OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse 

igpx immortal grand prix..

 
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> anime
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
kammerer
mitjok


Liitunud: 2 Dets 2004
Postitusi: 1454
Asukoht: tallinn

PostitusPostitatud: Kolm Nov 23, 2005 15:39    Teema: igpx immortal grand prix.. Vasta viitega

..ehk production i.g. ja cartoon network löövad käed.

igpx-i näol on tegemist uue production i.g. animega, mis on valminud koostöös cartoon networkiga ning on selles suhtes esimene omanäoline. on püütud ühendada läänelik tempokas süźee ning jaapanile omane detailne ning sujuvalt ilus pilt. lähemalt selle pakti kohta saate lugeda production i.g. kodulehelt.

It is the year of AD. 2023, a new racing sport is born. It is IGPX short for Immortal Grand Prix. In stead of a car, the driver rides in a humanoid robot, IG machine, and its average speed exceeds 400 km / hour.
The story starts in 2048 when Team Satomi which the main character belongs to won the championship of the second league, and promotes to the first league.



mina olen nüüdseks näinud selle "revolutsioonilise" seeria esimest episoodi. stoori kohta ei julge hetkel veel midagi öelda - peale selle, et kogu anime kontseptsioon sarnaneb hirmsasti battle angel alita mangast tuntud motorball-ile. nii ringikihutavate mechade disain, kui võistlusringrada.



tegelased on üldistavalt öeldes kõik lamedad ning suhteliselt omapäratud. karakterite disain tõepoolest millegagi ei sära, kui võrrelda teda nt. ghost iin the shelli või kasvõi eyeshield21-ga. olemas on kohustuslik peene välimusega vanem seksapiilist pungil daam, kes etendab mecha-võitskonna juhi rolli, salapärane emo soenguga "paha-poiss", tugevalt alaealisena tunduv noor neiu, kes ei lahku hetkegi oma armsast kassist jne.

kuid siiski särasid tegelaste kohapealt üldpildist välja kaks head asja. esiteks minu arvates erandlikult jube-laheda välimusega naispeategelane. kes kahjuks oma iseloomuga eriti meelde ei jäänud - dominantse iseloomuga, vahetevahel naljakaid nägusid tegev tsikk, kes enamusajast teisi õpetab või nendega riidleb.



teine tore asi oli mees-peategelase iseloom. väliselt mittemidagi ütlev noormees omas minu arvates veidrat iseloomu. ta oli hoolimatu oma võistkonnakaaslaste, kui ka tiimitöö suhtes. talle läks korda vaid võit ning ta suhtus tervesse preshtiisikasse igpx liigasse ükskõiksuse ning tüdimusega. eelistades nt. oma mängukonsooli pidulikule hooaja avamisele.



animatsiooni osas isegi pettusin veidike. tegelaste liikumine on paljudes kohtades production i.g.-le omaselt sujuv ning nauditav ning pilt on meeldiv. kuid kohati tundus toonide valik väsinud ning hall, mis antud animega minu arvates kuidagi kokku ei lange. suurt rõhku on pandud ka mechade võiduajamise kujutamisele. üldiselt on toodetud robotmonstrumid arvutiga ning ringrada on joonsitatud, mis on ka päris kenasti välja kukkunud. kuid vahetevahel hüppab kaader mechade kabiini sisemusse ning imho on tegemist ühe masendavalt omapäratuma kokpitiga üldse. igav must auk, milles helendavad rohelised latakad.

muusika oli isegi üpris lahe. lõpupoole suutis mu kõrv eristada ka vanameistrit amon tobinit.

eks näis, mis asjast edasi saab. hetkel on minu arvamuse põhjal tegu keskpärase spordianimega, mis kindlasti saab usa-s noorte seas väga populaarseks, kuid millel pole peale production i.g. osaluse minu jaoks erilist väärtust.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
acousmatique



Liitunud: 1 Veeb 2003
Postitusi: 2499
Asukoht: ---

PostitusPostitatud: Esm Dets 05, 2005 17:25    Teema: Vasta viitega

Ma ei saa ikkagi aru miks sa selle threadi tegid kui ta sulle eriti ei meeldinud. :( Ja veel niiviisi küüniliselt. Oi-oi. :(

Aga noh, tänan soovituse eest, ei vaata siis!
_________________
☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
Pikachu666



Liitunud: 9 Nov 2005
Postitusi: 24

PostitusPostitatud: Teis Dets 06, 2005 00:18    Teema: Vasta viitega

Big O... :(
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
kammerer
mitjok


Liitunud: 2 Dets 2004
Postitusi: 1454
Asukoht: tallinn

PostitusPostitatud: Teis Dets 13, 2005 12:59    Teema: Vasta viitega

a ma siis edaspidi kirjutan ainult animedest, mis mulle meeldivad :P
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> anime Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Tõlkinud: