OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse 

Idol Defence Force Hummingbird

 
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> anime
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
acousmatique



Liitunud: 1 Veeb 2003
Postitusi: 2499
Asukoht: ---

PostitusPostitatud: Kolm Nov 23, 2005 17:35    Teema: Idol Defence Force Hummingbird Vasta viitega

One day, the Japanese government made an unexpected decision to entrust the airforce to civilian organisations.
The reason behind this was kept a se-cre-t (hi-mi-tsu).
However, it seemed that none of the corporations took the government's decision seriously.
Everyone thought the same thing: "Why should a civilian organization involve itself in a field as dangerous as the Air Force?"
However, there is always an exception to the rule. In this case, that exception was the world of 'idols'.
Various production companies began to feature their idols as pilots, and the Idol Pilot Project was born.
In this way, the golden age of idols began anew.


Ja siis algab hästi flashy ning 100% käsitsianimeeritud 80-ndate maiguline kuid 90-ndadest pärit intro, kus me saame näha tulevasi tähti iidolitaevas:



Need viis ülimalt sihvakate säärejooksudega tütarlast on andekad lauljatarid bändist Hummingbird, kelle debüüt juba üsna pea aset leiab! Ning nad on õed ka, mis annab mingisugust sistah powah elementi juurde! Ning neil on veel ülivinge ema, kes neile lugusid kirjutab ja igasugu meessoost isikutega väga kummaliselt suhtleb! Ning veel igasugu coole asju mis mu pea keerlema panevad!

Igatahes, OVA esimene osa algab sellega, et Hummingbird'i viisik läheb boyband'i Snap vastu dogfight'i maha pidama, kuid nad kaotavad kuna üks tüdrukutest otsustas millegi tõestamiseks oma vananenud hävitajaga otse ülessuunas kihutada. Või noh, see vist ei olnud päris nii, aga ma tunnistan ausalt, et ma ei saanud päris hästi aru mida nad seal saavutada püüdsid. Nad olid kuidagi kurvad peale seda.



Aga, pole hullu, sest peagi saabub 80-ndate synthpopi saatel tüdrukute villasse (!) päikseprillidega cool-dude Kudou, kes nende lennuetteastest nii vaimustatud oli, et tahtis nende produtsendiks hakata:



Nagu popmuusika tööstuse karmile maailmale kohane sõlmitakse umbes kolme lausega leping, mis garanteerib viisikule feimi ja rulli täis tuleviku!

Seejärel saame me teada, et vanuselt keskmine tüdruk Satsuki tahab lisaks lauljakuulsusele oma lennukipiloodist isa jälgedes käia ning mingit ülikõrget tiitlit kätte saada. Nii et kõik senised loogikavastased sü¾eeaugud on kenasti kinni lapitud!



Jah. Ja siis tutvustab ema tüdrukutele omakirjutatud laulu, mille abil nad raha teenima hakkavad ja sponsoreid leiavad, kes neile lennumasinate tootmise kinni maksavad. Aga... seal on üks paha onu ka :( Ja talle ei meeldi see, et Tracy Hazuki (viisiku ema) on debüütloo valmis kirjutanud ning ta annab ühele oma käsilastest eriti kurjakuulutava käsu:



Ja appi kui õudne! Selgub et tüdrukud peavad taaskordselt lennukites Snap'i vastu võitlema (simuleerituna küll, aga siiski!), mis iseenesest ei olegi nii hull, kuid nad on sunnitud seda tegema sellistes kostüümides:



Aga kõigi üllatuseks on tüdrukud üliandekad lendurid ja teevad Snap'i jobudele koheselt pähe. Ja siis tuleb jälle üks hästi lahe intermission, kus tüdrukud muusika saatel bikiinides basseini ääres ringi liiguvad ning, nagu hiljem selgub, saab sellest nende esimene muusikavideo! See on hea pala nii et vaadake seda mitu korda.


(Ajakirjanik hommikul vara magavate tüdrukute jalgu intervjueerimas)

Paari päeva pärast on tüdrukute uued lennumasinad valmis:


See uudis teeb neile tohutut headmeelt!:


Ning peagi on neil järjekordne etteaste populaarses(?) telesaates The Best Guy, mis oma pealkirjale vaatamata on lennukite... saade. Või midagi, ma ei saa täpselt aru, aga tüdrukud topitakse seal lennukisse! Aga oh õudu! Või siis täpsemini: Oneechan, taihen!




Tuleb välja, et iidolite maailm on karmim kui ma eales arvata võisin. Tüdrukud on äärmiselt löödud, kuna terve nende etteaste kaotab oma mõtte ära ning Satsuki keeldub olukorraga leppimast, kuna...




... nad on piloodid ja piloodid ei tohi oma missiooni täitmata jätta, nii rahva kui ka fännide nimel! Kudou abiga püüavad nad siis pomme kahjutuks teha, kuid peagi selgub, et need polnudki päris pommid vaid mängupommid! Kõik on ok ning tüdrukud viivad oma etteaste läbi.

Ja siis tuleb jälle laulmine (lennukist!) ja mingi vannistseen ja ÕUMAIGAAD VAENLASED RÜNDAVAD JAAPANIT, HUMMINGBIRD SCRAMBLE ATTACKUU HYAKUNEN BOMBA AWAYYY AAAA MINNA NO TAMENI NIHON GA MAMORERU YOOO ÕÕAAAAA








Phuhh! Ja sellele järgneb veel üks etteaste. On alles tegusad neiud, kõigepealt päästavad Jaapani ja siis veel ronivad lavale meessoost fännide hordidele laulma! Eesti popartistid küll nii kõrgele ei küündi :(

.torrent:
- http://torrents.chaotixubs.com/torrents/Idol_Defense_Force_Hummingbird_ova_1_[cx-snf]_[B1E45B6B].avi.torrent
- http://torrents.chaotixubs.com/torrents/Idol_Defense_Force_Hummingbird_ova_2_[cx-snf]_[B0048CE6].avi.torrent << sellel seed'e pole, kuna need osad lasti 2003 välja :(

Ja typesetting on ko¹maar. Aga muidu rokib täiega!

Edit: haha, 27 view'i ja keegi ei maini, et torrentilingid on katki :):(
_________________
☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
Notso



Liitunud: 19 Apr 2005
Postitusi: 5
Asukoht: Pronksi tänava block

PostitusPostitatud: Teis Nov 29, 2005 11:02    Teema: Vasta viitega

paint me red and call me grandpa... aga see on yks elulahe ülevaade. hoolimata sellest et ma patoloogiliselt ei salli sarnase looga animeid, tekkis mul tahtmine seda vaadata...

retsept!
_________________
Jonny Depp makes guys turn gay
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail MSN Messenger
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> anime Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Tõlkinud: