OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse 

Mangade ülevaated
Mine lehele 1, 2, 3  Järgmine
 
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> manga
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
genky
hommikune tõus


Liitunud: 1 Veeb 2003
Postitusi: 3674
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Laup Aug 06, 2005 10:05    Teema: Mangade ülevaated Vasta viitega

Acousmatique'l oli mõte, et võiks teha teema, kus tutvustataks mangasid, mida on keegi lugenud ja mis meeldinud on. Kuna eraldi manga sektsiooni baka.ee's veel pole, siis peaks see teema just hästi sobima : )

Et siis, kui keegi on lugenud mõnda mangat, mis talle väga meeldinud on, siis kirjutage siia manga pealkiri, väike tutvustu (ilma spoileriteta!) ja siis mis kõige rohkem selle manga juures meeldis. Kui viitsid, siis võib lisada ka, kui pikk manga on või mis ¾anriga on tegu ^__^

Teen ise algust:

Akkan Baby
®anr: shoujo
Pikkus: 3 volumet (12 chapterit)
Tutvustus: Yuki ja Shigeru on kaks kooliõpilast, kes omavahel ei käi, kuid elavad siiski aktiivset suguelu. Olles noored ja naiivsed, ei oska nad aimata, mis kaitseta vahekorras juhtuda võib. Selle tagajärjel jääb Shigeru rasedaks. Nüüd on mõlemad raske otsuse ees, kas teha aborti või jätta laps alles (mis tähendaks seda, et nad peavad silmitsi seisma oma vanemate ja kooliga).
Miks meeldis? See manga meeldis mulle eelkõige selle sisu pärast. Tegu on suhteliselt aktuaalse teemaga, mis puudutab noorte rasestumise probleemi. Lisaks meeldis mulle veel sealne huumor ja joonistustiil. Pornot ja päris paljaid inimesi seal ei leia. See pole ka manga eesmärk, sest tegu on noortele mõeldud mangaga.


Mõned manga lehed:
Cover
vol 1
vol 1
vol 1
vol 1
vol 1
_________________
Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
douji



Liitunud: 24 Veeb 2005
Postitusi: 1079

PostitusPostitatud: Laup Aug 06, 2005 15:18    Teema: Vasta viitega

no paar asja siis.

Uzumaki
autor Junji Ito
¾anri poolest umbes shoujo-horror, suhteliselt lühike, mõniteist chapterit, kokku ehk mingi 300 lk.

meeldib: joonistusstiil, atmosfäär, mõned suhteliselt originaalsed ideed (lemmikosa on see, kus Kirie juuksed hulluks lähevad), Shuichi.

ei meeldi: loid fatalistlik alatoon kogu värgi juures, kinniolemine peategelase Kirie rohujuuretasandi-vaatepunktis, kuigi see viimane on ilmselt maitseasi. esimene pool on parem.

3 lk esimesest chapterist, kus Shuichi isa väga imelikult hulluks läheb...








Junji Itost: http://junjiito.trilete.net/ http://www.pulp-mag.com/archives/4.08/feature_03.shtml http://en.wikipedia.org/wiki/Junji_Ito



Akira
Katsuhiro Otomo
6 mitmesajalehelist volüümi.
¾anr: ulme-para-seiklus-jne-manga absoluutne klassika. professionaalsest kretinismist võiks nimetada ka mitmekihiliseks action-põnevikuks. mangana palju põhjalikum ja arusaadavam kui film, stiil on sihikindlalt mitte-kawaii, samas meeldivalt dünaamiline, lugemine läheb väga kiiresti.



Otomost ja tema uuest filmist "Steamboy": http://www.ninthart.com/display.php?article=592 http://redesign.theonion.com/avclub/node/24898/1/1


Short Cuts
Usamaru Furuya
¾anr: üheleheküljeline võrdlemisi adult huumor, ko-galid, popkultuur, mõõdukas ühiskonnakriitika, eneseiroonia. abiks muidugi see, et tõlkija segasemad taustadetailid püüdlikult lahti seletab. esimest pilti olen ühte teise teemasse juba riputanud, aga olgu.




Furuyast, kes on oluliselt radikaalsem mees kui Short Cutsi põhjal arvata võiks: http://www.pulp-mag.com/books/scj/furuya.shtml , http://www.pulp-mag.com/archives/4.07/feature_03_interview.shtml
_________________
"Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati.


Viimati muutis seda douji (Laup Aug 06, 2005 16:20). Kokku muudetud 2 korda
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
kammerer
mitjok


Liitunud: 2 Dets 2004
Postitusi: 1454
Asukoht: tallinn

PostitusPostitatud: Laup Aug 06, 2005 15:48    Teema: Vasta viitega

hästi natuke offtopicut :
see on väga hea teema. midagi sellist oligi bakast just puudu, et aplaus :)
aga ma tahaks hästi natuke viriseda ka. kui juba hakata erinevaid mangasid tutvustama, siis võiks seda tsipa põhjalikumalt teha, kui niimoodi:

Tsiteerin::
Short Cuts
Usamaru Furuya
¾anr: üheleheküljeline huumor, ko-galid, popkultuur, mõõdukas ühiskonnakriitika, eneseiroonia. abiks muidugi see, et tõlkija segasemad taustadetailid püüdlikult lahti seletab.


sellessuhtes, et kui nii lühidalt, siis võiks olla juures kasvõi paar pilti või siis link kuskile, kust saaks mangast rohkem infot.

aga aplaus acousmatique-le ja genkyle veelkord :)
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
douji



Liitunud: 24 Veeb 2005
Postitusi: 1079

PostitusPostitatud: Laup Aug 06, 2005 15:51    Teema: Vasta viitega

point taken, püüan ennast parandada.
_________________
"Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
acousmatique



Liitunud: 1 Veeb 2003
Postitusi: 2499
Asukoht: ---

PostitusPostitatud: Laup Aug 06, 2005 18:27    Teema: Vasta viitega

Short Cuts on cool, kuna:



ma liitun ka, peagi.

Edit: Britney pulmad on teles!
_________________
☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
douji



Liitunud: 24 Veeb 2005
Postitusi: 1079

PostitusPostitatud: Laup Aug 06, 2005 19:04    Teema: Vasta viitega

yep, see oli hea :) (kindluse mõttes peaks laiemale publikule vist mainima, et "creepy richard" on tuntud ka kui Aphex Twin)

mulle meeldis storyline ko-galist, kelle isa osutus visual-kei rockstaariks ja ema kuulsaks tantsijaks namie amuro sarnase laulja bändist... nii isa kui ema olid seejuures pidevalt joonistatud eriti ilmetute keskealiste plönnide moodi.
_________________
"Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
moon`n_stars



Liitunud: 23 Dets 2004
Postitusi: 12
Asukoht: võru

PostitusPostitatud: Teis Aug 23, 2005 14:40    Teema: Vasta viitega

Manga : Atashi Wa Bambi
Kategooria : Shoujo

Tutvustus : Mai armub enda uute klassikaaslasesse Sen`i , kuid äkki lausub Sen`i parim sõber ( täpsustatult meessoost sõber ):" Ta on minu".
Algabki siis see juures võitlus Sen`i eest, mille käigus segatakse sisse ka Sen`i endine tüdruk.

Pikkus : 11 petykki.

Mis mulle meeldis : Tutvustusest võib kyll ehk välja lugeda, et see manga mingi seebiooperi taoline asjandus on, kuid soovitan siiski lugeda. Domineerivateks joonteks on soojad suhted, armastus ja yleyldse kogu atmosfäär. graafika poole pealt nii palju, et peategelaste silmad tundusid mulle liiiiiga suured ( u. nagu Kamikaze Kaitou Jeanne`s.. maitse asi.), kuid muidu on ysna talutav.
Kaunilt tundeline manga :)

@Genky : Akkan Baby`t tahtsin ma juba mitu nädalat tagasi lugeda , kuid tõmbamisega oli mingeid probleeme... aga püüan edasi ! Armas kuri
_________________
i wonder....what`s in the dark?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
douji



Liitunud: 24 Veeb 2005
Postitusi: 1079

PostitusPostitatud: Esm Veeb 20, 2006 00:20    Teema: Vasta viitega

sari: Fruits Basket
autor: Natsuki Takaya
aeg: ilmub alates 1998. aastast (kusagil vahepeal oli üsna pikk paus, kuna kunstnik suutis oma joonistamiskäe ära sandistada)
¾anr: shoujo draama/romance/komöödia
maht: jaanuaris ilmus Jaapanis 19. köide. wikipedias keegi väidab, et kokku peaks tulema 22 köidet. sari jookseb igatahes jätkuvalt Hana to Yume nimelises ajakirjas.
silmatorkav, sest: omas vallas moodne klassika. Fruits Basketi tõlked on praegu USAs (ja võimalik, et kogu maailmas) enim müüdav manga.

tutvustus: keskkooliõpilane Tohru Honda, kes on vaatamata oma raskele elule ohjeldamatult optimistlik, hea ja tubli, on läinud olude sunnil telgiga metsa elama. “Mets” on õigupoolest suur võsastunud krunt, mis kuulub rikkale ja mõjuvõimsale Sohma perekonnale... ja sellel asuvas majas elab koos paari vallalise meessoost sugulasega Tohru klassivend, kooli kõige ilusam poiss Yuki Sohma. nimetatud faktide avastamise käigus õnnestub Tohrul koperdada ka Sohma perekonna hirmsa – või siis tobeda – saladuse otsa. samas, kuna ta on võrdlemisi kawaii ja tõotab suu pidada, ei tee nood sellest erilist probleemi. pigem on d¾entelmenidel raske taluda asjaolu, et noor daam peab telgis elama... niisiis tehakse diil “kokkamine ja koristamine ulualuse vastu” ning algab Tohru elu koos Sohmade kauni, ekstsentrilise ja võrdlemisi julmades siseintriigides sipleva klanniga.

tugevad küljed: Fruits Basketi parim osa on hästi kirjutatud tegelased (rohkem ehk isegi kõrvaltegelased kui kaks eelmises lõigus nimetatut ja piltidel domineerivat). neid on palju ja enamik on ohjeldamatult ilusad või utreeritult kawaiid, aga tänu karakteritele ei lähe asi üksluiseks ning autor suudab päris edukalt üleval hoida huvi, mis kellestki – no olgem ausad, eriti Kyost – edasi saab. ka lugu on põnev ja panused kõrged, kuigi saaga kogupikkusest tulenevalt paistavad mõned lõigud vähem pingelised kui teised, samuti pole kõik kõrvalepõiked tegelaste minevikkudesse ühtviisi huvitavad ega vajalikud. otseste miinustena ütleks, et sentimentaalsus on ajuti väsitav ning teatud elemente loos põhjendatakse üsna visandlikult ja ebapiisavalt. aga tagasi tugevate külgede juurde: kunstiline vormistus pole küll midagi väga originaalset, aga on professionaalne, sile ja adekvaatne... bishounenid on küllaltki üksluised, nagu ikka, aga koomika on visuaalselt hästi vormistatud, samuti on üle keskmise tegelasi ümbritseva keskkonna vahendamine. kokkuvõttes sõltuvusttekitav.

Tohru:

Yuki ja Tohru:

kohutav tõde Sohmade kohta:

Tohru ja Yuki:



sari: Yamatonadeshiko shichihenge (ametliku USA tõlke nimi on The Wallflower, tuntud ka kui Perfect Girl Evolution)
autor: Tomoko Hayakawa
¾anr: shoujo komöödia/horror
aeg: alates 2000, ajakirjas nimega Bessatsu Friend. ma ei ole kindel, kui regulaarselt sari seal ilmunud on ja kas praegu ka ilmub, aga kogumikke igatahes tuleb juurde.
maht: Jaapanis on väljas 12 köidet, lähema poole aasta sees tuleb veel 1. USA-s on väljas 6 köidet, mis kõik peaks olema Tallinnas Apollos müügis.
silmatorkav, sest: visuaalselt ja sisuliselt värske komöödia.

tutvustus: neli ekstreemselt bi-d bishounen-keskkoolipoissi elavad üürnikena uskumatus paleetaolises pansionis, mille omanik on umbmäärases nooruses pururikas daam, kes veedab aega mööda maailma ja kallimaid jet-settides. ühel ilusal päeval teatab ta poistele, et nood ei pea enam üüri maksma, kui nad suudavad teha tema vennatütrest – kes on samasse majja elama saabumas – tõelise daami. paistab olevat suurepärane diil, kuni mainitud vennatütar välja ilmub. Sunako on sünge horrorifriik, kelle sarnasus “Ringu” Sadakoga külvab kõikjal pimedat hirmu, kes käib riides nagu kaltsakas, eelistab veeta aega pimedas toas koos hunniku morbiidsete leludega splätterfilme vaadates ning lahendada eriarvamusi füüsilise vägivallaga. bishounenid on ¹okeeritud... kuid üürivabastuse nimel on nad paljukski valmis.

tugevad küljed: esiteks huumor. autor saab õnneks aru, et nii haiglaselt ilusaid tegelasi, nagu ta joonistab, pole võimalik tõsiselt võtta, nii et sisu poolest on põhiline osa ajast tegu absurdikomöödiaga, kus parodeeritakse bishounen-romantikat ja igasuguseid inetu-pardipoja-lugusid. ja kuigi suhteliselt varsti ilmneb, et Sunakol pole tegelikult välimuse poolest nii väga häda midagi, ei koida kiiret maagilist ümberkasvamist kusagilt, kuna ta lihtsalt ei näe põhjust ennast muuta. autor ehitab sellisest stardimaterjalist üles episoodilise komöödia, kus on küll algusest peale näha teatav n.ö. romantiline telg Sunako ja kõige bishyma bishouneni Takano vahel, aga see areneb äärmiselt aeglaselt. loo kõige originaalsem ja huvitavam tegelane on seesama Sunako. bishounenid on suhteliselt kli¹eelised (ülbe ja sõltumatu kakleja, hooliv intellektuaal, nunnu ja tundlik “väikevenna” tüüp, cross-dressing naistelemmik) aga koomilises võtmes esitatuna toimivad taustaansamblina päris edukalt. suurt osa huumorist vahendab visuaalne vormistus, mis on üsna loominguline ja hästi toimiv kombinatsioon kontrastsetest äärmusest (j-rock ultra-bi, vana kooli shoujo-romantika, super-deformed, horror jne). kokkuvõttes meeldib see sari mulle hoopis rohkem kui esimese mulje põhjal arvata võis. soovitan.

bishounenid ja üürimaja:

Sunako saabumine:

Sunako iseenda nägemuses:

Sunako on vihane:

Sunako teeb süüa (seejuures hästi):

Sunakol ja Takanol on teineteisemõistmisega pidevalt probleeme (miks küll?)

aeg-ajalt satub Sunako ka "ilusasse" mode'i - aga tavaliselt möödaminnes, kogemata ja mitte kauaks:
_________________
"Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
douji



Liitunud: 24 Veeb 2005
Postitusi: 1079

PostitusPostitatud: Püh Märts 12, 2006 23:46    Teema: Vasta viitega

[edit: Yay! 200 posts!]



sari: Freesia
autor: Jiro Matsumoto
aeg: ajakirjas Ikki alates 2001 (?), kogumikud alates 2003.
¾anr: seinen / ulme / action / psühholoogiline horror / lastele mittesoovitatav
maht: Jaapanis on praeguseks ilmunud 6 köidet ja sari jätkub. Läänes siiani litsenseerimata, on kuuldusi võimalike Euroopa tõlgete kohta.

tutvustus: Tegevus toimub alternatiivses tänapäeva Jaapanis, mis peab laiaulatuslikku sõda kristlastega. Sõjast tulenevalt on siseriiklikus argielus mõndagi muutunud: majandus on raskustes, töötud sundvärvatakse armeesse, lokkavad kuritegevus ja korruptsioon. Vanglate ülerahvastatuse tõttu on paari aasta eest seadustatud veritasu: rasketes isikuvastastes kuritegudes süüdistatud on vanglatest välja lastud, eeldusel, et ohvrite omaksed korraldavad neile ise legaalse protseduuri järgi kättemaksuhukkamise. Kuna tegelikult näeb protseduur välja pigem duelli moodi, on tõhusam ja turvalisem tellida kättemaksutapmise teenus vastavast firmast. Just sellist äri ajavasse firmasse asub sarja alguses tööle pealtnäha täiesti tavalise välimusega noormees Hiroshi Kano.
Nagu eeldada võibki, on välimus antud juhul petlik. Kano valdab lisaks paranormaalselt arenenud meeltele seletamatut võimet end suvalisel taustal praktiliselt nähtamatuks muuta, ja nagu sellest vähe oleks, on ta ka ebanormaalselt külmavereline ning omandanud väljaõppe armee salajases eriüksuses. Asjaolude summana on ta timukana erakordselt efektiivne. Teiseks peaks mainima, et asjad tema peas ei ole ligilähedaseltki korras. Ehkki Kano teeb teatavaid pingutusi normaalse inimese moodi elamiseks (käib tööl, peab tüdruksõpra, hoolitseb haige ema eest), piisab juba paarist leheküljest veendumiseks, et praktiliselt kõik tema elus on tavaloogika seisukohast haiglaselt nihkes ja äärmiselt valesti. Kanol on ilmne sotsiaalne puue ning ta võib letaalsusele vaatamata osutuda kaasinimestega lävides hämmastavalt abituks. Kõigest hoolimata saab ta oma eluga siiski suhteliselt hästi hakkama... seda siis seni, kuni välja ilmub naisterahvas nimega Higuchi, ning Kano parim sõber ja eelistatud vestluskaaslane, nimetu tüdruk, kes miskipärast on Higuchiga äravahetamiseni sarnane, äkki ära kaob.

kommentaar: Idee poolest kõlab lootustandvalt, aga tegelikult on “Freesia” üsna ebaühtlane ja paiguti otseselt ebameeldiv lugu. Samas on Kano näol olemas väga hea argument edasilugemiseks. Mitte ainult seepärast, et ta on oma nohikliku välimuse ja tõsiste vaimsete probleemide kiuste mingil moel lausa ebatervelt kuum, vaid seetõttu, et sissevaade ilmselgelt ebanormaalse, aga ometi sümpaatse inimese sisemaailma ja loogikasse on originaalne, päris hästi õnnestunud, ning selles plaanis toimuvad arengud huvitavad. (mis sellest telefonihelinast saab? kas Kano sõber, kujuteldav tüdruk, ilmub kunagi jälle välja? jne.) Ja iga natukese aja tagant eksib sarjale iseloomuliku depressiivsuse, rõvetsemise ja muidu jama sisse ka mõni päris hea osa – näiteks Kano showdown “Fantoomiks” hüütava vanamehega, kelle üks kättemaksutapmise sihtmärk on endale ihukaitsjaks palganud, ning duell lumises getos.
Mõned teised tegelased on ka tähelepanu väärt – arusaamatute motiividega vamp Higuchi muidugi, samuti areneb üsna ootamatult huvitavaks tegelaseks Kano kolleeg, idealistliku jobuna alustanud Yamada. Kano teine kolleeg, psühhopaat Mizoguchi on äärmiselt ebameeldiv, ja pakub huvi ainult niivõrd, kuivõrd tal parasjagu halvasti läheb.
Joonistus on suhteliselt sageli sihilikult kole, samas on sarja visuaalia tänu terviklikkusele ja heale atmosfääritundele kokkuvõttes pigem meeldiv.

