Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
0h00
|
Postitatud: Teis Sept 07, 2004 07:27 Teema: |
|
|
sailor moon |
|
Tagasi üles |
|
|
Ran-chan
Liitunud: 1 Aug 2004 Postitusi: 116 Asukoht: Kusagil oma maailmas^-^'
|
Postitatud: Kolm Sept 08, 2004 20:33 Teema: |
|
|
kõige esimene päris anime mida vaatama hakkasin oli mila superstar mul oli siis kange tahtmine nagu tema olla ja nagu tema võrkpalli mängida ok lapse unistused see läx üle kuigi olin alles 5 aastane chibike aga kui nüüd peaksin mingi eriti huvitava ja mulle meelde jäänud anime nimetama jääksin vist pigem rurouni kenshin'i, angel sanctuary ja record of loddoss war'i peale eriti rurouni kenshin'i oav'd on head eriti viimased 4 osa noh 4 kuuest pole eriti vähe aga jah ainult mitte inimestele kes kalduvad melanhoolseteks muutuma sest pean tunnistama et lõpp võttis pisara silma nüüd on ka vist kõik aga seda teavad ka vist kõik et ka angel sanctuaryl happy end'i pole ok ok kaldun kurbadele animetele nüüd küll kõik _________________ You hate me for the things I haven't done,
And all your feelings for me are gone..
Beat me up, take away the pain,
Do not stop, soothe me again...
Knock me down, take away the pain,
Heal my wounds, soothe me again...
PB Forever... |
|
Tagasi üles |
|
|
Sato-chan
|
Postitatud: Nelj Sept 09, 2004 12:42 Teema: |
|
|
Ran-chan kirjutas: | seda teavad ka vist kõik et ka angel sanctuaryl happy end'i pole |
Angel Sanctuary animel polegi end'i...nad näitavad ainult algust.
Manga lõpeb küll õnnelikult! _________________
|
|
Tagasi üles |
|
|
Ran-chan
|
Postitatud: Reede Sept 10, 2004 15:21 Teema: |
|
|
tore seegi aga mangat pole ma kahjuks lugenud ja anime oli suhteliselt kurb aga seda tean et edasi peax minema kuna see on suhteliselt selget anime lõppus öeldud _________________ You hate me for the things I haven't done,
PB Forever... |
|
Tagasi üles |
|
|
Sato-chan
|
Postitatud: Reede Sept 10, 2004 19:23 Teema: |
|
|
Soovitan siis lugeda! 8) _________________
|
|
Tagasi üles |
|
|
Ran-chan
|
Postitatud: Reede Sept 10, 2004 20:13 Teema: |
|
|
ja kust palun _________________ You hate me for the things I haven't done,
PB Forever... |
|
Tagasi üles |
|
|
New-Guy
|
Postitatud: Reede Sept 10, 2004 21:49 Teema: jaa |
|
|
esimene we?nuh see oli niii ammu...las ma mõtlen...ehk dragonball ja Pizza Cats?
ja siis oli Disney aeg ning siis uuesti dragonball z ja sailor moon
tegelt mul pole õrna aimugi mis esimene oli,vist ikka dragonball
aga meeldejäävam on Dragonballi kõik hooajad,X,Angel Sanctuary,CFG,Ranma½(imelikul kombel)
müstika
aga äge _________________ http://gallogeta.deviantart.com
(Meelis) |
|
Tagasi üles |
|
|
rika
|
Postitatud: Püh Sept 12, 2004 19:14 Teema: |
|
|
esimene anime, mida nägin oli 'sailor moon'. arvestades fakti et tol ajal olin ma umbes 4-6 aastane peab tõdema et asi jättis mulle väga sygava mulje. nyydsex enam nii palju sellest animest ei arva, aga minu arust on siiski märkimisväärne et juba tol ajal suudeti peaaegu et meie ajale vastav anime valmis teha....sest ega see ju eriti praegustest ei erine..no siiski..olgu see sellex.
meeldejäävaim anime oli kindlalt 'angel sanctuary', kuna see oli ka minu esimene (kui mitte hellsingi arvestada) selles valdkonnas ja algselt tekitas täieliku ¹oki olukorra..aga ka see oli ikka mõnda aega tagasi.
vaieldamatult parim senistest oli 'X' - tv sari...erinevalt yldlevinud arvamusest tähe x kohta ei puudutanud see anime mitta midagi hentaiga seoses olevat. tuleb öelda, et x-tv sari oli igal juhul parem ja täiuslikum kui selle varemalt ilmunud täispikk variant. igatahes minu arvamus.
parimate hulka kuulub kindlasti ka 'Neon Genesis Evangelion' ja nagu ma olen aru saanud on see vist omataoliste hulgas parim ja kogemuse põhjal...ongi. ainus mis minu meelest on veider on fakt, et nge'd jäljendav 'Candidate for Goddess' on graafika poolest suhteliselt palju muljetavaldavam. noh...minu arvamuse kohaselt _________________ Megami nante narenai mama, watashi wa ikiru... |
|
Tagasi üles |
|
|
c0en the MAN
Liitunud: 14 Apr 2004 Postitusi: 444 Asukoht: +35° 39' 37.47, +139° 43' 45.26
|
Postitatud: Teis Sept 14, 2004 20:29 Teema: |
|
|
täna õhtul lugesin foorumit ja mõtlesin et tahaks irmsasti näha Banner of the Stars -i...
