|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Gaara~
|
Postitatud: Nelj Sept 23, 2004 15:56 Teema: Probleem anime vaatamisega |
|
|
Niih.
Tõmbasin mõned osad Naruto't.
Üritasin neid vaadata, aga iga osaga divx'l lööb ette : This program has performed an illegal operation jne...
Samas kui mu sõber pani 3 osa cd'le siis kõik need töötasid...
Äkki keegi oskab aidata? |
|
Tagasi üles |
|
|
0h00
|
Postitatud: Nelj Sept 23, 2004 16:17 Teema: |
|
|
ehk prooviksid muu progrega ja installiks mõned koodekid! |
|
Tagasi üles |
|
|
Vabarnamees mario with money
|
Postitatud: Nelj Sept 23, 2004 16:22 Teema: |
|
|
Sarnane (küll igivana) teema on juba olemas - loe seda, ehk saad abi.
Ühtlasi tõstan teema foorumisse "üldine", kuna see probleem pole seotud üksnes animega, vaid kõikide videofailidega. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
|
Gaara~
|
Postitatud: Nelj Sept 23, 2004 16:45 Teema: |
|
|
0h00 kirjutas: | ehk prooviksid muu progrega ja installiks mõned koodekid! |
Need codecid mis anime alafoorumi all on ei aita midagi.
Ja divx pro on imo 1 pimaid programme selle jaoks, aga üritan ka teistega .
Btw ei saanud abi sealt teisest teemast.
Lasin soovitatud asjad peale, aga ikka sama jama ja dr.divx'il võtab enkodeerimine 15h aega .
//EDIT
Sain Winampil tööle, aga lagib meeletult .
Hakib... ja mitte vähe.
Üritan hetkel mingit kohta leida kust saab vb kvaliteeti väiksemaks teha... Muidu pole lootustki seda vaadata .
Ei leidnud, ei tea kas see winampis üldse võimalik on... tõmban wmp äkki seal jookseb kiiremini :/ |
|
Tagasi üles |
|
|
0h00
|
Postitatud: Reede Sept 24, 2004 13:18 Teema: |
|
|
proovid ehk bs playerit+sld codec packi
peaks töötama. |
|
Tagasi üles |
|
|
hjarg Post count matters!
|
Postitatud: Reede Sept 24, 2004 13:43 Teema: |
|
|
DivX-i uninstall ja reinstall võib ka aidata... _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
|
ichi
|
Postitatud: Reede Sept 24, 2004 16:28 Teema: |
|
|
katsetasin hiljuti kõiksugu värke, et ühte eriti vana ja haruldast mpeg formaadis filmi tööle saada.
varem olen kõiksugu trikke tehtud, et imelikumaid divxe tööle saada. hetkel on mul küll sitaks codeceid vist, mis ka üksteist segavad, ja see mpeg formaadis film ei taha siiski töötada.
AGA http://www.free-codecs.com/download/Codec_Pack_All_in_1.htm on selline asi nagu allinone codecs pack, kus on enamik kui mitte kõik asjad, et divxe korralikult näha, olemas.
päris asjalik pack, peab tunnistama, pärast selle installimist on mul olnud probleeme ainult kahe filmiga, üks neist siis see haruldane Mystery of the Wax Museum (1933 - English).mpeg
ma ei kujuta ette, millist filmivaatamisproget kasutad (use bsplayer or die!), kuid seda illegal operationit olen isegi näinud, pärast codecite korrastamist, viiruseskänni, puhastust registris (RegSeeker on selleks väga sobiv proge) ja rebooti kadus ta ära, mille tõttu täpselt, ei tea. reboot ja reinstall on hea paar, mis tihti kõiksugu jamasid kaotab.
muudatus: see uus winamp on filmivaatamiseks päris hea asi, ainus probleem on see, et ma ei ole veel aru saanud, kuidas sinna subtiitreid pookida _________________ -bob, do you know what happens to schoolgirls in japanese cartoons?
-no....what? (enter tentacles) ooogh...!! wankaaaaarrrgh!!!!!
http://www.weebl.jolt.co.uk/hentai.htm |
|
Tagasi üles |
|
|
0h00
|
Postitatud: Reede Sept 24, 2004 17:12 Teema: |
|
|
ichi kirjutas: |
muudatus: see uus winamp on filmivaatamiseks päris hea asi, ainus probleem on see, et ma ei ole veel aru saanud, kuidas sinna subtiitreid pookida |
sld codeck packiga saab ka subtiitrid peale panna.
ükskõik mis progrega filmi vaatad |
|
Tagasi üles |
|
|
Gaara~
|
Postitatud: Reede Sept 24, 2004 18:06 Teema: |
|
|
ichi kirjutas: | katsetasin hiljuti kõiksugu värke, et ühte eriti vana ja haruldast mpeg formaadis filmi tööle saada.
varem olen kõiksugu trikke tehtud, et imelikumaid divxe tööle saada. hetkel on mul küll sitaks codeceid vist, mis ka üksteist segavad, ja see mpeg formaadis film ei taha siiski töötada.
AGA http://www.free-codecs.com/download/Codec_Pack_All_in_1.htm on selline asi nagu allinone codecs pack, kus on enamik kui mitte kõik asjad, et divxe korralikult näha, olemas.
päris asjalik pack, peab tunnistama, pärast selle installimist on mul olnud probleeme ainult kahe filmiga, üks neist siis see haruldane Mystery of the Wax Museum (1933 - English).mpeg
ma ei kujuta ette, millist filmivaatamisproget kasutad (use bsplayer or die!), kuid seda illegal operationit olen isegi näinud, pärast codecite korrastamist, viiruseskänni, puhastust registris (RegSeeker on selleks väga sobiv proge) ja rebooti kadus ta ära, mille tõttu täpselt, ei tea. reboot ja reinstall on hea paar, mis tihti kõiksugu jamasid kaotab.
muudatus: see uus winamp on filmivaatamiseks päris hea asi, ainus probleem on see, et ma ei ole veel aru saanud, kuidas sinna subtiitreid pookida |
Kasutan DivX pro'd.
Muidu, et reinstallin ja lasen codecid peale & loodetavasti läheb tööle .
Tänud kõigile abi eest ikkagi
Btw viiruseskänni jms peaks tõesti tegema... Arvuti on tõsiselt aeglane kuigi pool mälust on vaba... Isegi rohkem kui pool.
Ka internet on aeglane ja mõned downloadid vigased jpm . |
|
Tagasi üles |
|
|
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|