erilist: mitte kuskil pole seletust, miks peaks selle kõige nimi olema “Freesia”.... freesia on iseenesest midagi sellist.

üks esimesi lehekülgi:

Kano:

Kano räägib oma kujuteldava sõbrannaga:

enter Higuchi:

Kano ja Higuchi:

Kanol on mingi thing kaarnatega...

... korduvalt, ja seda ei seletata üldse.

harilik tööpäev:

harilik tööpäev jätkub:

keskmisest raskem vastane:


lumi ja inimtühi geto:
_________________
"Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati.


Viimati muutis seda douji (Kolm Jan 24, 2007 21:17). Kokku muudetud 5 korda
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
poizzz123
sumimasen


Liitunud: 6 Märts 2005
Postitusi: 285
Asukoht: Tarto

PostitusPostitatud: Esm Märts 13, 2006 00:56    Teema: Vasta viitega

Dragonball - The miracle healing(10) (Dragonball - Die wunderheilung - s.k)

Väljaandja: Carlsen comics Carlsen Comics

Pikkus: 42 osa

Tutvustus: Goku on oma sõpradega uuel dragonballi otsingul, mille käigus äratab ta ellu Upa isa, võidab kaklus turnee ja kolgib läbi kõik natsid, kelle käes on dragonballid.

Meeldis: Head kaklus stseenid ja pisut huumorit oli kah

Pildid
Cover

Page: [/img]
_________________
I will achieve greatness!
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte Yahoo Messenger MSN Messenger
terraomegamon



Liitunud: 12 Märts 2006
Postitusi: 55
Asukoht: Tartu,Estonia

PostitusPostitatud: Teis Märts 14, 2006 15:52    Teema: Vasta viitega

digimon adventure V-tamer[/list]väljaandja:V-jump magazine pikkus: 52 chapterit .tutvustus:taichi võistleb digitalmonster virtual pet D- 1 tounamendil,aga tea ei võeta vastu,sest tema digimon ei ole lubatud digimonide listis.neo saiba võitis D-1 tournamendi,aga taichi satub digitaalsesse maailma.ta peab võitma demoni ,kes on enda lossis.tema ainult peab võitlema neo saibaga!üle jäänu lugege ise pildid:http://www.digivice.net/manga/vtamer/58/page01.jpg[img][/img]http://www.digivice.net/manga/vtamer/58/page02.jpg
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail MSN Messenger
kammerer
mitjok


Liitunud: 2 Dets 2004
Postitusi: 1454
Asukoht: tallinn

PostitusPostitatud: Nelj Juun 15, 2006 22:33    Teema: Vasta viitega

sari: tenjho tenge
autor: ito ogure (oh!great)
aeg: 1998 - 2006 (?)
¾anr: seinen / võitluskunstid / ecchi / draama / lastele mittesobilik
maht: jaapanis peaks minu teada hetkel ultra jump-i vahendusel ilmunud olema 15 köidet. ameerikas tegeleb manga tõlkimisega dc comics cmx ning ilmunud peaks olema 11 köidet. (usa versioon on paraku aga tugevasti tsenseeritud ja editeeritud, et mahtuda 13+ vanusegruppi)

tutvustus:
enamvähem tänapäevasel ajal tegutseb jaapanis toudo akadeemia, mis on pühendunud erinevate võitluskunstide harrastamisele ning õpetamisele. koolis käivad andekad ja vähem andekad noored, kellel kõigil on eesmärk saada oskuslikuks võitlejaks. paljude õpilaste annete ampluaast ei puudu peale igasugu relvade (katanad, vibud, odad) ka kaasasündinud supervõimed. paraku kaasneb nende kasutamisega ka suur vastutus ning koormus, mida paljud õpilased ei suuda taluda.

manga peategelasteks on (kõik väga andekad) õed maya/aya natsume ning nende kadunud vend shin natsume , bob makihara, vennad takayanagid ning nagi souchiro. sellele loetelule lisandub tegeliult veel palju nimesid - nagu kergelt kõrvalossa jäänud bunshischi tawara ning sajad ja sajad loo arenedes lisanduvad tegelased.

põhimõtteliselt on bob ning nagi souchiro kooli astudes kaks tuulispäist tänavakaklejat, kes avastavad hämmastusega, et koolis leidub neist palju tugevamaid võitlejaid ning ka üllamaid eesmärke elamiseks, treenimiseks - muidugi ka õudust tekitavaid varje minevikust, hämaraid ja kurblike saladusi, mis kummitavad toudo akadeemia koridore. bob ja nagi ühendavad natsume õdede ning takayanagi masatakaga jõud ning asuvad ennast ette valmistama vastuseisuks kooli teistele võitlejatele.

arvamus:
sisu, kui selline, tundub esmapilgul väga tüüpiline. suur hulk superkangelasi, kes paar korda volüümi jooksul üksteisel näod sisse taovad. ja tegelikult nii see ka on. kuid sellele aspektile lisandub tenjho tenges veel ka midagi muud. volüümide möödudes muutub plot pidevalt dramaatilisemaks ning keerulisemaks. loole lähtutakse kõikide asjaosaliste vaatenurgast - kordagi ei teki ülima kurjuse ning headuse vahelist kokkupõrget, vaid kõikidel tegelastel on oma minevikust ning saatusest ajendatud ambitsioonid, mida ei saa liigitada ei mustaks ega valgeks. peale selle on lugu ka äärmiselt põnev. peategelased on kõik väga ilusad ning sümpaatsed (eriti nagi, kuna tegu ei ole mingi tavapärase anime kli¹eeliku tossikesega, kes on endas peituvaid potensiaale vargsi mahasalgamas, vaid "pea-ees-vastu-seina" tänavakaklejaga, kes ei kohku tagasi mitte millegi ees ning tihti kipub tegutsema enne, kui mõtlema).

