teistele animetele üle minna on väga raske . Viimane väide on minu suhtes igatahes kehtiv, sest pärast 8 aastat kui olin Sailor Mooni näinud nägin ma seda uuesti! ( www.youtube.com )
Enne seda olin vaadanud teisi animeid Galactik footballi, Shaman kingi jne.
Ja nüüd kui kõik osad olid vaadatud ( 200) tahtsin hakata vaatama teisi animeid, kuid see osutus väga raskeks- sest Sailor moon on väga sügava mõtteline jne. ja lihtsalt midagi pärast Sailor mooni vaatama hakata on väga-väga raske ja see on veel üks põhjus miks ma pean Sailor mooni klasikaks. |
|
Tagasi üles |
|
|
ittekimasu
Liitunud: 23 Aug 2006 Postitusi: 108 Asukoht: Unenägude maailma WC...?
|
Postitatud: Reede Okt 13, 2006 12:47 Teema: |
|
|
nii, et sailor moon on siis anime klassika kõigi arust. jätan meelde. Aitäh! _________________
|
|
Tagasi üles |
|
|
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega
|
Postitatud: Reede Okt 13, 2006 21:19 Teema: |
|
|
ittekimasu kirjutas: | nii, et sailor moon on siis anime klassika kõigi arust. jätan meelde. Aitäh! |
See, et 65% küsitlusele vatanutest peab Sailor Mooni anime klassikaks ei ole päriselt sama kui kõik nii arvaksid. Jäta see meelde. Palun! |
|
Tagasi üles |
|
|
ittekimasu
|
Postitatud: Reede Okt 13, 2006 21:23 Teema: |
|
|
ok _________________
|
|
Tagasi üles |
|
|
Robin, komadori idioot
|
Postitatud: Esm Okt 16, 2006 14:05 Teema: Re: sailor moon? klassika? |
|
|
ritsuka kirjutas: | On küll minu arust klassika.
Sest sellest saigi väga paljudele anime vaatamise algus ja sellelt animelt teistele animetele üle minna on väga raske . Viimane väide on minu suhtes igatahes kehtiv, sest pärast 8 aastat kui olin Sailor Mooni näinud nägin ma seda uuesti! ( www.youtube.com )
Enne seda olin vaadanud teisi animeid Galactik footballi, Shaman kingi jne.
Ja nüüd kui kõik osad olid vaadatud ( 200) tahtsin hakata vaatama teisi animeid, kuid see osutus väga raskeks- sest Sailor moon on väga sügava mõtteline jne. ja lihtsalt midagi pärast Sailor mooni vaatama hakata on väga-väga raske ja see on veel üks põhjus miks ma pean Sailor mooni klasikaks. |
Ee galactik football pole mingi anime..see on mõtetu saast...mingi:"OMFG,Do you like football?Then you have seen nothing yet!Go to hell with your real football and watch our shit cartoon where good-gays allways win!"
Sorry offtopicu eest aga lihtsalt pidin seda ütlema kuna paljud peavad Galactik footballi animeks..mida see ei ole..Kui see on anime siis on Tom ja Jerry ka anime.. |
|
Tagasi üles |
|
|
Will
|
Postitatud: Esm Okt 16, 2006 15:01 Teema: |
|
|
Rahu, ainult Rahu ... Galactik on küll prantslaste poolt joonistatud animatsioon, aga sellepärast ei tasu veel närvi minna |
|
Tagasi üles |
|
|
Robin, komadori idioot
|
Postitatud: Esm Okt 16, 2006 16:02 Teema: |
|
|
sorry.. |
|
Tagasi üles |
|
|
ittekimasu
|
Postitatud: Teis Okt 17, 2006 12:56 Teema: |
|
|
:lol: _________________
|
|
Tagasi üles |
|
|
Kaoru
|
Postitatud: Reede Dets 21, 2007 11:42 Teema: |
|
|
Silor Moon sai suvel ära vaadatud ja oli tõesti soor sest ta on jaotatud nelja või viite alagruppi. Tal on veel 2 või 3 filmi osa mida soovitan kindlasti ära vaadata kui on võimalik. Seda animed tuleb kindlasti kõik osad ära vaadata, sest lõpus alles selgub alles tõde. Minu üks lemmikuid, sest seda ma otsisin netisist tükk aega, kust seda saada |
|
Tagasi üles |
|
|
zindrel
|
Postitatud: Reede Dets 21, 2007 16:31 Teema: |
|
|
Kaoru kirjutas: | Silor Moon sai suvel ära vaadatud ja oli tõesti soor sest ta on jaotatud nelja või viite alagruppi. Tal on veel 2 või 3 filmi osa mida soovitan kindlasti ära vaadata kui on võimalik. Seda animed tuleb kindlasti kõik osad ära vaadata, sest lõpus alles selgub alles tõde. Minu üks lemmikuid, sest seda ma otsisin netisist tükk aega, kust seda saada |
Mõned küsimused ja soovitused sulle.
Mida tähendab soor?
Mis alagruppidest jutt on?
Kas tõesti on see anime sinu lemmik, kuna sa pidid seda netist kaua aega otsima?
Palun püüa selgemalt kirjutada
Mõnedes kohtades kasutatakse eesti keeles ka koma(näiteks sidesõnad sest, mida).
Loe oma postitused enne, kui vajutad nuppu saada, läbi. |
|
Tagasi üles |
|
|
Kaoru
|
Postitatud: Reede Dets 21, 2007 16:43 Teema: |
|
|
Ma olen anime fänn aga ei hakka sel teemal vaidlema, olen süüdi.
Tal on 206 osa ja osad on jaotatu hooaegadeks |
|
Tagasi üles |
|
|
erik_schults
|
Postitatud: Reede Dets 21, 2007 17:49 Teema: |
|
|
Sailor moon on kuulus, aga see minu arust klassika ei ole.Ausalt 8eldes iga inimene kellel on kasv6i väiksemgi kokku puutumise anime maailmaga teind peaks seda animed teada, aga ma ei tea vaatamise kohta.Ma ise ei ole seda eriliselt vaadand (ma vaatasin seda mingi 9 või 10-ne aastaselt saksa kanalitelt kui see peal oli, aga praegu ma vihkan seda). _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
|
mimmu hilja juba
|
Postitatud: Reede Dets 21, 2007 17:50 Teema: |
|
|
Ja kuidas see eelnimetatud küsimustele vastas?
Kui mina oleks SM põhipaha olnud, ma oleks kogu armeega kohe korraga läinud ja vigisevatele plikatirtsudele lõpu peale teinud... ada EI, animes nad selle peale ei tulnud. ise jõudsin kuskil 14 osa juurde. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
|
PlastiLiin
|
|
Tagasi üles |
|
|
|