Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Prospero
|
|
Tagasi üles |
|
|
kammerer mitjok
|
Postitatud: Nelj Juul 14, 2005 15:57 Teema: |
|
|
kaks uut mis mulle meeldivad (tegelikult ma ei tea, mis prospero selle "hooaja" all mõtleb, nii et ärge pahandaga kui need animed tegelikult juba ajast ja arust on ) :
ma kokkuvõtteid ja objektiivseid hinnanguid jne tegema ei hakka vaid kirjutan lihtsalt naiivselt mis asjast arvan ja mis tunde animed tekitasid.
speed grapher
kuskil 14 osa on juba väljas ja minul 12 nähtud. mulle meeldib kohutavalt selle anime õhkond ja ka peategelased väga hea vaheldus minu arvates. veidike teistsugune asi. tegelikult paljudele see anime ei meeldi, kuna kohati ta on suhteliselt absurdne jne aga endale meeldib väga ja soovitaksin ka kohe kindlasti. juba algusmuusika pärast animatsioon on ka täitsa ilus. ning peategelane saiga on äärmiselt lahe. paigutaks ta isegispike spiegeliga ühele pulgale.
eyeshield 21
järjekordne tiptop spordi anime. production i.g. toodang kah ja väga naljakas. parim meelelahutus viimasel ajal. anime on ameerika jalgpallist ja ühe algaja meeskonna tegemistest. eriti naljaks on meeskonna blondide juustega kapten keda võiks vabalt saatanaga võrrelda. |
|
Tagasi üles |
|
|
Prospero
|
|
Tagasi üles |
|
|
kammerer mitjok
|
Postitatud: Reede Juul 15, 2005 03:10 Teema: |
|
|
miinu paha |
|
Tagasi üles |
|
|
lenny666
|
Postitatud: Nelj Juul 21, 2005 23:05 Teema: FMP:TSR |
|
|
Hetkel on Full Metal Panic:The Second Raid-i ep1 sub ka väljas....täna või homme peaks ka ep2-e fansub tulema. Kuigi esimene osa näitas terve osa vältel ainult mecha-sid, siis ma loodan, et teises osas on rohkem koolielu kah (muidugi mitte nii, nagu Fumoffu, et ainult kool). Igatahes nalja võiks (loe:peaks) saada. _________________ .
|
|
Tagasi üles |
|
|
|