peale selle on tenjho tenge visuaalne pool enam, kui nauditav. kõrvutaksin teda dünaamikalt lausa battle angel alita sarjaga, kuna võitlusstseenid lausa kargavad sulle leheküljelt näkku. hoogsust ja jõulisust balansseerib suurepäeaselt tegelaste habras ja peaaegu shoujolikult imeilus välimus (eriti meestegelaste puhul). kõigele lisab vürtsi veel ito ogure poolt disanitud karakteritele pidevalt vahetuvad riided, mis on vaatepilt omaette. väga julgelt segunevad erinevad sümbolid, noad, needid, mobiiltelefonid ning teised aksessuaarid laheda ning omapärase tänavastiiliga. ito vastutab muideks ka tekken5-e tegelaste riietuse eest.

miinus:
seeria pikenedes muutub tegevustik aina keerulisemaks ja vahepeal tekib tunne nagu oleks erinevaid tegelasi ja sündmusi liiga palju kokku segatud. silmade eest lööb kirjuks igatahes.

pluss:
alustasin lugemist ning ei oodanud mitte kui midagi. lõpetades on sellest saanud üks minu lemmikuid ajaviite mangasid, mis täielikult rahuldab mu päevase vajaduse ilusate inimeste, riiete ning verise armastuse ja kurva saatuse järele.

ps: manga põhjal on tehtud ka üks seeria, kahe osaline ova ning kokkuvõtlik täispikk animatsioon. seeria ning ova hõlmavad paberkandjast ligikaudu 11 volüümi.


õudusunenäod

hullutavad supervõimed

tugevad tegelased

salapärased persoonid

juuken

vana hea katana ning lehvivad juuksed

metsik enesedistsipliin ning keskendumine
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
kammerer
mitjok


Liitunud: 2 Dets 2004
Postitusi: 1454
Asukoht: tallinn

PostitusPostitatud: Reede Juun 16, 2006 06:33    Teema: Vasta viitega

sari: super-conductive brains
autor: shintaro kago
aeg: (?)
¾anr: sci-fi / horror / dementia / lastele mittesoovitatav
maht: koosneb vaid viiest chapterist, mis mahuvad umbes kahesaja leheküljelisse volüümi

tutvustus:
määramata ajal tulevikus (arvatavasti kosmiliselt kauges tulevikus) on inimesed üle elanud globaalse katastroofi. et väljasuremisest pääseda peituti maa-alustesse kapslitesse, mis pidid elu kuni planeedi taas elamiskõlblikuks muutumiseni säilitama. probleem seisnes selles, et inimesi oli liiga palju ning energiat nende elushoidmiseks vähe. lahenduse leidis dilemmale hullumeelne teadlane, kellel õnnestus inimeste kehi mitmekordselt kahandada muutes nad füüsiliselt väiksemaks, kuid samas läbis organism ka teatava taandarengu, mille tulemusena olid muundatud inimesed küll võimelised katastroofi üle elama, kuid nende intelligents vähenes märgatavalt. kuid mitte kõiki ei kahandatud kokku - miljonid jäeti oma tavasuuruses kapslitesse igavesse unne, et nad siis hiljem taas ülesäratada ning (!drum roll!) nende kehi kasutada erinevate masinate ehitamiseks. väikesed inimesed kasutavad vana maailma iidseid gigante, et nendest erinevaid toredaid olmemasinaid konstrueerida - traktoreid, autosid, kraanasid jne. hiiglaslike õnnetute kääbuste ohvrite ajud eemaldatakse ning nad töötavad zombidena kuni maha kandmisena erinevatel ehitustöödel ning täidavad üldse kõiksugu olmefunktsioone. manga koosneb viiest enam-vähem eraldiseisvast loost, mis kõik leiavad aset selles dementses ning äärmiselt kõhtuskeeravalt julmas maailmas. nii "suurte inimeste", kui ka "väikeste inimeste" seisukoast.

arvamus:
shintaro kago loominguga puutusin esmakordselt kokku, kui ruri mulle oma secret comics japani laenas. kago lühike novell punctures jäi mulle meelde. oli ta isegi häirivam, kui makoto aida mutant hanako. super-conductive brains lööb kahtlemata esimestel lehekülgedel õõvastava maailmapildiga ning ekstreemsusega. kuid erinevalt punctures-sist pidi kago nähtavasti loo ka millegile muule, kui lugejas vastikustunde tekitamisele või originaalsusele ja julgusele ehitama - scb on ju üle kahesaja lehekülje pikk. mulle meeldis autori maalitud tulevikupilt väga. peale selle olid ka lood põnevad ja huvitavad. kagol on kahtlemata annet ka sü¾ee välja mõtlemisele ning põneva loo esitamisele.

visuaalselt ei paista minu arvates scb millegiga silma. suhteliselt keskpäraselt joonistatud ja mitte mingit erilist isikupära või selliselt alternatiivselt mangalt ootuspärast graafilist nihet, kuid teose värskus ning lugude kurbus ja mõtlema panemine olid värsked. midagi sellist lihtsalt ei oska kudiagi oodata või ettenäha, kui manga lahti teed.

miinus:
pole just toidukõrvale lugemine. tavalugejat peletaksid arvatavasti esimesed paar lehekülge eemale.

pluss:
erinev ning originaalne.


esikaas

mecha

transformatsioon

shinji ikari halb unenägu

siiski on ruumi ka lõbusamatele tegelastele

stiilipuhas näide kaubaautost

ajutrust
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
douji



Liitunud: 24 Veeb 2005
Postitusi: 1079

PostitusPostitatud: Laup Juul 01, 2006 03:05    Teema: Vasta viitega

sari: Mizu Ni Sumu Hana (Romance of Darkness)
autor: Chie Shinohara
aeg: alates 2004. aastast, ajakirjas Betsucomi Flower Comics
¾anr: shoujo horror/fantasy/mystery/romance
maht: 5 köidet ja sari vist jätkub
spin-offid: animet ei ole, aga Jaapanis linastus mai lõpus live-action film, kus peaosalist, koomiksi blondi Rikkat mängib Aki Maeda ("Battle Royale'i" Noriko).