...mm kus se ikka oli hea...
ilmeselt olen ma seda ennegi heietand kuid mis teha.. its...
_________________ this knif drink a manners under a Creative Commons Attribution 2.5 License//CRBS needs you - if you're horny and gorgeous female |
|
Tagasi üles |
|
|
Daf
|
Postitatud: Nelj Sept 16, 2004 18:10 Teema: |
|
|
Minu esimene anime oli arvatavasti Sailormoon või Dragonball või Pokemon nad olid kõik niiiii lahedad... _________________ Daf on pärit linnast kus kõva pinnas ja ha¹¹ ha¹¹ ja hiphop on kõrges hinnas. |
|
Tagasi üles |
|
|
rott666
|
Postitatud: Nelj Okt 14, 2004 06:42 Teema: |
|
|
dragonball oli mu esimene anime. |
|
Tagasi üles |
|
|
uku
Liitunud: 9 Jan 2004 Postitusi: 41 Asukoht: täitsa oma maailmas...
|
Postitatud: Nelj Okt 14, 2004 10:53 Teema: |
|
|
Pokemon...
See oli jõle ammu.Siis ma veel ei teadnudki mis anime on. Lihtsalt vaatasin et mingi multikas.
Anime kiiksu sain külge Digimonist |
|
Tagasi üles |
|
|
... jaenne
|
Postitatud: Nelj Okt 14, 2004 11:06 Teema: |
|
|
Väiksena Sailormoon, miks seda ma siiani ei tea. |
|
Tagasi üles |
|
|
kodama
|
Postitatud: Reede Okt 15, 2004 14:06 Teema: |
|
|
princess mononoke... ehk ka spirited away aga see ei jätnud nii sügavat muljet kui esimene... ülejäänud on selline ninnu-nännu miks? mulle meeldib müstika... ilus täispikk anime, soovitan soojalt |
|
Tagasi üles |
|
|
uplink
|
Postitatud: Laup Okt 16, 2004 16:01 Teema: |
|
|
kodama kirjutas: | princess mononoke... ehk ka spirited away aga see ei jätnud nii sügavat muljet kui esimene... ülejäänud on selline ninnu-nännu miks? mulle meeldib müstika... ilus täispikk anime, soovitan soojalt |
Sama siin, Mononoke on siiani mu lemmik. Põhjus vast selles, et kuigi ma ka tatina vahtisin satist multikaid, siis ma ei teinud animél ja muul vahet ja ega need kauaks meelde ka ei jäänud. |
|
Tagasi üles |
|
|
Unekati_21
|
Postitatud: Esm Nov 29, 2004 13:58 Teema: |
|
|
Sailormoon.... huvitav oli ja pealegi oli selles ka inimlikkust ja teemasse süüvimist. kõigel oli mingi põhjus ja mingi tagajärg. ta näitas vihjamisi millised peaksid inimesed tegelikult olema. st paremini üksteisega läbi saama ja toetama teisi rasketes olukordades mitte tegema näo, et pole midagi näinud ega kuulnud ja seega pole minu mure. |
|
Tagasi üles |
|
|
himura kenshin
|
Postitatud: Teis Nov 30, 2004 10:06 Teema: |
|
|
tegelt sain animest esmkordselt teada digimoni kaudu aga midagi anime sarnast vist jooksis ammu tv3 mingu ultraman vist sealt jäi see minu hinge rippuma |
|
Tagasi üles |
|
|
Kamikaze_Jeanne
|
Postitatud: Teis Nov 30, 2004 15:03 Teema: Minu esimene anime |
|
|
Ma olin 7 aastane kui nägin esimest animet mis mulle väga väga meeldis. oli Sailormoon.
Nüüdseks see mulle enam nii väga ei meeldi. Minu arust on Kamikaze Jeanne ja Inuyasha mega lähedad. Seal on kõik olemas mis animes olema peab.
|
|
Tagasi üles |
|
|
himura kenshin
|
Postitatud: Kolm Dets 01, 2004 18:48 Teema: |
|
|
ma vaatan et päris hiljuti on anime fänne siia tulnud.Mina olen animest oma elu loonud nagu savist potti.(jälle kasutan lolle termineid,vabandage) aga mina sain mingi 4 aastaselt ja ultramanis ma kogu aeg mängisin ka nagu mingi tähekese topiks otsa ette ja saaks suureks ja tugevaks |
|
Tagasi üles |
|
|
ruri hammustab rrrRRRRRrr
|
Postitatud: Kolm Dets 01, 2004 20:02 Teema: |
|
|
himura kenshin kirjutas: | Mina olen animest oma elu loonud nagu savist potti.(jälle kasutan lolle termineid,vabandage) aga mina sain mingi 4 aastaselt ja ultramanis ma kogu aeg mängisin ka nagu mingi tähekese topiks otsa ette ja saaks suureks ja tugevaks |
terminitel pole midagi häda, aga lause mõttest ei saa aru. esimese mõttest ei saa aru ja teisest lausest ei saa üldse aru. kas teise lause puhul panid pähe tulevad sõnad juhuslikult ritta? |
|
Tagasi üles |
|
|
|