tutvustus: Ekskursioonibuss klassitäie keskkooliplikadega sõidab teelt välja ja kukub järve. Haiglas ärgates kuuleb kooli blond vettehüppeäss Rikka Nikaidou, et tema on ainuke ellujäänu. Tüdruk ei põe eriti, läheb kooli ja isegi trenni tagasi, avastades, et vees meeldib talle isegi rohkem kui enne... seda siis seni, kuni basseini tekib brünett hime-soenguga kõhedusttekitav iludus. Vaim, kelle nimi on miskipärast samuti Rikka, väidab, et blond Rikka poleks pidanud ellu jääma, nõuab, et too annaks talle tagasi mingi seemne, ning on nähtavasti valmis tapma, et see kätte saada. Blondi Rikka onupoja/lapsepõlvekiindumuse Yuzuru sekkumine hoiab esialgu halvima ära. Veekummitus-Rikka aga asub blondi Rikkat jälitama (seda kergendab asjaolu, et tüdruk on hakanud tundma kohutavat vajadust vees olla ja liguneb muudkui kooli basseinis või vannis), tuleb koguni tema kooli "vahetusõpilaseks" ning jätkab nõudmisi... kuni välja ilmub Izumi, kalk ja ¹armantne veevaim-meesvamp, kel on blondi Rikkaga hoopis omad plaanid.

kommentaar: Üsna lõbus kirglik fantaasia-seebiooper, kus võtted on julmad ja mäng käib kõrgetele panustele. Blond Rikka kardab, et jumaldatud Yuzuru teda tegelikult ikkagi ei armasta, samas, kuni see pole lõpuni selge, ei kiirusta ta ka Izumi võrdlemisi pealetükkivaid pakkumisi vastu võtma. Brünett Rikka, kelle Izumi kavatseb blondi vastu välja vahetada, on Izumi käitumisest rängalt solvatud ega kavatse võitluseta alla anda (seda enam, et see käib elu ja surma peale). Izumi... ei saa väita, et ta päris südametu oleks, pigem ei lähe talle kui jumalale vähemate üleelamised lihtsalt eriti korda. Ja Yuzuru, kehva tervisega tudeng ning Nikaidou perekonna pärija on hoopis saladuslikum tüüp kui pealtnäha arvata võiks.
Konflikt on, ühesõnaga, päris keeruline. Mulle meeldib, et kõigil tegelastel on tõsiseltvõetavad motiivid, lugu areneb kiiresti ja võtab ootamatuid pöördeid. Shoujo kohta sisaldab sari pealegi üsna palju "julgeid" stseene, süngeid teemasid ja vägivalda.
Kui miski mind selle sarja juures segab, on see liiga retro character design, eriti Yuzuru ja blondi Rikka soengud. Chie Shinohara on staa¾ikas mangaka, kes joonistab küll suhteliselt ilusasti, aga laseb paljudes elementides muretult edasi 80. aastatel kätteõpitud maneeris.

buss...


Rikka tahab vee alla.


aga vees on...


veevaim-Rikka nõuab mingit seemet...


ega mõtlegi järele jätta...


...kuni saabub meesvamp Izumi.


(Izumi on üldiselt õudne show-off.)


Yuzuru and his 80's 'do save the day again...

_________________
"Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
genky
hommikune tõus


Liitunud: 1 Veeb 2003
Postitusi: 3674
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Püh Sept 03, 2006 09:55    Teema: Vasta viitega



Pealkiri: "Othello"
Autor: Satomi Ikezawa
®anr: shoujo
Mitu: 7 raamatut
Kust ja kui palju: Apollo (125.-) ja Krisostomus (165.-)

Sissejuhatus: Yaya on 16-aastane armas ja vaikne tüdruk. Sõpru tal praktiliselt polegi. Need kaks klassikaaslast, Serio ja Moe, kes väidavad olevat tema sõbrannad, solvavad teda tihti rumalaks ja igavaks ning kasutavad ära iga võimalust teda alandada ja elu raskeks teha. Selline on tema elu olnud pikka aega. Koolis pidasid teda kõik selliseks, kes tahab teistest parem näida (Jaapanis on tihti nii, et väljapaistev inimene võib sattuda kergelt põlu alla) ning imelikuks, sest ta oli alati omaette. Yaya ema, keda tüdruk väga armastas, suri kui ta veel väike oli. Praegu elab ta oma isaga, kes on range ja ei anna Yayale eriti palju vabadust.

Asjad, mida Yaya tõsiselt armastab on Visual kei bändi Juliet laulja Shohei ja cosplay'da koos teiste Julieti fännidega Harajukus. Tänu oma armastusele muusika vastu õpib ta ka veidi rohkem tundma Moriyamat, ühte poissi oma klassist, kes mängib bändis kitarri ning laulab. Moriyamast ja Yayast saavad head sõbrad, mis aga ei meeldi sugugi tema "sõbrannadele".

Yayal on aga üks huvitav külg, mille olemasolust ta ei teagi. Nimelt on tal kaks isiksust. Vaikne ja häbelik Yaya ning kindlameelne ja "vägivaldne" Nana. Tema "alter-ego" ilmutab ennast alati siis, kui Yayal on muresid või on peal depressioon. Nana lahendab Yaya mured ja annab peksa neile, kellele vaja wink Kui aga Yaya saab oma teadvuse tagasi, siis ei mäleta ta juhtunust mitte kui midagi. See aga tekitab korralikult segadust.

Kas Yaya saab teada, et tal on kahestunud isiksus? Ja mida teeb Moriyama, kui sellest teada saab? Mis saab üldse edasi? Seda peate ise välja uurima wink

Arvamus: Sisu on huvitav. Mis siis, et sellises stiilis (üksik peategelane, kiusavad "sõbrannad", abistav poiss jne) mangasid on tegelt shoujo stiili all mitmeid (Näiteks Miwa Ueda "Peach Girl"). Selline kahestunud isiksuse asi lisab vürtsi ja toob kaasa naljakaid seiku. Nagu igas shoujo mangas, on ka siin tegu armastuse, kadeduse ja vihkamisega. Niiet sihtrühm on põhiliselt naissoost isikud.

Joonistustiil on üks põhjuseid, miks ma selle manga endale üldse soetasin. Mangast endast polnud ma enne poodi sattumist kuulnudki. Tegelased on joonitatud armsalt ja suurte silmadega. Kuigi mind isiklikult veidikene häirib see, kuidas vahepeal suud on joonistatud...liiga tugevalt välja toodud. Eraldi peaks välja tooma erinevad riietused, mis siin leidub. Tavaliselt pole ma tegelaste riietele suurt tähelepanu pööranud, aga siin see kohe torkab silma. Peategelased (just Yaya ja Nana) on stiilselt ja huvitavalt riides ning cosplay riietused on üliarmsad :) Küll aga on manga kaaned suhte keskpärased. Võibolla on ka asi minus.

Pilte:
1. raamatu kaan
Nana Mori ja Seriga paadis
Nana karaokes
Moriyama ja Yaya
Nana auto peal
Yaya vaatab peeglisse
Nana (ma tahan neid pükse!)
Yaya cosplay kostüümis
Nana ja Yaya
_________________
Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Ryujin



Liitunud: 1 Sept 2006
Postitusi: 252
Asukoht: Tartu, Ryugu-jo

PostitusPostitatud: Püh Sept 03, 2006 16:23    Teema: Vasta viitega

Et vältida segadust mida võivad kasutajate erisugused review punktid, kirjutan eelnevate postitajate eeskujul ja loodan, et saab välja töötada standardi mille alusel ülevaateid edaspidi hakatakse kirjutama. Eesmärgiks pole mitte kirjutajale piiride seadmine ja temalt eripära rõõvimine vaid lugeja ülevaate parandamine.

Kuna adminid on üldjuhul laisad inimesed, siis lootus et leheküljele "ülevaated" tekib ka manga sektsioon on õhkõrn, kuid loota võib ju alati.

Ja nüüd siis minu panus teemasse:




sari: Blame! (buramu!)
autor: Tsutomu Nihei
aeg: 1998 – 2003
¾anr: Seinen, Sci-fi, Müstika
maht: 10v (66c)

tutvustus: Tegevus leiab aset kauges post-apokalüptilises tulevikus, kus inimesed elavad hiiglaslikus maa-aluses "megastruktuuris". Mitte just eriti jutukas peategelane Killy saab omale eesmärgiks leida Net Terminal Geeni, millega saavad inimesed ligipääsu Netsphere'i. Netsphere'i abil saab väidetavalt panna piiri megastruktuuri laienemisele ja ohjeldada inimvaenulikke Safeguard'i nimelisi roboteid ja küborgfriike.

Manga annabki edasi Killy rännaku mööda megastruktuuri aina kõrgematele tasemetele. Teekonnal läbi lõputute koridoride, treppide, sildade, jne, kohtab ta erinevaid laialipillutatud inimriismeid, küborge, ehitusmasinaid ja palju teisi erinevaid friike.

Ei puudu ka muidugi seksikas naispeategelane, kes abistab Killyt Net Terminal geenide otsingul, kohanedes teekonna jooksul vägagi erinevate oludega.

kommentaar: Manga märksõnaks on müstika, mida Killy "laseme enne ajud otsast ja siis räägime edasi" stiil ei aita lugejal eriti lahendada. Hilisemates volüümides siiski lisandub dialoogi ning pilt muutub selgemaks. Ajude sodiks laskmiseks kasutab Killy relva, millel oli tohutu tagasilöök ja utoopiliselt suur kahjutegur. Kuna tegu on müstilise mangaga võivad üleliigsed spoilerid vaatamise ära rikkuda ja seega rohkem kommentaare pole.

tugevad küljed: Tsutomu Nihei on pannud väga suurt rõhku tumedusele, luues raske õhkkonna, mis on täis ängi ja vastikust. See on küll natuke ülepingutatud kuid see-eest hästi üle pingutatud. Artwork on ka suurepärane, hoonesisesed maastikud, küborgid ja inimesed on detailselt ja mõnusa stiiliga joonistatud.

nõrgad küljed: Alguse dialoogipuudus ja sügav müstika jätab lugeja keset pimedust, mis põhjustab kitsama lugejaskonna. Aga enda ¾anris on see manga tõeline pärl. Samuti võib osades vastumeelsust tekitada see et Killy saab pidevalt kolki aga alati on ta pärast jälle terve nagu purikas aga palun lugege enne järelduste tegemist manga lõpuni.

erilist: Tsutomu Nihei enda vihjete alusel arvatakse, et megastruktuuri puhul on tegemist Dyson sfääriga, mis alguse saanud maalt, on juba läinud kuu orbiidi ulatusest kaugemale.

anime: animeeritud täisversioon puudub aga on siiski tehtud 6+1 mõnusalt arusaamatut klippi (OVA pikkusega 6x 5min ja 1x 3min)




Lõppsõna: Tsutomu Nihei joonistab hetkel Blame'i temaatikaga haakuvat uut mangat Biomega, 2v alusel ülevaadet ei hakka kirjutama kuid niipalju võib mainida et temaatika eelneb Blame'i omale ning annab vastuseid paljudele küsimustele.
_________________
*I wish my grass was emo so it would cut itself*


Viimati muutis seda Ryujin (Püh Sept 03, 2006 19:14). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Ryujin



Liitunud: 1 Sept 2006
Postitusi: 252
Asukoht: Tartu, Ryugu-jo

PostitusPostitatud: Püh Sept 17, 2006 00:51    Teema: Vasta viitega

Seoses varsti linastuva animega saab Death Note arvatavasti senisest suurema tähelepanu osaliseks. Eriti väljaspool Jaapanit aina kasvava ja nõudlikumaks muutuva animeaustajaskonna seas. Et natuke ajast ees olla võiks võtta vaevaks enne anime tulekut manga läbi lugeda. Võtmetähtsusega spoilereid siin olla ei tohiks ja pildid on kõik esimesest chapterist.





sari: Death Note
autor: Takeshi Obata [art], Tsugami Ohba=(?Hiroshi Gamou?) [original text]
aeg: Jaanuar 2004 - Mai 2006
¾anr: Shònen, Draama, Psühholoogiline, Üleloomulik, Müstika, Kriminull
maht: 12v (108c)

tutvustus: Peategelane Raito Yamagi aka Light/Kira on 17 aastane igati eeskujulik koolipoiss. Kuigi ta on klassi parim õppeedukuses ja kulutab palju aega õppimisele ei ole tegu nohikuga, tal on ka kadestamisväärne sotsiaalne elu (toetav pere, palju tüdruksõpru jne).

Kui ta aga ühel päeval leiab maast märkmiku inglisekeelse pealkirjaga "Death Note" ning ka inglise keelsete käsitsi kirjutatud märkmetega, otsustab ta selle koju viia ning seda põhjalikumalt uurida. Ta avastab et vihikus on kasutuseeskirjad.

Shinigami Ryuuku kirjutas:
How to Use: I
# The Human whose name is written in this note shall die.
# This Note will not take effect unless the writer has the person's face in their mind when writing his/her name. Therefore, people sharing the same name will not be affected.
# If the cause of death is written within 40 seconds of writing the person's name, it will happen.
# If the cause of death is not specified, the person will simply die of a heart attack.
# After writing the cause of death, details of the death should be written in the next 6 minutes and 40 seconds.


Kuigi ta on selle vihiku suhtes pessimistlik, otsustab ta siiski seda katsetada ning järgneva 5 päeva jooksul surevadki telekas näidatud kurjategijad, kelle nime Light on vihikusse kirjutanud. Ilmub ka vihiku endine omanik shinigami Ryuuku, kes teda kasutuseeskirjade koha pealt valgustab. (ainult vihiku omanik saab teda näha ning kuna Ryuuku'il kukkus vihik maa peale, siis vihiku ülesvõtjast Light'ist sai uus omanik)

Meedias tekib kurjategijate ebaloomulike surmade pärast suur kära, kuna Light jätkab nende tapmist. Kuna kuritegevus riigis ja maailmas langeb tohutult, avaldavab osa ühiskonnast poolehoidu uue tundmatu "jumala" Kira ees. Lighti õiglustunne saab sellest ainult innustust, kuid tema õigluse teele astub ette abitu Interpoli poolt appi kutsutud salapärane (maailma parim dektektiiv) L. Algab haarav psühholoogiline duell kahe geeniuse vahel, mida vürtsitavad shinigamid, fakt et Jaapani politseis uurib Kira juhtumit Lighti isa ja palju muud.

kommentaar: Raito puhul on tegemist äärmiselt külmaverelise inimesega, kes enda õigluse nimel on valmis kõike ja kõiki ohverdama.

tugevad küljed: Hästi haarav temaatika, milles Takeshi Obata (tuntud kui "Hikaru No Go" artist) on hästi edasi andnud psühholoogilise õhkkonna kahe geeniuse mõttesõjast ning nende vahele kistud inimestest. Häid kriminulle mangade seas on vähe ja see on vastuvaieldamatult nendest üks parimaid.

nõrgad küljed: Ei soovita naisõiguslastele.

erilist: "In every world, the God's always make the rules. You will fall before my fake rules, and for the sin of going against the new world's God, die." -Kira-

anime: Toodetud MADHOUSE'i poolt ning esilinastub telekas 03.10.2006 (Nippon Television'is).

film: Death Note Live Action Movie #1 esilinastus 17ndal juunil 2006, teine on plaanitud välja lasta novembris 2006. Esimene film on mangale suhteliselt truuks jäänud, tehes minimaalseid muudatusi. Esimene osa lõppeb kui Raito kohtub esmakordselt L'iga.


_________________
*I wish my grass was emo so it would cut itself*
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Cliodna
Villager mob target


Liitunud: 8 Juun 2006
Postitusi: 211
Asukoht: Pärnu

PostitusPostitatud: Püh Okt 29, 2006 18:05    Teema: Vasta viitega

Nimi: Hellsing
®anr: Märul/Õudus
Autor: Kouta Hirano (parandage mind, kui ma eksin)
Osi:
Wikipedia kirjutas:
No. of volumes: 8 volumes, with 77 total chapters (current)


Tudvustus: Tegevus leiab aset suhteliselt tänapäevale sarnanevad maailmas, mis erineb ehk siinsest maailmas ainult poliitika suhtes ja ka seetõttu, et selles maailmas on vampiiri-nuhtlus.

Manga ise räägib suuremalt jaolt Royal Order of Protestant Knightsi, tuntud ka Hellsingi nime all, tegevusest, võttes eriti luubi alla Alucardi ja Ceras Victoria.

Kommentaar: Meenutab kohutavalt Hellsing Ultimate OVAt, mõni pisidetail väljaarvata.

Head küljed: Kaasahaarav, põnev ja palju action-stseene. Alucard näeb umbes kümme aastat noorem välja, kui animes.

Halvad küljed: Alucard ei irvita koguaeg nii metsikult ja on inimlikum.

Erilist: Nummi peategelane wink ... päriselt ka. Ma ei suuda midagi muud põnevat välja mõelda hetkel.

Pildid:
Esikaas
Üks lehekülg mangast
_________________
SOMEONE SAYS I HAVE NO LIFE - GO AND BUY MORE HEALTH POTIONS!
Avatari-Alucard: tehtud Paintis minu poolt, animeeritud abivalmi dA kasutaja abil.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
Random



Liitunud: 16 Juun 2006
Postitusi: 1871
Asukoht: puu otsas

PostitusPostitatud: Püh Okt 29, 2006 20:01    Teema: Vasta viitega

OK, see viimane pilt oli küll Hellsingi animega ülimalt mitte kokku sobiv.

Kas keegi saaks mulle seda mangat laenata?
_________________
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
Cliodna
Villager mob target


Liitunud: 8 Juun 2006
Postitusi: 211
Asukoht: Pärnu

PostitusPostitatud: Püh Okt 29, 2006 23:17    Teema: Vasta viitega

Kui sa kahtlustad, et see pole ametlik manga, vaid mingi fänni tehtud, siis sa küll eksid.
Ja ma valisingi siia pildiks just sellise lehekülje mangast, mis ei meenutanud üldse animed.
_________________
SOMEONE SAYS I HAVE NO LIFE - GO AND BUY MORE HEALTH POTIONS!
Avatari-Alucard: tehtud Paintis minu poolt, animeeritud abivalmi dA kasutaja abil.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> manga Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Mine lehele 1, 2, 3  Järgmine
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 3

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Tõlkinud: